UNiSEL Unofficial Forum


    Komen skit (Special Rank)

    Share
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Scromix on Thu May 01, 2008 10:03 pm

    komen skit..
    ape kate siapkan spe yg aktif forum kita namakan forumer
    tuh je..
    TQ 4 the super senior title..
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Admin on Thu May 01, 2008 10:10 pm

    Oh.. Hmm saya dah set user title ikut post count...
    Ranking dia camni:


    Rank title
    Post Count


    Forumer baru0

    Forumer junior10

    Forumer senior100

    Forumer rajin150

    Forumer hebat500

    Forumer fanatik1000

    Super Forumer3000

    Agak2 ok tak? Smile


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Scromix on Thu May 01, 2008 10:17 pm

    Admin wrote:Oh.. Hmm saya dah set user title ikut post count...
    Ranking dia camni:


    Rank title
    Post Count


    Forumer baru0

    Forumer junior10

    Forumer senior100

    Forumer rajin150

    Forumer hebat500

    Forumer fanatik1000

    Super Forumer3000

    Agak2 ok tak? Smile

    cadangan :
    0 - Junior
    10 - senior
    100 - super senior
    300 - Lecturer
    150 - Dekan
    500 - Naib Canselor
    1000 - Canselor

    p/s : kalau terima la .... Rolling Eyes
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Admin on Thu May 01, 2008 10:19 pm

    Haha.. Buatnya ada lecturer ngan dekan-dekan sekali join portal ni (besar cita-cita ni)..
    Takde title untuk diorang.. Razz


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Scromix on Thu May 01, 2008 10:22 pm

    Admin wrote:Haha.. Buatnya ada lecturer ngan dekan-dekan sekali join portal ni (besar cita-cita ni)..
    Takde title untuk diorang.. Razz

    lecturer ke , dekan ke ...spe suruh post sikit..ekeke..
    lock topic ni ke ???
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Admin on Thu May 01, 2008 10:24 pm

    Hehe.. Buleh camtu pulak ye..

    Ha'a topic ni locked utk non-moderator..
    Diorang bleh bagi cadangan kat forum cadangan.. Evil or Very Mad


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Scromix on Thu May 01, 2008 10:25 pm

    Admin wrote:Hehe.. Buleh camtu pulak ye..

    Ha'a topic ni locked utk non-moderator..
    Diorang bleh bagi cadangan kat forum cadangan.. Evil or Very Mad

    aku boleh plak post padahal non moderator...admin ape name ?
    dak mane ?
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Admin on Thu May 01, 2008 10:29 pm

    Ko moderator.. Dah add tadi senyap-senyap.. Razz

    Nama admin? Herherher.. Ade la.. Cool Dak mane? Herherher.. Shah Alam..

    Bleh plak sembang kat bilik berita ni hahah.. Razz


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Scromix on Fri May 02, 2008 11:01 am

    tq .. nnt aku invite eyh Very Happy
    avatar
    znama
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-04
    Number of posts : 1
    Warning level : 0/3

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by znama on Sun May 04, 2008 7:01 pm

    admin. contact aku. Very Happy atau bagi emel hang, aku contact hang. kalo ada YM! lagi baguih. Very Happy URGENT!!!
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by hazriel on Mon May 05, 2008 1:38 am



    Sori OT... tapi nak tanye, aku sorang je ke yg terkena menda ni? dari awal register, sampai laa ni gini...
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Admin on Mon May 05, 2008 5:54 am

    hazriel,
    setelah diperiksa, masalah tu berlaku kepada pengguna Internet Explorer..

    Anyway masalah telah dibaiki..
    Thanks for your notice.


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 3:13 pm

    Scromix wrote:
    Admin wrote:Oh.. Hmm saya dah set user title ikut post count...
    Ranking dia camni:


    Rank title
    Post Count


    Forumer baru0

    Forumer junior10

    Forumer senior100

    Forumer rajin150

    Forumer hebat500

    Forumer fanatik1000

    Super Forumer3000


    Agak2 ok tak? Smile

    cadangan :
    0 - Junior
    10 - senior
    100 - super senior
    300 - Lecturer
    150 - Dekan
    500 - Naib Canselor
    1000 - Canselor

    p/s : kalau terima la .... Rolling Eyes

    Scromix pnya idea boleh layan la...ok gak la tu..so sape yg berangan nk jadi Mr.Dean..leh la wat post manyak..manyak..manyakkkkk... pirat


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Castezar on Sun May 18, 2008 3:35 pm

    Huhu. Bleh layan gak tu, tapi kalo ade 5 org post 1000++, ade 5 Canselor plak.. Tak best plak gitu..

    Hmm aku plak rase kan, sesuai buat Canselor, Lecturer, Dekan etc tu sebagai special rank menggantikan Moderator, Admin etc..
    Huhu camner? Razz

    Wah! Ini dah boleh buat competition ni, kumpul cadangan2 special rank pastu kita undi....
    Apa lagi.. Buka la topik Special Rank Competition haha.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 3:57 pm

    Castezar wrote:Huhu. Bleh layan gak tu, tapi kalo ade 5 org post 1000++, ade 5 Canselor plak.. Tak best plak gitu..

    Hmm aku plak rase kan, sesuai buat Canselor, Lecturer, Dekan etc tu sebagai special rank menggantikan Moderator, Admin etc..
    Huhu camner? Razz

    Wah! Ini dah boleh buat competition ni, kumpul cadangan2 special rank pastu kita undi....
    Apa lagi.. Buka la topik Special Rank Competition haha.

    Castezar....cheq sokong la cadangan hang..best ni wehhh... cheers


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by CaPiK on Mon May 19, 2008 4:54 pm

    macam best..hehe..aku ikut je mane yg OK..kalo x KO br aku bangkang..

    //off//
    kat sini susah la skit aku nk bahan castezar sbb die dh jadi mod..huhu.. Razz
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Castezar on Mon May 19, 2008 5:02 pm

    //OFF//
    Takpe2 walopun aku mod tapi aku masih berjiwa rakyat hahah!
    "CaPiK dah makan? CaPiK dah minum?" (lihat betapa berjiwa rakyatnya aku)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Fatma Shada on Mon May 19, 2008 7:26 pm

    Castezar wrote://OFF//
    Takpe2 walopun aku mod tapi aku masih berjiwa rakyat hahah!
    "CaPiK dah makan? CaPiK dah minum?" (lihat betapa berjiwa rakyatnya aku)

    lol! klakar..klakar


    _________________
    [center]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by hazriel on Tue May 20, 2008 1:40 pm

    Errr...aku ada satu lagi pertanyaan...

    Ada satu lagi permasalahan bagi pengguna IE rasanya....

    Tiap2 kali masuk forum ni, kene login... tak bleh remember password... tak pasti la guna browser lain...

    Aku terlalu sayang dengan IE7 ini... harap tiada yg mengkondem aku hehehe... kuno ke ape ke, aku suke gak sama IE7...wheee...

    Kalau tak menyusahkan admin, bleh la tolong fixed kan...
    tp kalau menyusahkan, abaikan aje ye..hehe... aku sorang je kot pengguna IE dalam ni Razz
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Fatma Shada on Tue May 20, 2008 4:19 pm

    hazriel wrote:Errr...aku ada satu lagi pertanyaan...

    Ada satu lagi permasalahan bagi pengguna IE rasanya....

    Tiap2 kali masuk forum ni, kene login... tak bleh remember password... tak pasti la guna browser lain...

    Aku terlalu sayang dengan IE7 ini... harap tiada yg mengkondem aku hehehe... kuno ke ape ke, aku suke gak sama IE7...wheee...

    Kalau tak menyusahkan admin, bleh la tolong fixed kan...
    tp kalau menyusahkan, abaikan aje ye..hehe... aku sorang je kot pengguna IE dalam ni Razz

    aku guna IE gak...tp x de lak kne mcm 2..


    _________________
    [center]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by hazriel on Tue May 20, 2008 4:31 pm

    Fatma Shada wrote:aku guna IE gak...tp x de lak kne mcm 2..

    aku sorang la agaknya...pc aku la poblem nampak gayanya... malas btol aku nak login2 ni... sebab aku kalau join forum, aku mmg tak logout... pasal komputer aku ni, aku sorang je guna..heh heh heh... Friendster pon aku tak penah logout... tp yg pelik, forum lain aku ok plak...tak payah tiap2 kali aku bukak forum ni, kene login... hurm... silent
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Fatma Shada on Tue May 20, 2008 4:52 pm

    hazriel wrote:
    Fatma Shada wrote:aku guna IE gak...tp x de lak kne mcm 2..

    aku sorang la agaknya...pc aku la poblem nampak gayanya... malas btol aku nak login2 ni... sebab aku kalau join forum, aku mmg tak logout... pasal komputer aku ni, aku sorang je guna..heh heh heh... Friendster pon aku tak penah logout... tp yg pelik, forum lain aku ok plak...tak payah tiap2 kali aku bukak forum ni, kene login... hurm... silent

    same le kiteeee


    _________________
    [center]
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by misznana on Wed May 21, 2008 11:21 am

    hazriel wrote:Errr...aku ada satu lagi pertanyaan...

    Ada satu lagi permasalahan bagi pengguna IE rasanya....

    Tiap2 kali masuk forum ni, kene login... tak bleh remember password... tak pasti la guna browser lain...

    Aku terlalu sayang dengan IE7 ini... harap tiada yg mengkondem aku hehehe... kuno ke ape ke, aku suke gak sama IE7...wheee...

    Kalau tak menyusahkan admin, bleh la tolong fixed kan...
    tp kalau menyusahkan, abaikan aje ye..hehe... aku sorang je kot pengguna IE dalam ni Razz

    aku pun same cm ko..asyik kne log in je..nsb bek username aku pndek..klau x..bole mndtngkn kemarahan..asal ek..de sesape yg bole bg jwapan??
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by alfiez22 on Wed May 21, 2008 2:39 pm

    Jawapan kepada soalan kamu suma aku takde la plak mungkin yang lain dapat tolong....

    Tapi nasihat aku walaupun PC tuh korang sorang ajer yang pakai, lagi elok kalau korang boleh log out untuk mengelakan berlakunya perkara yang tidak dikehendaki...

    afro


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    Sponsored content

    Re: Komen skit (Special Rank)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Mar 25, 2017 5:53 am