UNiSEL Unofficial Forum


    dokumen palsu!!!

    Share
    avatar
    nokia3310
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 29
    Joined : 2009-07-15
    Number of posts : 4
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    dokumen palsu!!!

    Post by nokia3310 on Wed Jul 15, 2009 8:36 pm

    salam semua...
    aku nak tanyer korang smue taw x ada bdk2 bj wat hal dgn membayar utk meng-alter kan result derang!!!
    dan hal nie dah pn announce kat chancellery... ada unisel tampal... buh ic student je la..
    dan ak dpt taw, tindakan yg di ambil olh unisel hanya menggantungkan bdk2 nie satu sem...
    korang rase adil kew?
    aku rase cm x adil je...
    derang patut trus buang jaa bdk2 nie.. dan buang skali mangkuk yang makan rasuah tue...
    knp sistem exam rekod unisel teruk sgt???
    sapai bdk2 boleh alter result?
    di manakah kredebiliti staff unisel?
    dan kenapa bdk2 unisel nie bodoh sgt sampai nk alter result???
    bialah dgn ape yg kt dpt...
    tue kite brusaha itulah yang kite dpt...
    x payah la nk nampak hebat sgt!
    sekian! Very Mad
    avatar
    madster
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-06
    Number of posts : 134
    Warning level : 0/3
    Location : raintown + gotham city
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Get it DONE already!!

    Re: dokumen palsu!!!

    Post by madster on Wed Jul 15, 2009 9:04 pm

    buang jer.. memang patut pown..
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: dokumen palsu!!!

    Post by Glock17mm on Tue Jul 28, 2009 4:56 pm

    Wow... interesting berita ni...

    Bukan nak kata apa, aku pun heran Unisel punya HR Dept. Depa recruit pun banyak orang2 kampong dekat-dekat situ ajer yang dah sememangnyer bengap untuk jadi staf diorang... Semua masuk pun pakai cable ajer...

    Inilah jadinya when u employ idiots untuk handle admin di Unisel ini...

    Bila bukak website Unisel pun tiba-tiba keluar pop-up window dengan english nyer yang tunggang langgang... memalukan betul laa!
    avatar
    keenuishak
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2009-07-26
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: dokumen palsu!!!

    Post by keenuishak on Tue Jul 28, 2009 8:59 pm

    huhuh~
    mmg kene buang la kot..en. zulkifli osman bkan maen mencarik lagik dak2 niee..alah,biase laa..dalam nasik mesti ade taik..haha. aku dulu penah dioffer utk tukar result..orang tu suruh aku bayar rm1200.die naikkan c jadik a..b jadik a+..camtu jela.tp aku cakap kat die.."bang,saye punye result banyak dapat A la..camne abg nak naikkan.."..wakakakaka.

    Sponsored content

    Re: dokumen palsu!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 20, 2017 6:27 am