UNiSEL Unofficial Forum


    ceramah Dato Seri Anuar Ibrahim-9 july 09 9 mlm (999)

    Share
    avatar
    fie87
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-06-27
    Number of posts : 7
    Warning level : 0/3
    Location : klang,bestari jaya,shah alam ,kl
    UNiSELian : Bestari Jaya

    ceramah Dato Seri Anuar Ibrahim-9 july 09 9 mlm (999)

    Post by fie87 on Fri Jul 10, 2009 6:02 pm

    Disini aku nak ucapkan ribuan tahniah kpd MPP Bj , Irakan dan kpd yg turut menjayakannya kerana sebrani ini menyuarakan keluh kesah resah rintihan dan yang same waktu dgn nyer dgn membawa dato trun padang..

    aku harap usaha ini dpt diteruskan lg di masa akan dtg..

    sedikit kupasan~

    antara yg menarik aku dgr pada masa ceramah tu: (aku tak gi sbb keje time tu Sad )

    -dato sendri menegur cara pihak pemtadbiran unisel kerana kes2 spt penahanan pendaftaran semester dan slip menduduki peperiksaan (dato dgr sendri kes2 ni)

    -dan setahu aku yg hadiri dewan juga bukan kecik punya org hehe nc,tnc hinggal ke staff2 unisel turun memriahkan lg suasana

    -aku bajet da tentu malu pihak unisel sbb ditego lagi mcm budak2..bukan nak menaibkan sesape tp disini aku puas hati sbb mpp yg aku ingt duk diam jee membatu dri buat sesuatu yg sebegini brani..hehe mcm ni la baru layak jadi wakil kami ( majlis perwakilan pelajar)

    -n padan muke pihk hep sbb yg memilih mpp( setau aku dorg Razz ) n keep it up mpp bj serta badan2 pembangkang kat unisel ni..(untuk pengetahuan disini pembangkang bukan bererti pihak yg jahat tp cume meyuarakan kelemahan2 yg ada supaya dapt diperbaik bersama)

    n lastly aku tak jelas sngt ape jadi mlm tu..jadi pda ssesiapa yg terase ade dtg mlm tu n nak berkongsi cerite atau bg pendapt sila2 laa reply post ni..


    tahniah sekali lg

    =fie87=
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: ceramah Dato Seri Anuar Ibrahim-9 july 09 9 mlm (999)

    Post by zaim on Fri Jul 10, 2009 9:16 pm

    ya.... aku setuju tu fie.....barulaa pihak pentadbiran tau kelemahan diorang.... bile orang yang lebih besar menegur diorang...... selame macam2 dah student buat tapi same jugak fiil diorang.....by the way aku pun bengang gak x dpt dtng sebbab keje syif malam.....huhu....kepada mpp n i rakan......tahniah aku ucapkan tapi sedih gak laaa.........ade someone yang confident tapi bangang tanye soalan macam tu kat dato'................ish3....
    avatar
    fie87
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-06-27
    Number of posts : 7
    Warning level : 0/3
    Location : klang,bestari jaya,shah alam ,kl
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: ceramah Dato Seri Anuar Ibrahim-9 july 09 9 mlm (999)

    Post by fie87 on Sat Jul 11, 2009 1:17 am

    walaupun sbnrnyer aku rase care mcm tak jalan jee

    tp sekurang2 nya rintihan pelajar dpt di dengari..

    sbb dr info2 yg aku dpt (sumber yg bole dipercayai ) terjadinyer perkare2 sebegini sbb ( ikut cerita di bawah )


    TNC : siti..macam mane dgn kes pelajar hari tu? da selesai?

    siti : da tuan, da tiada masalah lg .

    (pada hal ape pon tak jalan..sbb sume nak lps tgn)

    tgk je la klau student nak wat program dan perlu kerjasama hep

    sponser? jgn harap ..pling tgi rm500 tp pkai duit sendri dlu pastu claim pastu nak tgu claim tu berabad la baru dpt..

    proposal? datang sekali kne reject, 2 x kne reject, 3 4 5 smpai da muak dorg tgk muke kite baru nak lulus kan....

    jadi aku harap unisel berubah la suatu hari nnt ke arah yg kebih baik

    amin~

    -fie-

    Sponsored content

    Re: ceramah Dato Seri Anuar Ibrahim-9 july 09 9 mlm (999)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Mar 27, 2017 2:48 am