UNiSEL Unofficial Forum


    best ke study kat unisel ni??

    Share
    avatar
    keenuishak
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-07-26
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by keenuishak on Sun Aug 02, 2009 11:04 am

    ahahaa..aku plak faculty engine. situ memang segale2 nye best..lecturer ok..tempat belajar pn ok..takde plak cermin pecah2..hahaaa.tp kalau ko jenis player yang suke menghancurkan hati perempuan,tak payah la masuk..sbb kat faculty aku, nak carik pompuan yang lawa umpama mencarik sehelai rambut di dalam seguni tepung.wakakakkaa
    avatar
    zeriey
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2009-07-22
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by zeriey on Mon Aug 03, 2009 2:08 am

    aku pon bdk engneering gak...
    brg,mknan kat sana mhl x??
    aku 9hb ni bru reg..
    deg civil...
    avatar
    keenuishak
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-07-26
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by keenuishak on Tue Aug 04, 2009 12:41 am

    mahal?? hurm..takde la..biase2 je..tak murah..tak mahal..tp lebih kepade murah la kalau ko kamcing dgn peniage2 kat sane.haha. owh,ok2...selamat datang ke unisel bestari jaye..datang nanti jgn lupe ikut jalan short cut! =P
    avatar
    vander
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-08-04
    Number of posts : 3
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by vander on Tue Aug 04, 2009 11:00 am

    Bagi aku unisel ok la not bad. part education 8/10 aku bg.
    Tapi kalo part managerial site. Pening den. kene folow up betul2.
    Aku ingat kene buat Knowledge bar pasal unisel.
    Sebab pekerja pon xtau pasal management unisel. Ade aku dengar cite student nak setel problem kene ulang-alik dari FITM ke cency. Last2 pekerja tu kene scold gan dekan. Padan Muka. hehe.

    So far kalo nak study Bestari jaya is the best. Betul2 semulajadi la. Tenang n damai. Nak study pon kepala xserabut dgn kesesakan kota.
    Bosan2 leh g mandi sungai kat rawang. dekat jek dari unisel tu. Very Happy
    avatar
    zeriey
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2009-07-22
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by zeriey on Thu Aug 06, 2009 2:28 am

    nk lalu kot mane shortcut 2??
    bese aku follow garmin jek...
    avatar
    keenuishak
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-07-26
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by keenuishak on Fri Aug 07, 2009 12:16 am

    ahahaaa..ko follow je la garmin ko tu..sbb aku punye garmin pon die tak hapdet jalan short cut tu..ahahaaa..
    avatar
    zeriey
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2009-07-22
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by zeriey on Fri Aug 07, 2009 2:42 am

    ko bgtau la...
    so dpt aku ikut jln 2...
    cpt ckit smpai..
    avatar
    keenuishak
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-07-26
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by keenuishak on Wed Aug 12, 2009 9:35 pm

    da sampai lum? haha
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by Castezar on Wed Aug 12, 2009 9:51 pm

    Haha, jangan ikut garmin tu sangat, kang sampai ke universiti oxford plak, aku tak boleh nak tolong. Hahah. alamak OT.

    OTR: Pagi tadi register, mula2 best sampai la pengumuman kata: "Ehem! Unit kediaman dan housemate serta roommate anda telah ditetapkan. Sebarang permohonan untuk perubahan tidak akan dilayan." (lebih kurang camtu la dia announce), aduuiiii....!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    zeriey
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2009-07-22
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by zeriey on Fri Aug 14, 2009 3:48 am

    keenuishak....ko duk blok ane???
    ke dok lua....
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by Castezar on Fri Aug 14, 2009 8:21 am

    zeriey ko duk blok mane? hehe.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    zeriey
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2009-07-22
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by zeriey on Mon Aug 17, 2009 1:07 am

    aku dok a3....
    ko plak?
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by Castezar on Mon Aug 17, 2009 11:12 am

    Ooo.. Aku C5..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    korepox
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 24
    Joined : 2013-11-18
    Number of posts : 1
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by korepox on Mon Nov 18, 2013 10:25 pm

    Dengar cerita.. Unisel banyak kontroversi.. hehehehe

    Sponsored content

    Re: best ke study kat unisel ni??

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Jun 24, 2017 1:05 am