UNiSEL Unofficial Forum


    delta shah alam & pakaian

    Share
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Mon Jun 15, 2009 9:26 am

    Glock17mm wrote:hmm.. nih aku muyskil nih... siapakah gerangan kamu ini wahai si hamba Allah??

    Alfiezz,

    Will let you know one day. Just gimme some time. Yang penting, aku bukan staff Unisel. Staff Unisel tau menyampah kat student ajer...

    Tiap2 malam aku dok pikir cemana nak buat Unisel Bestari Jaya ni jadi lawa macam private college lain. Dah la bekas lombong, panas pulak tu... Constructions pun macam tak siap.. Macam2 persepsi mengatakan pihak itu ini buat silap, komen itu ini, gaduh sana gaduh sini... pening... pening.... Very Mad

    We will transform this ugly view. Maybe the next intake will find it interesting and there are changes taking place.

    huh?!! scratch ??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Fatma Shada on Mon Jun 15, 2009 12:17 pm

    Glock..

    aku tau..ko ni MPP...

    Kantoi sudah..


    _________________
    [center]
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Glock17mm on Tue Jun 16, 2009 2:24 pm

    Adik Fatma,

    MPP?? Ish... korang kan dah ada MPP korang... Bila masa la pulak aku merampas kuasa MPP nih...

    But I really think that I also need to sit down with your MPP to get some input... tapi nantilah dulu yer...

    Kepada student Unisel BEstari Jaya, rasa-rasanya environment & ambience kat sini kondusif tak untuk menimba ilmu? Ada tempat untuk melepaskan tension tak? aktiviti riadah dalam kampus? Very Happy

    Tell me something.
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Tue Jun 23, 2009 9:48 am

    Glock17mm wrote:Adik Fatma,

    MPP?? Ish... korang kan dah ada MPP korang... Bila masa la pulak aku merampas kuasa MPP nih...

    But I really think that I also need to sit down with your MPP to get some input... tapi nantilah dulu yer...

    Kepada student Unisel BEstari Jaya, rasa-rasanya environment & ambience kat sini kondusif tak untuk menimba ilmu? Ada tempat untuk melepaskan tension tak? aktiviti riadah dalam kampus? Very Happy

    Tell me something.

    dari pemerhatian, rasanya semua cukup walaupun tak sehebat universiti lain... siapa lagi nak banggakan universitinya kalau bukan mahasiswa/wi universiti itu sendiri...

    mmg ada yg tak cukup, tapi progress in on the run, i belive.


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    ekin97
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 20
    Joined : 2015-05-09
    Number of posts : 3
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by ekin97 on Sat May 09, 2015 5:43 pm

    kat unisel shah alam boleh pakai seluar jeans ke pergi kelas?

    Sponsored content

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Aug 19, 2017 3:21 pm