UNiSEL Unofficial Forum


    delta shah alam & pakaian

    Share
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Fatma Shada on Mon Jun 01, 2009 10:15 am

    dok asrama? heh..x best..hehehhe...

    berjaga2 la anda dr denggi merbahaya..hehhehhe


    _________________
    [center]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Mon Jun 01, 2009 11:01 am

    AlanMarz wrote:aku okay je.aku dok asrama.heeee

    ko tak cakap yg ko nak dok kat mais... sbb tuh ko dapat asrama.... betul kata si Fatma, jg2 lah dgn denggi...

    bila dah kene denggi nnt bukan unisel bayar duit kat ko atau tanggung kos perubatan malah, ada aku dgr kabar angin, unisel saman lagi adalah....


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Mon Jun 01, 2009 10:44 pm

    biar betul kena saman?sebab tak jaga kebersihan eh? Shocked Shocked
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Wed Jun 03, 2009 4:31 pm

    ko try la tgk betul ker idak..

    aku pun dgr khabar angin ajer...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Glock17mm on Wed Jun 03, 2009 8:53 pm

    "He he he... aku penghulu kat sana... dah bertahun lamanya rasa... kalau
    nak tahu bagus ke tidak kene la datang rasa dulu... pagar dikunci pukul
    12pm!"


    Sori mencelah...
    U mean kul 12 tengahari eh? Awalnyer! Biar betul ko... Atau adakah ini typo error? Konfius nih...
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Thu Jun 04, 2009 9:22 am

    alahai... kantoi plak....

    RALAT : 12 am.


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Thu Jun 04, 2009 7:20 pm

    pukul 12am la.kawan aku penghulu kat sana untuk sem aku la
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Fatma Shada on Fri Jun 05, 2009 8:25 am

    tu penghulu ape nyer alan oiiiiiiii...tu penghulu utk orentasi jer...nk kasi can berangan smgu jer..pastu dh xde kuasa dh..hahaha..apadaa..

    ni penghulu lain...penghulu sepanjang zaman...ada ngerti...


    _________________
    [center]
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Glock17mm on Fri Jun 05, 2009 4:27 pm

    Aku pulak penghulu segala pokok kat Unisel Bestari Jaya. Very Happy
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Fatma Shada on Fri Jun 05, 2009 4:40 pm

    penghulu ke penghuni? hehhe..

    guard la nih..hahhaa...wa suda tau...


    _________________
    [center]
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Sat Jun 06, 2009 9:38 am

    ntah la,ada satu penghulu hostel
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Sat Jun 06, 2009 9:39 am

    mcm2 kes kat delta
    kes curi la
    kes budak kena histeria la
    kes budak nampak toyol la
    itu la,ini la.huh
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Tue Jun 09, 2009 9:38 am

    AlanMarz wrote:mcm2 kes kat delta
    kes curi la
    kes budak kena histeria la
    kes budak nampak toyol la
    itu la,ini la.huh

    huahuahua...

    korang nih aku baru balik mggu lepas nih..

    macam2 Mak Tam komplain kat aku... sampai Mak Tam n En Jasmin kene sound plak balik pehal??

    macam mana korang aspect Delta nak urus kan masalah korang kalau tak sorang datang buat report kat office??

    kene histeria ker, suar dalam kene curik ker, budak lelaki mengendap dari tingkat 4 ker... nak Delta tolong, buat la report kat office!

    nih aku marah nih...

    Ko kata batch korang ada Penghulu nya kan?? panggil dia buat kerje dia and lapor diri kat office... dah lama benor aku rasa tak ada orang datang nak laksanakan tanggungjawab berkenaan...

    whahahahaa... sampaikan aku rasa nama aku tuh dah nak dekat 2 tahun tergantung kat carta organisasi Delta Hostel...

    tolong sampaikan kat members2 ko yg dok kat Delta Mais, kalau ada masalah report kat office warden, bukan tepon mak bapak atau Ustaz Tarmizi kul 2-3 pagi... jgn cakap Lembaga hitam tuh marah sampai budak2 tingkat 4 kat tangga D kene histeria, Ustaz Tarmizi pun boleh naik hangin...whahahaha..!!

    korang ni pun spoil sgt pesal, masuk tempat baru, pakat la ramai2 buat solat jemaah ker... tak kan la itu pun nak tggu parent dtg buat kan? Dah tak reti baca surah yasin lagi ker tiap malam jumaat??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Glock17mm on Tue Jun 09, 2009 10:33 am

    penghulu ke penghuni? hehhe..

    guard la nih..hahhaa...wa suda tau...

    Fatma,

    Penghulu... penghulu pokok... Smile
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Wed Jun 10, 2009 1:15 am

    Glock17mm wrote:penghulu ke penghuni? hehhe..

    guard la nih..hahhaa...wa suda tau...

    Fatma,

    Penghulu... penghulu pokok... Smile

    hmm.. nih aku muyskil nih... siapakah gerangan kamu ini wahai si hamba Allah??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Wed Jun 10, 2009 4:17 am

    cari la sendiri,gegege Smile
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Wed Jun 10, 2009 4:19 am

    x la.hari kwn2 perempuan aku nampak benda pe ntah
    dia takut sampai sekarang satu rumah(8orang kot) tidur kat blik bacaan,aku gak kena teman.ahaha

    hmmm hari 2 dorunk report kat office nak tukar rumah,delta tak bg.den dorunk report la kat parents dorunk,pastu budak2 ni kena marah plak dengan delta.
    heh
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Fatma Shada on Wed Jun 10, 2009 8:40 am

    kat mana2 pun ada bnda2 ni..En. Penghulu kita tu pon dh baynak kali nmpk..tp semua ni bergantung kat kita jgk..kalau kita cepat melatah..memang la dia kaco..ingt artis jer giler glamer..hantu pon nk femes gak..hehhe..

    hantu kat mais ni tak kaco org..wat bodo jer klu dh ternampak...klu nk dibandingkan kt Hostel unisel lagi la teruk..tak tau la aku klu ade yg sanggup tgk hantu2 yg lagi mengerikan kat hostel tuh..aku x moh..

    lagi satu tu semua warning jer dr alam sana...jgn nk buat psl..jgn buat bising..jgn jd pengotor..jgn nk pakai terdedah2..kat mana2 pon rasanya sama..mungkin ada la tuh salah kwn ko tuh Alan smpai ternmpk bnda2 camtu...

    Renung2kan lah dan selamat beramal.... Smile


    _________________
    [center]
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Wed Jun 10, 2009 4:39 pm

    munggkin ada betul gak cakap akak.huh
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Thu Jun 11, 2009 3:04 pm

    AlanMarz wrote:x la.hari kwn2 perempuan aku nampak benda pe ntah
    dia takut sampai sekarang satu rumah(8orang kot) tidur kat blik bacaan,aku gak kena teman.ahaha

    hmmm hari 2 dorunk report kat office nak tukar rumah,delta tak bg.den dorunk report la kat parents dorunk,pastu budak2 ni kena marah plak dengan delta.
    heh

    minta mahaap la ek, tapi kalau ikutkan laporan terkini sejak junior baru masuk... umah2 kat Delta yg ada 200 uni kosong tuh, suma dah penuh sgt.... kalau ada kosong pun umah aku la....

    nak masuk umah aku?? hmmmm... aku nih lagi hebat dari hantu yg kawan ko nampak tuh....

    nak tukar umah boleh.. sure boleh... kat delta nih ada rekod budak tukar umah sampai 8 kali.... macam2 rekod ada lagi... rekod 14 bulan tak bayar sewa pun ada... itu pun kira Delta jahat lagi ??

    bila umah ada kosong barulah boleh tukar... tapi selalunyer kalau umah baru2 nih kosong sbb yg sama gak la, ada org nampak bende2 tuh... nak masuk gak ker??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Thu Jun 11, 2009 9:12 pm

    aku sebagai kwn risaulah kan.tapi ape leyh buat kan
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by alfiez22 on Fri Jun 12, 2009 10:11 am

    heheehee... bagus, mmg ko ni perihatin...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Fri Jun 12, 2009 11:13 pm

    haha kau memang prihatin,kat awek2 je.ahahahaha
    avatar
    Glock17mm
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-03-14
    Number of posts : 20
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Glock17mm on Sat Jun 13, 2009 10:38 am

    hmm.. nih aku muyskil nih... siapakah gerangan kamu ini wahai si hamba Allah??

    Alfiezz,

    Will let you know one day. Just gimme some time. Yang penting, aku bukan staff Unisel. Staff Unisel tau menyampah kat student ajer...

    Tiap2 malam aku dok pikir cemana nak buat Unisel Bestari Jaya ni jadi lawa macam private college lain. Dah la bekas lombong, panas pulak tu... Constructions pun macam tak siap.. Macam2 persepsi mengatakan pihak itu ini buat silap, komen itu ini, gaduh sana gaduh sini... pening... pening.... Very Mad

    We will transform this ugly view. Maybe the next intake will find it interesting and there are changes taking place.
    avatar
    AlanMarz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 26
    Joined : 2009-04-13
    Number of posts : 60
    Warning level : 0/3
    Location : PJ
    UNiSELian : Not UNiSELian

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by AlanMarz on Sat Jun 13, 2009 12:23 pm

    nasib baik dapat shah alam walaupun kemudahaan x berapa lengkap

    Sponsored content

    Re: delta shah alam & pakaian

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Dec 16, 2017 3:24 pm