UNiSEL Unofficial Forum


    Library Unisel

    Share
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Library Unisel

    Post by Fatma Shada on Sun Jan 11, 2009 2:26 am

    Aku nak tanya.
    Sepanjang dekat Unisel ni,
    dah berapa kali korang semua meringankan kaki,
    melawat dan menggunakan library Unisel dengan sebaik mungkin?


    Mesti ramai jugak yang tak tau site ni kan?
    http://library.unisel.edu.my/custom/home.jsp


    Kepada rakan taulan,
    yang ku kasihi,
    lagi disayangi sekalian...

    Apa kata, sempena Azam 2009 ni,
    Jom kita menghargai Library Unisel ni.
    Bahan rujukan, bukan tak ada..ada je...
    Cuma kita je berat kaki nak jengok Library tu...
    (Actually, aku sendiri dah lupa Library kat SA, kat tingkat berapa? opss..kantoi..)

    So, korang..jom kita kongsi..
    Apa yang best kat Library Unisel..?
    Apa yang kurang dan patut diperbaiki?


    Tolong bagi komen dan cadangan yang positif yer kawan-kawan...


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Library Unisel

    Post by Castezar on Sun Jan 11, 2009 3:45 pm

    TOPIK INI DIALIH
    (11/01/2009, 04.06pm) - (Dialihkan ke forum: Kampus >> Umum)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Library Unisel

    Post by SuicideG4 on Sun Jan 11, 2009 8:42 pm

    Apa yang best kat library........

    Bagi diriku yang best kat library nih adalah aircond dier.... fuh time panas2 syok giler masuk dalam sambil baca paper yang disediakan.....

    p/s : aku rasa dalam satu sem aku masuk library x pernah lepas kira ngan jari kat tangan kanan aku... LOL

    SyAziE
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-01
    Number of posts : 12
    Warning level : 0/3
    Location : Serdang, Selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : I'm new here!!~ HehHe.. (\",)

    LiBraRy UniSeL BJ

    Post by SyAziE on Mon Feb 23, 2009 1:53 am

    ahaa.. Evil or Very Mad sy suka library unisel BJ.. but tu la agak jauh.. seb bek ade skuter.. n ade kawan yang rajin nak ikut.. dlu masa zaman library guna kipas.. adeila.. panas2... sekrang library semakin best, apa yang best bg sy la;

    i) aircond dah sentiasa on, dah elok.. positif gak la bile JAnaNiaga amek alih suma. Cool
    ii) sofa dah de banyak.. tiap tgkat ada... jd port layan wireless, dkat ngan suis n baca paper.
    iii) cyberway II and III so far so good ngan internet connection and harga print pun bpatutan.. but cyberwayIII takde aircond la.. ape cer..
    iv) klu dlu tatau nak naik tgkat 2(atas skali) utk wat pe, Razz tp skrng de macam2 kat atas tue, bilik majalah, bilik thesis, bilik audio, cam blik rekreasi pun ade, bilik diskusi, bilik kuliah student2 library, and yang pntg sy naek sana, rak buku student IT kat situ.. huhu..
    v) em, staf n student khidmat pelajar pun makin ramai n quite friendly.. but adela skit yang kureng, penat kot... pe pun byk mmbantu.. Wink
    vi) dll la.. so far so good ngan library nie.. rajin gak sy pnjam bku tp tak penah dpt token la.. ape token tu?

    haha.. so marilah kte suma meramaikan library.. confirm masuk dengan pertambahan ilmu d dada, d kepala, d mana tp dgn niat yang betul.. hehe.. dan2.. pada student2 muslim.. jomla ramai2 mengimarahkan skali masjid yang d depan library.. hehe.. okies~ Very Happy
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: Library Unisel

    Post by zaim on Fri Jun 26, 2009 8:31 pm

    hye kawan2 time kasih atas sume komen positif korang.... sebelum ni sy study kat unisel n sekarang saye dapt jd staff kat library...so ape2 komen pasal library sent la kat aku...... sebab aku merasai ape yang student lain rase pasal library...sekarang aku nak bagi services yg terbaik untuk pengunjung yang ke library ni......thanxxxx....
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: Library Unisel

    Post by zaim on Fri Jun 26, 2009 8:32 pm

    kalau ade yang tak faham tentang perkhidmatan kat library ni just pm aku jer k????
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Library Unisel

    Post by Castezar on Sun Jun 28, 2009 11:31 am

    zaim staff library campus SA ke BJ?


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    fie87
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-06-27
    Number of posts : 7
    Warning level : 0/3
    Location : klang,bestari jaya,shah alam ,kl
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Library Unisel

    Post by fie87 on Mon Jun 29, 2009 9:26 pm

    fatma....aku staff libary bj..... tp ko budak shah alam kan???......
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Library Unisel

    Post by Fatma Shada on Tue Jun 30, 2009 8:36 am

    aku dengar nama ku disebut..sapekah itu? owhhh..fie...hik hik

    yup..aku dak SA..haaaa...bagus lah staff library dah ada kat sini..leh kongsi2 pengalaman...mehh..meh...sila..sila...


    _________________
    [center]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Library Unisel

    Post by alfiez22 on Tue Jun 30, 2009 9:30 am

    Castezar wrote:zaim staff library campus SA ke BJ?

    fie87 wrote:fatma....aku staff libary bj..... tp ko budak shah alam kan???......

    Fatma Shada wrote:aku dengar nama ku disebut..sapekah itu? owhhh..fie...hik hik

    yup..aku dak SA..haaaa...bagus lah staff library dah ada kat sini..leh kongsi2 pengalaman...mehh..meh...sila..sila...


    huhuhu... dah kene buat group utk library plak ker???

    kita buat utk lecturer, pun tarak sapa mai... adoyai...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Library Unisel

    Post by Admin on Tue Jun 30, 2009 7:14 pm

    Haha betul tu afi.
    Kene rombak balik kabinet nih!


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Im the best

    Post by zaim on Fri Jul 03, 2009 3:45 pm

    fatma.....ko nak pengalaman yg macam mane?.... yang seram??....yang tragik??.....yang menyedihkan?? yang memalukan pun ade......heheheh
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Library Unisel

    Post by alfiez22 on Mon Jul 06, 2009 11:45 am

    zaim wrote:fatma.....ko nak pengalaman yg macam mane?.... yang seram??....yang tragik??.....yang menyedihkan?? yang memalukan pun ade......heheheh

    apa2 pun boleh.... nak buat satu slot ker, Kisah-Kisah Perpustakaan??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Library Unisel

    Post by Admin on Mon Jul 06, 2009 4:06 pm

    Nak cerita Seram!
    Hahaha. Mari la takut-takutkan pelajar junior OCC ni. =P
    Jahat punye admin.


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: Library Unisel

    Post by zaim on Mon Jul 06, 2009 8:49 pm

    fatma....biasela yang seram tue mcm2 la........sampai kite jadi kaku xleh nak gerak bile jmp hantu...hehehe....
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Library Unisel

    Post by Fatma Shada on Tue Jul 07, 2009 8:48 am

    cite mane2 pon xpe..
    selagi ia menjaga nama baik unisel..aku x kisah..
    cite jer...


    _________________
    [center]
    avatar
    fie87
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-06-27
    Number of posts : 7
    Warning level : 0/3
    Location : klang,bestari jaya,shah alam ,kl
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Library Unisel

    Post by fie87 on Fri Jul 10, 2009 3:25 pm

    hahaa

    lib mmg best bab keje

    tp yg tak best bab bile masuk gaji

    sain kontrak da bekali2 ( takde la byk pon sbnrnyer)

    tp gaji tak masuk2 lg.....


    tp takpe la...sbb sronook keje kat c 2

    aku tempuhi jugakkkk

    =fie=
    avatar
    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: Library Unisel

    Post by zaim on Tue Feb 16, 2010 11:59 pm

    mmm....memang srono sedar x sedar dr awl library buka sampai aku grade....... samapi laaa merasa jadi staf kat sana.....mcm2 perangai bdk unisel aku jumpa......tp sume tinggal memori......sbb aku dah tinggalkan unisel....gudluck

    Sponsored content

    Re: Library Unisel

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 4:38 am