UNiSEL Unofficial Forum


    Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Share
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Tue Jun 03, 2008 3:29 pm

    hazriel wrote:
    misznana wrote:haaa??pe die???da kawen???oooo tidakkkkkkk.... Crying or Very sad

    laa...kita lom kawen rupanya...aduhaii...aku kawen ngan sape plak ni Twisted Evil

    eh da kawen ek..alamakkk..terkantoi plak... Razz Razz
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Wed Jun 04, 2008 1:04 am

    hurm..dh kawin ke belum pun x tau ye? cmne nih..xkn empunya diri pun x tau kot?hehehe..
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Wed Jun 04, 2008 8:57 am

    CaPiK wrote:hurm..dh kawin ke belum pun x tau ye? cmne nih..xkn empunya diri pun x tau kot?hehehe..

    kahwin da..nikah je blom..hehehehe Razz Razz
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Wed Jun 04, 2008 1:34 pm

    ya allah? aku ke tu? tidakkk...lariiiiiiiiiiiii
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Wed Jun 04, 2008 2:28 pm

    hazriel wrote:ya allah? aku ke tu? tidakkk...lariiiiiiiiiiiii

    lari nk g mane??? Razz
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Thu Jun 05, 2008 2:08 am

    oo..enngak mau bertanggung jawab ye? bagus2..teruskan amalan suci mu itu..hahaha.. =]
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Thu Jun 05, 2008 9:02 am

    CaPiK wrote:oo..enngak mau bertanggung jawab ye? bagus2..teruskan amalan suci mu itu..hahaha.. =]

    ces..ces..ces..dan ces... Razz
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by SuicideG4 on Thu Jun 05, 2008 9:31 pm

    misznana wrote:
    kahwin da..nikah je blom..hehehehe Razz Razz

    Nana kamukah itu..... tidak kusangka.... aku intai ko dulu malu2 jer..... x sangka..... x sangka..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Fri Jun 06, 2008 1:51 am

    hahaha..kantoi la pulok..sekali SuicideG4 org pertama daa..hihi..
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Fri Jun 06, 2008 9:39 am

    SuicideG4 wrote:
    misznana wrote:
    kahwin da..nikah je blom..hehehehe Razz Razz

    Nana kamukah itu..... tidak kusangka.... aku intai ko dulu malu2 jer..... x sangka..... x sangka..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Very Happy Smile Razz Wink
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by SuicideG4 on Sat Jun 07, 2008 3:27 pm

    huih nana buat muka jer...... apa jelir2 lidah.... geget kang....... sifu hazriel.... tolong ajarkan hamba ilmu menskandal di unisel nih Cool Cool Cool Cool Cool
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sat Jun 07, 2008 3:47 pm

    500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Mon Jun 09, 2008 9:03 am

    SuicideG4 wrote:huih nana buat muka jer...... apa jelir2 lidah.... geget kang....... sifu hazriel.... tolong ajarkan hamba ilmu menskandal di unisel nih Cool Cool Cool Cool Cool

    x tau nk ckp pe wat mke jela..huhu. Very Happy Smile LOL Razz Wink
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by SuicideG4 on Thu Jun 12, 2008 2:41 pm

    hazriel wrote:500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha

    giler mahal ....... ni mesti sebab pengaruh unisel nih.... aku kalo setakat belanja air ada la duit....... kakakakaka

    to nana: x kira nak geget gak sebab nana comel sgt..... wakakakakaka
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Thu Jun 12, 2008 6:46 pm

    SuicideG4 wrote:
    hazriel wrote:500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha

    giler mahal ....... ni mesti sebab pengaruh unisel nih.... aku kalo setakat belanja air ada la duit....... kakakakaka

    to nana: x kira nak geget gak sebab nana comel sgt..... wakakakakaka

    ko tau ape tu tripod? CAPIK, explaination please... berikan definisi secara operasi nya... pirat
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Mon Jun 16, 2008 8:56 am

    hazriel wrote:
    SuicideG4 wrote:
    hazriel wrote:500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha

    giler mahal ....... ni mesti sebab pengaruh unisel nih.... aku kalo setakat belanja air ada la duit....... kakakakaka

    to nana: x kira nak geget gak sebab nana comel sgt..... wakakakakaka

    ko tau ape tu tripod? CAPIK, explaination please... berikan definisi secara operasi nya... pirat

    ooo..abg hazriel ku sdg mengamuk....
    avatar
    wingsonbutterfly
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-22
    Number of posts : 14
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by wingsonbutterfly on Tue Jun 24, 2008 2:53 am

    dapat tau biler search "unisel" dekat google
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sat Jun 28, 2008 5:44 pm

    hazriel wrote:
    SuicideG4 wrote:
    hazriel wrote:500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha

    giler mahal ....... ni mesti sebab pengaruh unisel nih.... aku kalo setakat belanja air ada la duit....... kakakakaka

    to nana: x kira nak geget gak sebab nana comel sgt..... wakakakakaka

    ko tau ape tu tripod? CAPIK, explaination please... berikan definisi secara operasi nya... pirat


    kihkihkih..to SuicideG4..tripod adalah sejenis brg yg berasaskan aluminium+aloi.. that's mean mende tu sgt la ringan tetapi keras..so,bile menatang tu dihayunkan, ia hanya menggunakan 0.07% drpd kalori dlm badan dan juga 0.003% air dlm bdn dan bergerak selaju 2GBpS..jika ia terkena kepala seseorg atau pun binatang maka secara automatik nye makhluk yg terkene hayunan tripod itu terpaksa digegaskan ke hospital ataupun straight no belok-belok to kubur..anda faham wahai sahabatku SuicideG4?
    Cool
    avatar
    zildjian_82
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-06-28
    Number of posts : 194
    Warning level : 0/3
    Location : lahad datu,sabah - klang,selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by zildjian_82 on Mon Jun 30, 2008 3:32 pm

    google search "unisel"
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by SuicideG4 on Mon Jul 07, 2008 2:06 am

    CaPiK wrote:
    hazriel wrote:
    SuicideG4 wrote:
    hazriel wrote:500 jam kredit, RM250 per hour ye... 20% course work, 80% final... hahaha

    aku dapat tau dari friendster forum <-- cewah, cara cover line yg sangat obvious...haha

    giler mahal ....... ni mesti sebab pengaruh unisel nih.... aku kalo setakat belanja air ada la duit....... kakakakaka

    to nana: x kira nak geget gak sebab nana comel sgt..... wakakakakaka

    ko tau ape tu tripod? CAPIK, explaination please... berikan definisi secara operasi nya... pirat


    kihkihkih..to SuicideG4..tripod adalah sejenis brg yg berasaskan aluminium+aloi.. that's mean mende tu sgt la ringan tetapi keras..so,bile menatang tu dihayunkan, ia hanya menggunakan 0.07% drpd kalori dlm badan dan juga 0.003% air dlm bdn dan bergerak selaju 2GBpS..jika ia terkena kepala seseorg atau pun binatang maka secara automatik nye makhluk yg terkene hayunan tripod itu terpaksa digegaskan ke hospital ataupun straight no belok-belok to kubur..anda faham wahai sahabatku SuicideG4?
    Cool

    Paham Cikgu !!!!!!!
    avatar
    26KaRatz
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-11-13
    Number of posts : 217
    Warning level : 0/3
    Location : Somewhere NEAR...
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Help me OUT!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by 26KaRatz on Thu Nov 13, 2008 6:37 pm

    I knew this site from a friend...

    too bad I have another 1 year left to be with UNiSEL.
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Thu Nov 13, 2008 8:20 pm

    26KaRatz wrote:I knew this site from a friend...

    too bad I have another 1 year left to be with UNiSEL.
    kalo ko ade lagi setahun pun dh "too bad"..aku yg last sem ni cmne lak? "too bad" kuase 3 bleh? ekekeke..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Thu Nov 13, 2008 9:33 pm

    26KaRatz wrote:I knew this site from a friend...

    too bad I have another 1 year left to be with UNiSEL.

    welkam again...
    utk forumer skalian..teruskan menjulang nama OCC..cewahhh...


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Castezar on Thu Nov 13, 2008 9:36 pm

    Even duh dah abis blajar pun still leh jadi OCC member tao.. Tukar je status UNiSELian tu kpd Alumni.
    Heuheuheuheuehe.....


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by zaty on Fri Nov 14, 2008 1:06 am

    Castezar wrote:Even duh dah abis blajar pun still leh jadi OCC member tao.. Tukar je status UNiSELian tu kpd Alumni.
    Heuheuheuheuehe.....

    owh, boley ek?? scratch
    hehehe...



    OTR:
    dpt taw dr im..
    hehehe

    Sponsored content

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Apr 26, 2017 8:13 am