UNiSEL Unofficial Forum


    Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Share
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by alfiez22 on Tue May 27, 2008 12:37 am

    mr wrote:dr friendster
    kalu x silap fatma yg promote
    whahahahahaa.....

    berkesan giler siot fatma promote!!!

    afro


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Tue May 27, 2008 12:44 am

    alfiez22 wrote:
    mr wrote:dr friendster
    kalu x silap fatma yg promote
    whahahahahaa.....

    berkesan giler siot fatma promote!!!

    afro

    wahhh..yeke....wah....giler kentang...


    _________________
    [center]
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by mr on Tue May 27, 2008 2:12 am

    haha
    tp kt friendster gambo fatma gambo lelaki
    kt forum ni gambo perempuan lak
    mane satu ni?
    Neutral Neutral


    _________________
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Tue May 27, 2008 2:40 pm

    hazriel wrote:lahai...aku pon brader good luck yg bitau aku... thanks to brader goodluck for sharing good info (merapu merapu merapu)

    bagus ar brader good luck tu..aku x sngke die yg bg tau..huhuhu
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Tue May 27, 2008 2:44 pm

    mr wrote:haha
    tp kt friendster gambo fatma gambo lelaki
    kt forum ni gambo perempuan lak
    mane satu ni?
    Neutral Neutral

    haha...tu gmbr dulu la..aku dh tuko dh..
    kan ada aku kat sebelah laki tu..tau la aku kecik sgt smpai nk nmpk aku..huhu...
    cuba check blk...haha..


    _________________
    [center]
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by mr on Wed May 28, 2008 2:56 am

    ko kecik sngt
    cm hamster
    LOL LOL LOL


    _________________
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Wed May 28, 2008 1:04 pm

    mr wrote:ko kecik sngt
    cm hamster
    LOL LOL LOL

    jgn slahkan aku yg kecik..salah kan mamat sebelah tu yg besar..haha...

    xpon slaahkan frenster..sbb xnk zoom gmbr tu besar2...hahahaha

    ko ni yg mane ek mr? mcm knl...tp takot silap org..mana la atau kot2 terserempak..leh tegur2..langgar2 bahu , sepak2 kaki ke..wahhh...


    _________________
    [center]
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by mr on Wed May 28, 2008 8:32 pm

    Fatma Shada wrote:
    mr wrote:ko kecik sngt
    cm hamster
    LOL LOL LOL

    jgn slahkan aku yg kecik..salah kan mamat sebelah tu yg besar..haha...

    xpon slaahkan frenster..sbb xnk zoom gmbr tu besar2...hahahaha

    ko ni yg mane ek mr? mcm knl...tp takot silap org..mana la atau kot2 terserempak..leh tegur2..langgar2 bahu , sepak2 kaki ke..wahhh...

    huahuahua
    kalu kenal & rase nk tegur
    tegur je ar
    kalu silap orang
    jwab sendri
    hahaha
    Very Happy Razz Very Happy Razz


    _________________
    avatar
    iamalien
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-24
    Number of posts : 103
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by iamalien on Thu May 29, 2008 11:03 pm

    erk..keciknyee fatma..
    kenal zeff x? rase2 sape lg kecik??
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Fri May 30, 2008 12:24 am

    iamalien wrote:erk..keciknyee fatma..
    kenal zeff x? rase2 sape lg kecik??

    zeff? siapa kah gerangan beliau itu?


    _________________
    [center]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sat May 31, 2008 12:45 am

    iamalien wrote:erk..keciknyee fatma..
    kenal zeff x? rase2 sape lg kecik??

    apsal mention nama awek aku kat sini? Twisted Evil

    P/S:kalau edy join forum ni, mmg kene taekwando la aku...ahahaaha
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sat May 31, 2008 2:42 am

    ko x abes2 ngan scandal nye hazriel..hahaha..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Sat May 31, 2008 2:49 am

    aku rasa kat avatar hazriel tu kene tuko la...bkn UNiSEL.tk Super Senior...tp...UNiSEL.tk Super Skandal...


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sat May 31, 2008 3:13 am

    Fatma Shada wrote:aku rasa kat avatar hazriel tu kene tuko la...bkn UNiSEL.tk Super Senior...tp...UNiSEL.tk Super Skandal...


    kihkihkih..betoi2..wat pertama kali nye dlm sejarah aku menyokong fatma..kuikuikui..
    avatar
    xadamx
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 25
    Warning level : 0/3
    Location : Subang Jaya
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by xadamx on Sat May 31, 2008 7:52 pm

    Dpt tau dr fs group...huhuhu...
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sun Jun 01, 2008 2:02 am

    Fatma Shada wrote:aku rasa kat avatar hazriel tu kene tuko la...bkn UNiSEL.tk Super Senior...tp...UNiSEL.tk Super Skandal...

    tak backup aku langsung..huh...

    Fatma.... segala kasih sayang yang pernah aku curahkan padamu.... berhenti stakat ni...

    kita clash !!!!

    xadamx: welcome bro... jop pekene tehtarik...mai secawann
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sun Jun 01, 2008 2:06 am

    wah!!! hebat nih.. bercerai dlm web.. kene tnya Datuk Seri Harunsani(mufti perak) la cmni..nk tau cmne hukum die..sah atau tidak..hihi..
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sun Jun 01, 2008 2:10 am

    aku mintak tolong scromix padam rekod perkawenan aku kat database JPN...haha
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sun Jun 01, 2008 2:15 am

    kehkehkeh..x leh dowh..aku dgr cite aritu,sistem keselamatan database kerajaan mesia ni adalah yg terbaik sekali di donia yg fana nih..lagi dasat drpd pentagon..fuh!!
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sun Jun 01, 2008 2:22 am

    CaPiK wrote:kehkehkeh..x leh dowh..aku dgr cite aritu,sistem keselamatan database kerajaan mesia ni adalah yg terbaik sekali di donia yg fana nih..lagi dasat drpd pentagon..fuh!!

    mmg la paling selamat...mau tak selamat... orang dari US kalau nak hack database mesia gomen, ofcoz la pakai internet... tapi internet asek putus2 je kat mesia ni, mana nye US nak hack...hahaha....connection cam hawau je... slalu btol kalau aku nak berurusan ngan gomen2 ni, tak buleh...pasal "system down laa dik"..hampeh...ni bukan system down...ni system downsyndrome...dah dah..aku nak masuk candidsyndrome nih... Mad

    JOM SCREAMYX
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Mon Jun 02, 2008 12:30 am

    hazriel wrote:
    CaPiK wrote:kehkehkeh..x leh dowh..aku dgr cite aritu,sistem keselamatan database kerajaan mesia ni adalah yg terbaik sekali di donia yg fana nih..lagi dasat drpd pentagon..fuh!!

    mmg la paling selamat...mau tak selamat... orang dari US kalau nak hack database mesia gomen, ofcoz la pakai internet... tapi internet asek putus2 je kat mesia ni, mana nye US nak hack...hahaha....connection cam hawau je... slalu btol kalau aku nak berurusan ngan gomen2 ni, tak buleh...pasal "system down laa dik"..hampeh...ni bukan system down...ni system downsyndrome...dah dah..aku nak masuk candidsyndrome nih... Mad

    JOM SCREAMYX


    hahaha..x sangka ko pikir sama mcm ape yg aku pikir..dh nmpk unsur2 sekepala kite nih..hahaha..
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by mr on Tue Jun 03, 2008 4:48 am

    CaPiK wrote:kehkehkeh..x leh dowh..aku dgr cite aritu,sistem keselamatan database kerajaan mesia ni adalah yg terbaik sekali di donia yg fana nih..lagi dasat drpd pentagon..fuh!!

    yeke ni
    kalu btul bangga gak sbg rakyat malaysia
    huahuahuahua


    _________________
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Tue Jun 03, 2008 2:59 pm

    CaPiK wrote:
    hazriel wrote:
    CaPiK wrote:kehkehkeh..x leh dowh..aku dgr cite aritu,sistem keselamatan database kerajaan mesia ni adalah yg terbaik sekali di donia yg fana nih..lagi dasat drpd pentagon..fuh!!

    mmg la paling selamat...mau tak selamat... orang dari US kalau nak hack database mesia gomen, ofcoz la pakai internet... tapi internet asek putus2 je kat mesia ni, mana nye US nak hack...hahaha....connection cam hawau je... slalu btol kalau aku nak berurusan ngan gomen2 ni, tak buleh...pasal "system down laa dik"..hampeh...ni bukan system down...ni system downsyndrome...dah dah..aku nak masuk candidsyndrome nih... Mad

    JOM SCREAMYX


    hahaha..x sangka ko pikir sama mcm ape yg aku pikir..dh nmpk unsur2 sekepala kite nih..hahaha..

    haha...ada gak orang sependapat..hahaha..bagus2

    jom screamyx
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Tue Jun 03, 2008 3:15 pm

    hazriel wrote:aku mintak tolong scromix padam rekod perkawenan aku kat database JPN...haha

    haaa??pe die???da kawen???oooo tidakkkkkkk.... Crying or Very sad
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Tue Jun 03, 2008 3:26 pm

    misznana wrote:haaa??pe die???da kawen???oooo tidakkkkkkk.... Crying or Very sad

    laa...kita lom kawen rupanya...aduhaii...aku kawen ngan sape plak ni Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 19, 2017 5:10 pm