UNiSEL Unofficial Forum


    Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Share
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Castezar on Thu May 22, 2008 4:32 am

    Assalamualaikum.

    Huhu, aku saja nak tahu, dari mana korang dapat tahu pasal forum unisel.tk ni?
    Dari kawan ke, dari iklan ke dan sebagainya..

    CaPiK kalau tak jawab ni tak tau la nak cakap kan... Hahaha!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by SuicideG4 on Thu May 22, 2008 11:19 am

    aku dapat tau dari uisel nyer group kat frenster Cool Cool Cool
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Thu May 22, 2008 11:25 am

    soalan ni aku penah tanya kat forum lagi satu dulu. hahahaha

    Jawapan: Friendster la pon

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by X8owners on Thu May 22, 2008 9:22 pm

    haa aku tau same juga mcm encik hazriel nih...

    baru jap td aku dpat tau ade forum unisel satu lg...

    adakah ini forum yg admin nya sama dgn forum satu lg???
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Admin on Thu May 22, 2008 9:25 pm

    Lain Evil or Very Mad


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Thu May 22, 2008 9:27 pm

    X8owners wrote:haa aku tau same juga mcm encik hazriel nih...

    baru jap td aku dpat tau ade forum unisel satu lg...

    adakah ini forum yg admin nya sama dgn forum satu lg???

    Lain admin. Forumer pon lain2... hehe... tapi mane aku pegi, aku mesti ketemu sama encik xadamx...hahaha.... tapi beliau nampak pemalu plak dalam nih... Razz

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by X8owners on Thu May 22, 2008 9:33 pm

    aik??

    die pun ade ke kat sini??

    mane2 forum aku masuk ko n xadamx mesti ade hahahaha...
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Fatma Shada on Thu May 22, 2008 9:37 pm

    of coz kat frenster


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Castezar on Thu May 22, 2008 9:41 pm

    xadamx kat friendster nick apa?
    Mata aku tak berapa nak perasan hehe..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Thu May 22, 2008 9:47 pm

    X8owners wrote:aik??

    die pun ade ke kat sini??

    mane2 forum aku masuk ko n xadamx mesti ade hahahaha...

    tu la pasal...hahaha

    castezar wrote:xadamx kat friendster nick apa?
    Mata aku tak berapa nak perasan hehe..

    xadamx jugak... dia mane negara pon dia pegi, tu la jugak nick dia...haha... default pic dia pon gambar "dia dengan adam(KRU)" gak Razz

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by X8owners on Thu May 22, 2008 11:23 pm

    haha adam2 ko nyorok kat mane pun aku nampak...

    huaahahaaha...
    avatar
    denq
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by denq on Fri May 23, 2008 12:13 am

    aku search kat google..
    hahahahaha
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by alfiez22 on Fri May 23, 2008 12:15 am

    aku dapat tahu dari kawan sekelas...

    afro


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Fri May 23, 2008 1:59 am

    Castezar wrote:Assalamualaikum.

    Huhu, aku saja nak tahu, dari mana korang dapat tahu pasal forum unisel.tk ni?
    Dari kawan ke, dari iklan ke dan sebagainya..

    CaPiK kalau tak jawab ni tak tau la nak cakap kan... Hahaha!



    aku tau mase aku lepak kat Kota Anggerik arituh..die kasi pemplet kat aku,padahal aku oder kerang rebus..hihi.. LOL

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by X8owners on Fri May 23, 2008 12:17 pm

    aku tak dapat pun huhuhuh...
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by alfiez22 on Sat May 24, 2008 12:10 pm

    CaPiK wrote:


    aku tau mase aku lepak kat Kota Anggerik arituh..die kasi pemplet kat aku,padahal aku oder kerang rebus..hihi.. LOL

    Kota anggerik???

    bukan Shah Alam ker???

    hmmm... ker Shah Alam Bandar Anggerik???


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Sat May 24, 2008 12:26 pm

    alfiez22 wrote:Kota anggerik???

    bukan Shah Alam ker???

    hmmm... ker Shah Alam Bandar Anggerik???

    hehehe... kota anggerik tu kedai makan dekat kampung BJ ni
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by alfiez22 on Sat May 24, 2008 12:55 pm

    hehehehe...

    oh salah ler yer....

    afro


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    iamalien
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-24
    Number of posts : 103
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by iamalien on Sun May 25, 2008 1:10 am

    hazriel yg bgtau aku
    avatar
    demetrius
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 375
    Warning level : 0/3
    Location : Penang, KL, Batang Berjuntai, Shah Alam...
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Express Yourself!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by demetrius on Sun May 25, 2008 1:16 am

    frenster 4 me...
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by CaPiK on Sun May 25, 2008 3:01 am

    X8owners wrote:aku tak dapat pun huhuhuh...



    errr..sebab ko x order kat akak yg jaga kaunter tu kot..wahaha.. Very Happy Very Happy
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by misznana on Mon May 26, 2008 9:48 am

    iamalien wrote:hazriel yg bgtau aku

    **hazriel ni mmg up to date..**

    aku dpt tu dr mane lg..
    frenster la..
    aku try la..
    igtkn sme je..
    rpenye lain..
    avatar
    wak joul
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-21
    Number of posts : 61
    Warning level : 0/3
    Location : Panglima City, Taman Seri Medan
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by wak joul on Mon May 26, 2008 8:30 pm

    aku pun "en.jajol @hazriel" yg bgtau aku... eh korang tau tak nama manja hazreil adalah jajol... klu da tau elok la... klu tak tau aku bgtau jer... Cool
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by hazriel on Mon May 26, 2008 8:59 pm

    lahai...aku pon brader good luck yg bitau aku... thanks to brader goodluck for sharing good info (merapu merapu merapu)
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by mr on Mon May 26, 2008 10:40 pm

    dr friendster
    kalu x silap fatma yg promote


    _________________

    Sponsored content

    Re: Dari mana korang dapat tahu www.unisel.tk ni?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Aug 19, 2017 3:13 pm