UNiSEL Unofficial Forum


    Bilik Lepak v2

    Share

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Aug 07, 2009 2:53 am

    Waalaikumsalam.
    Eceh ko memang, suka lupakan kitorang.. Crying or Very sad
    Hahah.
    Kitorang sihat jer, ko sihat ker?
    Wei sem depan ko ada lg x? Duk sekali!

    p/s: Weh korang, ptptn dah masuk ke belum ha? scratch


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Fri Aug 07, 2009 1:46 pm

    Tu lah..(nyampuk jer..padahal aku x tau cite nih...)

    P/s: dah masuk dah cas..(ni sbnrnyer aku nk jwp je pon..)


    _________________
    [center]

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Aug 07, 2009 4:19 pm

    Hahah.

    p/s: Owh, tapi aku punya belum masuk plak, check tadi.. Sad Ni mesti kes lambat masuk lagi ni. Dulu pernah kena sekali. Adoiii.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Fri Aug 07, 2009 11:05 pm

    hm...member aku ada gak la 2,3 org yg x masuk lgi gak..pelik lak masuk separuh2...


    _________________
    [center]

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Wed Aug 12, 2009 9:43 pm

    Test..Test..123..123..

    Hwaaa geram betolll... Tak dapat pilih hostel lagi dah.. Kesiutan la diorang ni..
    Dah la bagi umah atas skali, jauh plak tu ke blakang. Adoyai..
    Malang bertambah sebab tak boleh pilih housemate.. Hwaaa!! Ntah sape la housemate aku nanti.
    Arghh yang penting siapalah roommate aku nanti.. Adakah semua ini gara-gara 1Malaysia.. Arghh!!
    Kenapa la diorang buat begini terhadap diriku yang comel ini. Aduhai lah...

    Another side of me: ehem, weh banyak bunyik plak ko, da dapat ostel tu pun da cukup. Suh ko merempat jap lg tau la.


    p/s: Weh korang, selamat berpuasa!!
    Apa lagi, meeting MBP la kita lagi? Hahahaha!
    Admin diwajibkan hadir. Hahahahaaaahahahaaaa aaaa!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Thu Aug 13, 2009 5:37 pm

    Cas, aritu aku, afi n G4 ade bincang pasal MBP kali ke-3...amacam? bila mo buat? agaknyer ade yg nk join x nnt? huhuhu... MBP kan acara tahunan OCC..opss...MyUnisel skrg ni...

    *MBP = Majlis Berbuka Puasa


    _________________
    [center]

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Fri Aug 14, 2009 12:07 am

    hello, hello, hello!!! lama x bersua.. huerhuerhuer.. aper cher? puasa da dekat.. nak buat mbp?

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Aug 14, 2009 8:20 am

    Jom jom..!
    Aku expect dalam minggu kedua atau ketiga bulan Ramadhan kita buat MBP tu nak?

    p/s: Hello2 zaty tembam. Hauhuaha.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Fri Aug 14, 2009 12:37 pm

    bole2...sure bole...kene rancang nk buat kt mana ni...x sabar nyer nk MBP..


    _________________
    [center]

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Sun Aug 16, 2009 2:46 pm

    caz, da lama x borak ngan ko.. aku da x tembam da.. hahahaha!!! Razz

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Sun Aug 16, 2009 3:40 pm

    Hai zaty. Hai. Hohoho. Dah tak tembam eh. Tu la, lama sangat tak nampak, taktau lak ko da tak tembam. Hohoho.
    Camtu, hello2 zaty tak tembam. Hohoho. On on la slalu..

    Hohoho dah macam Santa Claus plak aku asyik hohoho je.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Tue Aug 18, 2009 5:02 pm

    orait2.. aku try on2 slalu.. hehe..

    (ko ley apply keje kosong untuk santa claus christmas ni.. hehe..)

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Tue Aug 18, 2009 5:05 pm

    waah...lama x lepak occ..dh byk perubahan..

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Aug 21, 2009 11:05 am

    Huh, zaty dengan tasha ni cam kembar plak.
    Di mana ada zaty disitu ada tasha. Di mana ada tasha di situ ada zaty.
    Wekembek tasha.. Very Happy


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by CaPiK on Sun Aug 23, 2009 11:01 pm

    uik!!! ni OCC ke ni? betul ke OCC ni?

    perghhh..lame x masuk..lain bebenor dh ghopenye..hoho..

    muka cas di kala kanak2..haha..

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Sun Aug 23, 2009 11:14 pm

    tu la pasal..
    lain bebenor ghopenye ye!
    huhu.. Razz

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Mon Aug 24, 2009 10:56 am

    Tak la ni bukan OCC. Ni Osisi.
    Ha kalau nak tau ni la muka aku sekarang. Biasala awet muda orang kata.
    Makin berumur harusla makin muda.
    LOL


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by nia_ixora on Sun Aug 30, 2009 9:24 pm

    ahaaaaaaaa...
    lamenye x lepak sini.
    oh rindu same Cas bateri cas henpon.
    :p

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by CaPiK on Fri Sep 04, 2009 6:52 am

    pergh!! patut la aku dh x leh nk terserempak ngan cas dh kat fakulti skrg..dh wat plastic suggery ghopenye..ekekeke..

    tp kalo jumpe zaty mst aku cam..sbb die debab..
    Laughing

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Fri Sep 04, 2009 8:34 am

    ko rase2..org len kalu jumpe ko cam x capik? hehehe...

    sbb skrg ko x tutup muka pon org dh cam..heheh...


    _________________
    [center]

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Sun Sep 06, 2009 1:58 pm

    dush! dush!

    aku ternampak 2 ketul batu beso menghempap capik..

    hahahaha!!!! LOL

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Sun Sep 06, 2009 4:34 pm

    cas2..'wekembek' nye..hang nk mengembek ker?..lalalal~..

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by CaPiK on Mon Sep 07, 2009 8:38 am

    Fatma Shada wrote:ko rase2..org len kalu jumpe ko cam x capik? hehehe...

    sbb skrg ko x tutup muka pon org dh cam..heheh...
    mmg korg x cam lah..jgn hrp la nk cam aku.. sbb aku skrg ni ari2 pakai mask..tp bkn mask kain murah tu..aku pakai mask utk gas tu..mcm slipknot tu..hahaha..


    zaty wrote:dush! dush!

    aku ternampak 2 ketul batu beso menghempap capik..

    hahahaha!!!! LOL
    aku taw la badanmu itu 'tough' zaty..x yah la smpi 2 batu beso nk hempap aku..ekekeke..

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Sat Sep 12, 2009 8:48 pm

    hamboi2.. suke2 je ko ni ek..

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Admin on Sat Sep 12, 2009 11:19 pm

    Jangan capik, nanti zaty hempap dengan piano kang... Razz


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    Sponsored content

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Sponsored content Today at 3:56 pm


      Current date/time is Sun Jan 22, 2017 3:56 pm