UNiSEL Unofficial Forum


    Bilik Lepak v2

    Share

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Apr 17, 2009 11:18 am

    Oi zaty si mama fat froggy hijau.
    Wasssap wassap kentut berassap.
    Wah sejak aku tak ade berfoya-foya ko dengan sekalian forumer ye.
    Aku repot kat papa fat froggy hijau nanti.
    -

    Hey W@k_Lu!
    Sekian lama ko menghilangkan diri, baru sekarang ko nak muncul semula yer?
    Kemudian hilang semula, dah macam Biskut Tawar Hup Seng aku tengok.

    Nak tengok list orang kena baban yer?
    Kalaulah ade list tu, aku confirm nama ko je la yang tip-top kat top 10 dalam The Baban Chart tu nanti.
    Ok gak tu kan? Bile ade gath nanti boleh aku nak sampaikan trofi, "And the babanest is . . . . . . . W@k_Lu!! Clap clap clap!!".
    And W@k_Lu lives happily ever after. . . . . . . . waklu!
    -



    Dear Tuanku Admin,
    Gila busy aku nih. Dah berapa minggu patik tak mengonlinekan diri.

    Ampun tuanku, ampun! Sembah patik harap diampun. Patik tak mahu dipecat. Janganlah tuanku menarik balik pangkat Laksamana Bentan patik, kerana nanti anak-anak dan isteri-isteri patik pasti akan mati kebuluran. Ampun tuanku.

    Sebagai denda, patik akan menciptakan sebuah lagu yang khas untuk tuanku, walau berjuta Panglima Istana yang mendengar, lagu itu hanya untuk tuanku sa-orang.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Admin on Wed Apr 22, 2009 10:02 am

    Huish. Betul-betul sepi forum sejak final exam dah start ni.
    Nampaknya semua tengah tekun ni. Very Happy

    Selamat Maju Jaya kepada semua yang ambil final exam okey!


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Thu Apr 23, 2009 6:37 am

    to cas..: aku x berfoya2 ok.. bukan kau ke?
    aku busy la plak sejak kebelakangan ni.. dgn assgmnt, final project, role play..

    weh, aku masuk paper... wlaupown just paper sinar, tp aku lg feymes dari ko!!
    hehehahahahahuhuhuhuhihihihi!!!!!!!!!!!!

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Thu Apr 23, 2009 2:12 pm

    hmm..busy2..

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Fri Apr 24, 2009 3:21 am

    zaty wrote:to cas..: aku x berfoya2 ok.. bukan kau ke?
    aku busy la plak sejak kebelakangan ni.. dgn assgmnt, final project, role play..

    weh, aku masuk paper... wlaupown just paper sinar, tp aku lg feymes dari ko!!
    hehehahahahahuhuhuhuhihihihi!!!!!!!!!!!!
    Eh, mana ada aku berfoya2. Study2.. Razz

    Ele.... Tak jeles pun ko masok paper... (Sikit ade la).. Huh..
    Tunggu la nanti aku masok tivi.. Menanges ko... HAhahahaHAhaAHaAHAHaaaH. . .
    Hmmmmm aku nak boikot paper Sinar.Sad


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by CaPiK on Fri Apr 24, 2009 2:25 pm

    halo,halo..teh tarik ke nesafe 'o'?

    pe kabo org kampong suma? ada sehat? ketua kampung sehat?


    p/s : aku rase mcm dh bnyk kali nmpk gapar kat kedai moto din kat kg tu tp takut salah org lak..hahaha..


    psp : zaty,ngaku je la ko dabab..wakakaka..

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Sat Apr 25, 2009 2:06 pm

    ko nampak je? ko tak tegur? ko tak tgk kiri kanan? sbb rasanya bru je aritu aku teman dia gi sana..kan gapa kan?


    _________________
    [center]

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Wed Apr 29, 2009 8:59 pm

    to capik::.. aku da x nk gado dgn ko lg da.. sukati ko la nk ckp aku ape.. hehe..

    to cas::.. pasni ko bli la byk2 paper sinar ek.. hahahaha!!!!!

    W@k_Lu
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-09-22
    Number of posts : 288
    Warning level : 0/3
    Location : selagor, seri serdang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : kejayaan mu, kejayaan ku juga.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by W@k_Lu on Mon May 04, 2009 11:08 pm

    asalamualaikum...
    any1 here??
    boring doh

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Tue May 05, 2009 12:10 am

    ada ni haaa...

    esok last paper...rasa cam x best lak dh x leh nk on9 pasni...


    _________________
    [center]

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Thu May 21, 2009 10:43 pm

    Dah lama tak membebel sorang2 kat sini.
    Ha ha.

    Hmm.. Apalahh nak buat malam ni..
    Busannya..
    Apasal la tak ramai online cam dulu2.
    Ni yang buek den bonci bona maso cuti ni.

    Layan youtube yo lah nampak eh..
    Sesapo ado jumpo video yang best-best kat youtube buleh la kongsi ngan den. Tongah bosan ni. Aduyai.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    amanz
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2009-02-25
    Number of posts : 35
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by amanz on Fri May 22, 2009 1:00 am

    masing-masing busy nak gi praktikal kot..huhu

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Sat May 30, 2009 11:26 pm

    hmm...dh lame x dtg sini..hehe..

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Sun May 31, 2009 11:15 am

    Maklum la.. Orang korporat... Mana ingat OCC lagi dah... Hahaha!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Sun May 31, 2009 4:24 pm

    sape korporat ni, cas??

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Castezar on Mon Jun 01, 2009 12:17 am

    Orang-orang yang da lama tak masuk OCC la zaty..
    Ecece buat2 tanya pulak dia.. Hahaha..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by zaty on Mon Jun 08, 2009 11:07 am

    hehe.. maklum la, da busy..
    nak wat camne, cas..
    still study lagi, tapi rasa cam da keje je.. x dapat nak elak lagi da.. hehehe... Cool

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Fatma Shada on Tue Jun 09, 2009 9:08 am

    aku nk tnya korg ni..
    memandangkan korg sume g daftar aritu (aku xdftr kt dewan..ehem..bdk praktikal lah katakan..hehe)..
    pastu korang mesti dapat jadual kan?
    korang tau x, tarikh dftr untuk sem panjang nanti berape aribulan?
    tlg weh...


    _________________
    [center]

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by alfiez22 on Wed Jun 10, 2009 1:20 am

    tok penghulu belah arwah laki mak aku kata kalau tak silap kata jiran postmen belah mak tiri angkat nyer, tarikh pendaftaran adalah pada 25-26 july 2009??

    boleh minta tolong sesiapa check tarikh tuh betul ker tidak??

    kalau org berkenaan yg bg tau aku tuh menipu, maka menipu lah aku skang nih....

    jgn marah tau..


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Thu Jul 02, 2009 4:04 pm

    hmm..lama gile x msuk occ..huhuh

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by alfiez22 on Fri Jul 03, 2009 10:11 am

    Manalah korang suma gi nih.... cian kat aku nih dok sorang2 dalam nih... terkurung terperangkap.... me ler jenguk aku selalu.... soklan aku kat bawah nih pun belum ada yg balas lagi....


    Original Post!
    Spoiler:
    alfiez22 wrote:tok penghulu belah arwah laki mak aku kata kalau tak silap kata jiran postmen belah mak tiri angkat nyer, tarikh pendaftaran adalah pada 25-26 july 2009??

    boleh minta tolong sesiapa check tarikh tuh betul ker tidak??

    kalau org berkenaan yg bg tau aku tuh menipu, maka menipu lah aku skang nih....

    jgn marah tau..


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    Lady Tasha
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 26
    Joined : 2008-09-04
    Number of posts : 144
    Warning level : 0/3
    Location : Perak
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : said Red devil + The Blues = BARCELONA!!...=p

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Lady Tasha on Fri Jul 03, 2009 11:04 pm

    huhuh..ksian.. Neutral

    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Jawe Escobar on Sat Jul 04, 2009 3:03 pm

    zzzzzzzzzzz.......arghhhhhh....terjaga ak dr mimpi.... Cool

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by alfiez22 on Mon Jul 06, 2009 11:53 am

    mimpi mendenyer kamu nih.. uh lah... tak basuh kaki mu tuh....


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    W@k_Lu
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-09-22
    Number of posts : 288
    Warning level : 0/3
    Location : selagor, seri serdang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : kejayaan mu, kejayaan ku juga.

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by W@k_Lu on Thu Aug 06, 2009 12:30 pm

    asalamualaikum
    lame siot x join forum ney... kowg pe cte??? sume shat??

    Sponsored content

    Re: Bilik Lepak v2

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Feb 20, 2017 2:48 am