UNiSEL Unofficial Forum


    A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Share
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by alfiez22 on Mon Dec 08, 2008 10:48 pm

    Kali ni aku nak buat ucapan lain sket dari yang biasa...

    1. Minta maaf aku terlewat wish bday ko kat dalam nih but still, its today - Happy 22th Birthday to Castezar!!

    2. Biar usia kita semakin lanjut dan semakin tua, namun kitalah orang-orang lama yang sentiasa memperjuangkannya... - eh apa aku melalut nih??

    3. I personally wish you luck and a great year ahead - semoga Tuhan sentiasa melindungi dirimu dimana jua ko berada...

    4. Mewakili semua ahli, mod, g-mod, t-mod, dan admin mengucapkan semoga panjang umur, semoga dirimu sentiasa mendapat berkat dan rahmat diri-Nya


    Happy 22th Birthday to Castezar!!"
    avatar
    26KaRatz
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-11-13
    Number of posts : 217
    Warning level : 0/3
    Location : Somewhere NEAR...
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Help me OUT!

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by 26KaRatz on Mon Dec 08, 2008 11:30 pm

    Happy Birthday to you!! God Bless!!
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by Castezar on Tue Dec 09, 2008 12:18 am

    Alhamdulillah sampai jugak umur aku 22 tahun.

    Ehe.

    Terima kasih banyak banyak-banyak.
    "Tak tau apa nak cakap" (dialog masa MBR 2008).

    Well anyway,
    Thanks Afi ucapan tu memang sangat special.
    Tahun lepas aku takde terima ucapan dari sesiapa semacam ni, sebab time tu takde OCC, sunyi jer rasa hehe.

    Thanks Rust.. May Allah bless you too.


    Semoga Allah berkati hidup kalian yang lain juga.
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by nia_ixora on Wed Dec 10, 2008 6:10 pm

    ollaa... disebabkan nia baru je dapat online, so, nia baru je boley wish..
    Kepada Castezar yang selalu buli nia, xpe, nia xkesah..
    Happy Belated Birthday Cas Sengal... HUHUHU..



    Cas Bateri da tue!!!!!!!!!!~
    avatar
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by AreMeRoll on Wed Dec 10, 2008 9:36 pm

    eppy besday..
    sowi lmbat ckit
    bru jer on 9 nie..
    btw..slmat myambut ari tua..
    ekekekek
    avatar
    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by zaty on Wed Dec 10, 2008 9:48 pm

    nk wish gak!!!!
    caz,,,
    ak nk ucapkn slamat menyambut hari lahir ke 22 thun...
    smoge hidup dilimpahi dgn rahmat dan kebahagiaan..(x ley bla ayat ak..)
    nnt klo OCC de wat gath same2 lg, x pyh la nk malu2 siput lg.. hehehehehehe
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by mr on Wed Dec 10, 2008 11:12 pm

    happy birthday k

    Sponsored content

    Re: A Special Happy Bithday Wish to Castezar

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Mar 27, 2017 2:53 am