UNiSEL Unofficial Forum


    AKU DI BANNED???

    Share

    aku lah
    Guest

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by aku lah on Mon Nov 10, 2008 4:04 pm

    ape hey plak aku kene hantok pale? ape aku wat? nk kene ke ape jawe nih.. eksen lak die..hish!! aku cume nk kabo kat sini,kalo kome ingat aku ni menyamor jadik si 'yellow' tu semata-mata nk kutuk MOD,kome sume SALAH!!! aku bukan pengecut nk menyamar nih..okeh!! bikin panas je si yellow ni..lantak nye deme nk BANNED ke,BANNER ke..itu dh koje deme..lg pun aku mls nk ckp bnyk kali.. saje je si yellow ni,org yg kene BANNED pun x mrh,die lak lebih..hish!!!berani x yah la jadi guest..login la br sound..apa daa..akai xda ka?!
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Admin on Mon Nov 10, 2008 6:43 pm

    Ya ya... Sudah-sudah lah tu.
    Betul lah tu apa CaPiK cakap...
    CaPiK dengan yellow bukan orang yang sama, saya dah check.
    Tapi saya tak nampak pun sapa-sapa cakap CaPiK dgn yellow tu orang sama..
    Razz
    Ok-ok.
    Dah ya. Takmau gaduh2 lagi.


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by zaty on Tue Nov 11, 2008 12:13 am

    almk..
    capik...
    jgn la marah..
    tkut dowh..
    ak ni sensetif ckit dgn org yg marah2 ni..
    touching arr..
    jgn la mrh, capik..
    jgn mrh ek??
    Sad Sad Sad
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Jawe Escobar on Tue Nov 11, 2008 2:55 am

    capik xmrhtp tangisan dlmati tu ak tau....
    dah lacpik ko pun bkn kena banned lama pown.....
    meh nak pujuk meh...
    alor2 bucuk2 meh.....
    Evil or Very Mad
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Castezar on Tue Nov 11, 2008 3:57 am

    Ko Jawe saje nak bagi CaPiK angin lak ai..
    CaPiK kan dah gitau dia redha dia kena ban tu.. Mana ada dia merajuk.
    Kang tak pasal2 jadi gaduh lak kat OCC ni, tak pasal2 ko plak kena ban kang. Erks!!
    Haha.


    Ok dah.
    Rasanya semua benda dah settle kot.
    This time baru aku rasa patut topik ni di lock.
    Aku akan lock, tapi aku nak tunggu endorsement dari CaPiK dulu.
    Maybe dia ada nak talk what2 lagi before dia diunban.?

    Dear CaPiK,
    shall I close this thread?

    Aihhss! Dah macam surat cinta plak. al-Maklum la aku rindu kat ko ni CaPiK. Ahahah.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Jawe Escobar on Tue Nov 11, 2008 4:01 am

    xpe capik naik angin dgn ak jer...dah2 tutup kes boh kunci...topik ni sape pon x leh add dah

    aku lah
    Guest

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by aku lah on Tue Nov 11, 2008 3:45 pm

    ahahaha..nsb ler mood teman dh okey skit ni..maleh le teman nk memarah dh..ekekeke..cuma ade satu je pesanan ringkas drpd pihak penaja nih,kepada incik kunen,sila lah menjadi seorg yg berani..jgn berselindung di sebalik nama kunen tu..udah ler kunen tu warna diraje..wat malu kat kerabat2 diraje je..ahaks..castezar ni bkn nye rindu kat teman tp rindu kat nia ler tuh.. wakakaka..okeh2,dh buleh tutop kes dh ni cas..adios,berambos...


    :: C@P!K ::
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Castezar on Tue Nov 11, 2008 6:53 pm

    Maka dengan perkenan seluruh Raja-raja,
    saya selaku pemegang mohor Raja Besar negeri Papua New Guniea dengan ini
    mengisytiharkan topik ditutup.

    Sekian terima sayang.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: AKU DI BANNED???

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Jun 27, 2017 1:22 am