UNiSEL Unofficial Forum


    Slip Exam July 2008

    Share
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Slip Exam July 2008

    Post by Fatma Shada on Fri Oct 24, 2008 10:29 pm

    bila agaknya slip exam nak keluar ye? aduhai..dah 2 semester aku x amik slip(sbb xde final exam0..tp sem ni kena amik la(semata2 subjek ko-ku)..

    agak2 bila ye? penat nk beratur ni...dh la 2 kali beratur..amik clearance slip lagi..pastu nk amik slip lak..

    jap2..nk tnya..klu x pakai clearence slip..n juz tunjuk last bil bole ke?
    list bil yg menujukkn aku dh xde utang unisel..bole pakai ke?


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Castezar on Sat Oct 25, 2008 3:52 am

    July ke November?
    1. Biasanya 2 minggu sebelum start final dah boleh ambil.
    2. Rasanya WAJIB dapatkan clearance slip walaupun ada penyata yang menunjukkan tiada tunggakan.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by CaPiK on Sat Oct 25, 2008 3:00 pm

    alah..mengong la sistem yg unisel ni gune kn..aku x suke..nape diorg x update sendiri je sistem nk kuar kn slip tu?? kn mudah,letak je dlm sistem yg student sekian-sekian ni ade utang,so x leh kuar slip..yg ade utang x yah le bagi..agak pikir nk kompleks je deme nih..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Fatma Shada on Wed Oct 29, 2008 3:48 am

    guys...slip exam dah dikeluarkan..

    tadi aku check kat HEP & HEA..ada senarai nama bagi pelajar yang terkecuali dari memohon clearance slip di Bendahari..so sape yg nama dia ada dlm list tu..sila dengan senang hati pergi amik clearance slip tu kat HEA skrg yer...

    p/s: tapi aku mintak result sem lepas..dia leh ckp.."dik, kalu nk result kena ada clearance slip"..pejadahnyer...pelik..pelik...ape guna senarai nama tu? wat lap habuk kot..


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by CaPiK on Wed Oct 29, 2008 4:48 am

    hahaha..stendet ler tu,management unisel lah katekan.. ;p
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by alfiez22 on Wed Oct 29, 2008 4:51 am

    tuh la yg pelik alih2 aku nyer nama pun ada padahal aku bukan ada exam pun....

    ker memang ada...?? alamk dah berapa sem tak masuk dewan aku jadi tak reti ler....


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Fatma Shada on Wed Oct 29, 2008 2:48 pm

    harap maklum...

    nama yang tersenarai ialah bagi pelajar yang mempunyai hutang kurang dari RM2,500


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Castezar on Wed Oct 29, 2008 4:14 pm

    Tapi kat BJ Slip Peperiksaan boleh dituntut mulai 5 November sampai berapa November ntah, di Dewan Utama jam 9 pagi sampai 4 petang.
    Clearance slip masih perlu didapatkan untuk UNiSELian BJ.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by AreMeRoll on Wed Oct 29, 2008 4:43 pm

    cmner nk dpt clearence??
    statement pn ssh nk kuar..
    adoiyai..
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by CaPiK on Thu Oct 30, 2008 3:27 am

    tau xpe..aku pu x dpt lg statement aku nih..kate nk kol la,ape la.. korupsi!!!
    avatar
    FMAchemist
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-18
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : New Village
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Assalammualaikum

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by FMAchemist on Fri Oct 31, 2008 1:08 am

    biasa la unisel...ikut arahan menteri besar la katakan...x ikut nanti kena sack plak....ni sume mainan politik je....pgl TV3 kang baru r laju wat keje...
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Jawe Escobar on Thu Nov 06, 2008 4:22 am

    CaPiK wrote:tau xpe..aku pu x dpt lg statement aku nih..kate nk kol la,ape la.. korupsi!!!

    bakar unisel....bakar unisel....bakar unisel.... Twisted Evil
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by CaPiK on Thu Nov 13, 2008 3:15 am

    Jawe Escobar wrote:
    CaPiK wrote:tau xpe..aku pu x dpt lg statement aku nih..kate nk kol la,ape la.. korupsi!!!

    bakar unisel....bakar unisel....bakar unisel.... Twisted Evil
    pergh!! ganaz siot jawe nk bakor unisel..ekekeke..

    OTR : aku dh dt slip exam..yeah!!!
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Castezar on Thu Nov 13, 2008 2:10 pm

    OT: Yeah!!
    Akhirnye CaPiK kembali.. Huh.. setelah seminggu dikuarantin....

    OTR: Aku pung dah dapat Slip Ekjem, hari Jumaat lepas. Naseb baek tak ade hutang. Sesiapa yang belum ambik tu, hari ni (13 november) last. Gi cecepat!!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by CaPiK on Thu Nov 13, 2008 7:49 pm

    Castezar wrote:OT: Yeah!!
    Akhirnye CaPiK kembali.. Huh.. setelah seminggu dikuarantin....

    OTR: Aku pung dah dapat Slip Ekjem, hari Jumaat lepas. Naseb baek tak ade hutang. Sesiapa yang belum ambik tu, hari ni (13 november) last. Gi cecepat!!
    kot ye pun wish..x yah la wat emoticon mcm jeles je..BANNED kang.. ekekeke..

    OTR : kalo amik lps 13 hb ni nape cas? kene dende ke?
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by nia_ixora on Fri Nov 14, 2008 10:05 pm

    senarai tu untuk amik slip exam..
    clearance lak untuk amik slip result..
    *ni info nia dapat.. lalala..
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Castezar on Wed Dec 24, 2008 11:47 am

    TOPIK INI DIKUNCI
    (24/12/2008, 11.47am) - (Tamat tempoh relevan diskusi)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: Slip Exam July 2008

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 6:34 am