UNiSEL Unofficial Forum


    Geng Friendster

    Share

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Geng Friendster

    Post by Admin on Wed Apr 30, 2008 7:31 pm

    Sila gunakan topik ini untuk mendapatkan ramai rakan anda di sahaja.

    Gunakan templat seperti berikut:

    Contoh:
    Email: email @ email.com (pastikan ada jarak sebelum dan selepas "@" untuk mengelak anda di spam)
    Link terus: http://www.friendster.com/NamaAndaDiFriendster
    Nickname: NamaAndaDiFriendster

    *Anda juga boleh menggunakan templat anda sendiri.

    Sekian,
    - Admin


    Last edited by Castezar on Sun Jun 29, 2008 3:51 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Sorry min, edit sikit.)

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Geng Friendster

    Post by hazriel on Sat May 03, 2008 12:16 am

    Ni friendster aku. Nak add, toksah segan. taknak add, takde paksaan.

    Email: No need. Just add je
    URL : http://www.friendster.com/akupenat
    Nickname : Nama saya ayob

    P/S: aku lebih aktif di friendster berbanding Myspace, sebab friendster itu simple


    Last edited by hazriel on Sat May 24, 2008 10:44 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Format email diedit untuk mengelak di spam :))

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Geng Friendster

    Post by Castezar on Sat May 03, 2008 12:22 am

    Ni aku nyer plak..

    Email: qusyairi86 @ yahoo.com
    URL: http://www.friendster.com/castezar
    Nickname: Castezar

    Heh tapi aku suke myspace lagi, sebab tak banyak error.. Hehehe.. Evil or Very Mad


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    madster
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-06
    Number of posts : 134
    Warning level : 0/3
    Location : raintown + gotham city
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Get it DONE already!!

    Re: Geng Friendster

    Post by madster on Tue May 06, 2008 6:31 pm

    this is mine

    Email: molotov69_suicide @ yahoo.com
    URL: http://www.friendster.com/molotov69
    Nickname: rombus PhD

    brapa lamer dah bukak forum ni? bukan dulu ada jugak forum macam ni gak ker?


    Last edited by Castezar on Wed Jul 09, 2008 10:10 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Format email diedit untuk mengelak di spam :))

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Geng Friendster

    Post by Admin on Tue May 06, 2008 7:34 pm

    Baru je bukak..
    Forum lain, ade gak kot..
    Forum ni sebenarnye buat spesel untuk budak forum unisel kat friendster..forum sana buggy sangat..error banyak..nak delete post pun tak boleh.. Smile


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Geng Friendster

    Post by SuicideG4 on Sun May 18, 2008 1:28 am

    aku baru jer join... ini post pertama

    ni aku nyer
    http://www.friendster.com/extremeg4

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Geng Friendster

    Post by Castezar on Sun May 18, 2008 1:37 am

    SuicideG4 wrote:aku baru jer join... ini post pertama

    ni aku nyer
    http://www.friendster.com/extremeg4
    Nak add tapi kena letak email lor.. Atau last name.. Sad


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 3:19 pm

    lalalallalala
    http://profiles.friendster.com/makyong


    _________________
    [center]

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Geng Friendster

    Post by Castezar on Sun May 18, 2008 3:37 pm

    Uits! Knape double posting tu.. Hohoh..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 3:55 pm

    Castezar wrote:Uits! Knape double posting tu.. Hohoh..

    sori..sori..x sengala..MOD..nnt kasi delete r itu spa Crying or Very sad ming


    _________________
    [center]

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Geng Friendster

    Post by Admin on Sun May 18, 2008 4:04 pm

    Takpe, boleh padam sendiri.
    Klik butang "X" kat salah satu post tu. Very Happy


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 4:16 pm

    mcm tak jumpa je butang X tu..huhu


    _________________
    [center]

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Geng Friendster

    Post by Admin on Sun May 18, 2008 4:50 pm

    Eh tak ada ke?
    Takpe lah saya deletekan.

    Anyway, ni gambar butang X, kalau memang tak ada bagitau balik ya..
    Spoiler:


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 4:51 pm

    Admin wrote:Eh tak ada ke?
    Takpe lah saya deletekan.

    Anyway, ni gambar butang X, kalau memang tak ada bagitau balik ya..
    Spoiler:

    mmg xde..harap maklum...

    Wink hehe


    _________________
    [center]

    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Geng Friendster

    Post by Admin on Sun May 18, 2008 4:56 pm

    Hm..
    Ini Logical Error ke Syntax Error ni..
    Haha.
    Ok.
    Laporan di terima.


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Geng Friendster

    Post by hazriel on Sun May 18, 2008 8:34 pm

    Fatma Shada wrote:mcm tak jumpa je butang X tu..huhu

    kalau dah ada yg reply bawah posting tu, button pangkah tu mmg hilang... ni dalam kebanyakan forum laa.. tak tau la forum ni mmg boleh padam ke kalau dah ada yg reply post tu... Razz sori ye kalau salah info

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Geng Friendster

    Post by Castezar on Sun May 18, 2008 8:44 pm

    hazriel wrote:
    Fatma Shada wrote:mcm tak jumpa je butang X tu..huhu

    kalau dah ada yg reply bawah posting tu, button pangkah tu mmg hilang... ni dalam kebanyakan forum laa.. tak tau la forum ni mmg boleh padam ke kalau dah ada yg reply post tu... Razz sori ye kalau salah info
    Walauweh!
    Betul lah ko cakap.
    Huhu, aku sendiri pun tak perasan pasal ni.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Sun May 18, 2008 9:11 pm

    aku lagik la x perasan..haha...

    nasib ko bgtau...


    _________________
    [center]

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Geng Friendster

    Post by hazriel on Mon May 19, 2008 12:21 am

    aku dulu pon tercarik2 gak, ape dosa aku tak bleh padam post aku...sepatutnya buleh... lama2 baru aku terprasan sendiri...whoahaha

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Geng Friendster

    Post by Fatma Shada on Mon May 19, 2008 1:19 am

    betapa kini baru ku tau..haha... affraid


    _________________
    [center]

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Geng Friendster

    Post by SuicideG4 on Mon May 19, 2008 4:01 pm

    Castezar wrote:
    SuicideG4 wrote:aku baru jer join... ini post pertama

    ni aku nyer
    http://www.friendster.com/extremeg4
    Nak add tapi kena letak email lor.. Atau last name.. Sad

    oops sorry ni aku update

    Email : extremeg4 @ yahoo.com
    URL : http://www.friendster.com/extremeg4

    Segala kesulitan harap dimaafkan..... kekek aku rasa nak add aku x yah e-mail atau last name....leh add jer terus.... Very Happy


    Last edited by Castezar on Sun Jun 29, 2008 3:52 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Format email diedit untuk mengelak di spam :))

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Geng Friendster

    Post by Castezar on Mon May 19, 2008 4:05 pm

    Huhu ntah aku try add dia mintak plak email / lastname kau..
    Anyway, dah add.. Very Happy


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Geng Friendster

    Post by CaPiK on Tue May 20, 2008 1:30 am

    Email: x perlu
    URL : http://www.friendster.com/chapieq
    Nickname : CaPiK


    castezar kalo x add,tak la nk cakap ape..hoho.. Very Happy


    Last edited by CaPiK on Mon Sep 15, 2008 3:14 pm; edited 1 time in total

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Geng Friendster

    Post by alfiez22 on Tue May 20, 2008 1:37 pm

    heehhehe...

    macam dah kene spam ajer topic nih...

    btw, aku Afi - add aku kat friendster

    Email : apisss8400015 @ yahoo.com
    (email aku zaman sekolah dulu ler...)

    URL :http://profiles.friendster.com/aLFieEz uLKieEz

    Nickname : aLFieEz uLKieEz


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Geng Friendster

    Post by misznana on Wed May 21, 2008 11:33 am

    Email: misznana_cutecomei @ yahoo.com.my
    URL : http://www.friendster.com/miszcomei
    Nickname : misznana


    Last edited by Castezar on Sun Jun 29, 2008 3:52 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Format email diedit untuk mengelak di spam :))

    Sponsored content

    Re: Geng Friendster

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Feb 22, 2017 12:08 pm