UNiSEL Unofficial Forum


    Bilik Lepak v1

    Share

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by X8owners on Fri Aug 01, 2008 1:26 am

    ni ot jenis lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...

    hahaahahak...
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by CaPiK on Fri Aug 01, 2008 2:29 am

    lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

    hihi.. =]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by alfiez22 on Fri Aug 01, 2008 3:27 am

    aaaaaaaaaaaaaa.....???


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Admin on Fri Aug 01, 2008 3:38 am

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaape kene koraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang terngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mulut nih. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaasuk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat naaaaaaaaaaaaaaaaaaaanti baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaru taaaaaaaaaaaaaaaaaaaahu......


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by X8owners on Fri Aug 01, 2008 4:10 am

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaik tuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadmin pun daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah terkenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by SuicideG4 on Fri Aug 01, 2008 2:17 pm

    aaaaaappppaaaaaaaaaaaaaaaaaa keeeeeeeeeeejjjaaaaaaaaaaddaaaaaaaaaaahhhhnnyyaaaaaaa beeeeeeeeennnnnnnnddaaaaaaa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by hazriel on Fri Aug 01, 2008 3:48 pm

    X8owners wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ko ni slalu btol la kene virus...dulu kat forum lagi satu, kene virus gak...virus hahaha... kat sini virus aaaaaaa plak...hahaha...aaaaaaaaaaaaaaaa LOL

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by X8owners on Fri Aug 01, 2008 10:05 pm

    hazriel wrote:
    X8owners wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ko ni slalu btol la kene virus...dulu kat forum lagi satu, kene virus gak...virus hahaha... kat sini virus aaaaaaa plak...hahaha...aaaaaaaaaaaaaaaa LOL

    haaaaaaaaaaaaaaahahaahaa...

    lame dah aku simpan virus sesekali kasi kuar laa...

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by X8owners on Wed Aug 06, 2008 10:27 am

    emmmm.............. tak de pojek ke??
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by CaPiK on Wed Aug 06, 2008 12:36 pm

    ade..projek "mari ke kelas"..haha...syok betoi dpt main tenet kat lab FITM nih..
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Castezar on Wed Aug 06, 2008 3:42 pm

    Lalala yahooo duit piti dah masuk.... Yahoo....... Yahoooooooo..... (sorak Castezar sambil loncat-loncat)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Fatma Shada on Wed Aug 06, 2008 4:05 pm

    yahoo gak..yahoo gak..hak tuii..


    _________________
    [center]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by alfiez22 on Wed Aug 06, 2008 4:11 pm

    terus teran aku cakap...

    sebelum aku gi kelas tadi duit dalam bank au hanyalah balance duit aku sebanyak RM 158.39

    mungkinkah duit PT yang mask telah ditolak keseluruhannya utk membayar hutang2 aku pada unisel sampai aku tak sedar PT dah masuk...

    atau

    mungkin kah duit PT bahagian aku belum nak masuk??

    ceritakan pengalaman anda utk menerangkan situasi aku ini...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Castezar on Wed Aug 06, 2008 4:26 pm

    Bolom nak masuk kot tu afi..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by alfiez22 on Wed Aug 06, 2008 4:29 pm

    kalau tk masuk lagi takpe...

    aku happy ajer tapi kalau depa dah tolak abis...

    aku ne apply tangguh sem lagi la nih...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by SuicideG4 on Wed Aug 06, 2008 5:55 pm

    alfiez22 wrote:kalau tk masuk lagi takpe...

    aku happy ajer tapi kalau depa dah tolak abis...

    aku ne apply tangguh sem lagi la nih...

    wahaha lek la afie aku x dpt pt sebab sem panjang lepas pointer bawah 2 x heran pown.... teruskan jer.... mmg ssh sket.... tp apa leh wat.....

    p/s:PT dia bagi ikut pointer sem panjang.... sem pendek dier x kira.... wakokokuikui
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Castezar on Fri Aug 08, 2008 2:22 pm

    Wahaha tadi nampak hazrielle kat Masjid. Tapi tak sempat nak tegur plak.. Padahal lalu depan face2face lagi.. Dier walking laju sgt.. Razz
    Aku nak tegur pun dah serba salah, kang mamat ni terlanggar aku lak..Hihi


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by hazriel on Sun Aug 10, 2008 2:57 pm

    Castezar wrote:Wahaha tadi nampak hazrielle kat Masjid. Tapi tak sempat nak tegur plak.. Padahal lalu depan face2face lagi.. Dier walking laju sgt.. Razz
    Aku nak tegur pun dah serba salah, kang mamat ni terlanggar aku lak..Hihi

    ooo dah terbukti kita gi smayang jumaat...haha... haipp...awat tak teguq...tp mmg aku nak cepat pon...haha... aku kalau nak cepat, kalau PM lalu kat sebelah pon aku tak pasan....haha... lainla kalau DASC yg lalu, mmg aku pasan...pasal dari jauh dah bleh bau air liuq...wakakaka...oopsss

    P/S: aritu kat depan umah aku, ada orang tersengeh2 pandang aku...adakah itu capik atau org lain, aku tak dapat kenal pasti...kerna aku tak kenal muke capik...wakakaka.... tapi kalau dia dok atas moto dia, sambil tutup muka, maybe aku kenal...whoahaha
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Fatma Shada on Sun Aug 10, 2008 10:02 pm

    hahahaha..klaka la..capik klu wat gath..kene dtg dgn muke tertutup..baru org knl..hahahah...


    _________________
    [center]
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 12, 2008 12:24 pm

    en.capik....
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by alfiez22 on Wed Aug 13, 2008 3:21 pm

    Jawe Escobar wrote:en.capik....

    ?? scratch scratch

    bini baru ko ke capik??


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by CaPiK on Fri Aug 15, 2008 6:40 am

    hazriel wrote:
    Castezar wrote:Wahaha tadi nampak hazrielle kat Masjid. Tapi tak sempat nak tegur plak.. Padahal lalu depan face2face lagi.. Dier walking laju sgt.. Razz
    Aku nak tegur pun dah serba salah, kang mamat ni terlanggar aku lak..Hihi

    ooo dah terbukti kita gi smayang jumaat...haha... haipp...awat tak teguq...tp mmg aku nak cepat pon...haha... aku kalau nak cepat, kalau PM lalu kat sebelah pon aku tak pasan....haha... lainla kalau DASC yg lalu, mmg aku pasan...pasal dari jauh dah bleh bau air liuq...wakakaka...oopsss

    P/S: aritu kat depan umah aku, ada orang tersengeh2 pandang aku...adakah itu capik atau org lain, aku tak dapat kenal pasti...kerna aku tak kenal muke capik...wakakaka.... tapi kalau dia dok atas moto dia, sambil tutup muka, maybe aku kenal...whoahaha

    ish!! ko silap org nih hazriel..mmg aku jenis yg mudah senyum kat org..bak kate org tua2 berkawan biar seribu,musuh x payah ade..haha..tp siyes la,aku rase ko dh silap org nih.. lg pun moto aku ko x kenal kn?haha..lg 1,ko ni dk katne ek?kg sebelah ke? lorong bape? aku dok Lorong Bunga Raya 7.. =]


    Last edited by CaPiK on Fri Aug 15, 2008 6:41 am; edited 1 time in total (Reason for editing : ngantok daa..)
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by CaPiK on Fri Aug 15, 2008 6:43 am

    Fatma Shada wrote:hahahaha..klaka la..capik klu wat gath..kene dtg dgn muke tertutup..baru org knl..hahahah...

    heheh..kalo ade gath,KALO la kn..aku dtg pki topeng super hero pepatung kaler hijau tuh..hakhak..


    Last edited by CaPiK on Fri Aug 15, 2008 6:43 am; edited 1 time in total (Reason for editing : mata dh kuyu daa..)
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by CaPiK on Fri Aug 15, 2008 6:45 am

    alfiez22 wrote:
    Jawe Escobar wrote:en.capik....

    ?? scratch scratch

    bini baru ko ke capik??


    kurang pasti la Incik Alfiez..sy pun x kenal sape jawe ni sbnr nye..sy ngah musykil lg sekarang nih..maybe die nk tekel sy kot..tp AWAS!! sy bukan gay.. =]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by hazriel on Fri Aug 15, 2008 11:59 pm

    CaPiK wrote:
    ish!! ko silap org nih hazriel..mmg aku jenis yg mudah senyum kat org..bak kate org tua2 berkawan biar seribu,musuh x payah ade..haha..tp siyes la,aku rase ko dh silap org nih.. lg pun moto aku ko x kenal kn?haha..lg 1,ko ni dk katne ek?kg sebelah ke? lorong bape? aku dok Lorong Bunga Raya 7.. =]

    uih ... lorong baru... ke ko dok kat stor seginiaga tu, tapi ko taknak bitau derek? wkakaka Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: Bilik Lepak v1

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 19, 2017 5:10 pm