UNiSEL Unofficial Forum


    Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Share
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Thu May 29, 2008 11:38 am

    iamalien wrote:
    CaPiK wrote:oiT!!! silap wilayah ni cik kak.. kihkihkih... ko ni fikir negatif je la fatma.. aku maksudkan getah yg terjuntai kat bumper belakang kete tuh..yg trend skrg ni..

    aku pelik la..getah ape tu sebenarnye..utk ape? kat kete je ke ade?
    kat moto hazriel xde pown tongue tongue tongue
    x nak bubuh ke hazriel..bleh jadi trend baru huahuahua

    getah tu sebenarnya kat luar je...dalam getah tu ada besi... berfungsi untuk mengalirkan cas2 dari body ke bumi... sesuai untuk orang yang banyak dosa, untuk mengelakkan diri dari disambar petir... hahaha Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Thu May 29, 2008 12:03 pm

    hazriel wrote:
    iamalien wrote:
    CaPiK wrote:oiT!!! silap wilayah ni cik kak.. kihkihkih... ko ni fikir negatif je la fatma.. aku maksudkan getah yg terjuntai kat bumper belakang kete tuh..yg trend skrg ni..

    aku pelik la..getah ape tu sebenarnye..utk ape? kat kete je ke ade?
    kat moto hazriel xde pown tongue tongue tongue
    x nak bubuh ke hazriel..bleh jadi trend baru huahuahua

    getah tu sebenarnya kat luar je...dalam getah tu ada besi... berfungsi untuk mengalirkan cas2 dari body ke bumi... sesuai untuk orang yang banyak dosa, untuk mengelakkan diri dari disambar petir... hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    hahahaha..
    sokong2.. Very Happy

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by X8owners on Thu May 29, 2008 12:48 pm

    hazriel wrote:
    iamalien wrote:
    CaPiK wrote:oiT!!! silap wilayah ni cik kak.. kihkihkih... ko ni fikir negatif je la fatma.. aku maksudkan getah yg terjuntai kat bumper belakang kete tuh..yg trend skrg ni..

    aku pelik la..getah ape tu sebenarnye..utk ape? kat kete je ke ade?
    kat moto hazriel xde pown tongue tongue tongue
    x nak bubuh ke hazriel..bleh jadi trend baru huahuahua

    getah tu sebenarnya kat luar je...dalam getah tu ada besi... berfungsi untuk mengalirkan cas2 dari body ke bumi... sesuai untuk orang yang banyak dosa, untuk mengelakkan diri dari disambar petir... hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    sape yg suke ot bleh laa pkai...

    huahahahaaa...
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Castezar on Thu May 29, 2008 7:28 pm

    SOKONG! SOKONG!!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Fri May 30, 2008 12:54 am

    aku x pakai sebab aku bukan kaki OT..kehkehkeh..
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Fri May 30, 2008 2:49 am

    misznana wrote:
    SuicideG4 wrote:
    misznana wrote:
    SuicideG4 wrote:Mari la kita tarik lagi ramai lagi join forum nih....... x kan kiter nak senyap jer...... Budak2 SA dah ramai ...... Chaiyok budak2 BJ Suspect Suspect Suspect

    btul tu..aku tgk bdk2 SA yg rmai..btul gak ckp hazriel..
    agknye bdk2 BJ susah nk surf internet kot..
    nsb nek aku duk umah je..

    Huhu rasanyer la kot nana.... ko suh la dak2 umah lama ko join sekali.... kan ada internet umah wan.... kekekekeek Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    eh mane ko tau aku ek..ko knl aku ke??
    aku da ajak da..
    tp x tu ar dieorg da join lom..

    Apa la x kenalnyer cik nana oi..... aku duk kat sebelah umah ang pown ang x perasan..... yela aku ni hollow man.... orang x perasan nyer Razz Razz Razz ...... tp skang aku dah kuar umah sewa tuh..... sbb dah ulang alik....
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Sat May 31, 2008 1:52 am

    oo..ko sekodeng nana ye suicide? kehkehkeh..
    avatar
    iamalien
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-24
    Number of posts : 103
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by iamalien on Mon Jun 02, 2008 5:57 am

    hazriel wrote:
    iamalien wrote:
    CaPiK wrote:oiT!!! silap wilayah ni cik kak.. kihkihkih... ko ni fikir negatif je la fatma.. aku maksudkan getah yg terjuntai kat bumper belakang kete tuh..yg trend skrg ni..

    aku pelik la..getah ape tu sebenarnye..utk ape? kat kete je ke ade?
    kat moto hazriel xde pown tongue tongue tongue
    x nak bubuh ke hazriel..bleh jadi trend baru huahuahua

    getah tu sebenarnya kat luar je...dalam getah tu ada besi... berfungsi untuk mengalirkan cas2 dari body ke bumi... sesuai untuk orang yang banyak dosa, untuk mengelakkan diri dari disambar petir... hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    hah!! tu yg aku pelik tu..nape kat moto ko xde??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Mon Jun 02, 2008 10:32 am

    SuicideG4 wrote:
    misznana wrote:
    SuicideG4 wrote:
    misznana wrote:
    SuicideG4 wrote:Mari la kita tarik lagi ramai lagi join forum nih....... x kan kiter nak senyap jer...... Budak2 SA dah ramai ...... Chaiyok budak2 BJ Suspect Suspect Suspect

    btul tu..aku tgk bdk2 SA yg rmai..btul gak ckp hazriel..
    agknye bdk2 BJ susah nk surf internet kot..
    nsb nek aku duk umah je..

    Huhu rasanyer la kot nana.... ko suh la dak2 umah lama ko join sekali.... kan ada internet umah wan.... kekekekeek Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    eh mane ko tau aku ek..ko knl aku ke??
    aku da ajak da..
    tp x tu ar dieorg da join lom..

    Apa la x kenalnyer cik nana oi..... aku duk kat sebelah umah ang pown ang x perasan..... yela aku ni hollow man.... orang x perasan nyer Razz Razz Razz ...... tp skang aku dah kuar umah sewa tuh..... sbb dah ulang alik....

    eh yeke..x pasan plak..al maklumlah jiran sebelah umah aku tu ramai sgt penghuninye...aku sndri pun x cam..sori la ek..aku knal yg rapat ngan aku je.. Razz
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Mon Jun 02, 2008 10:33 am

    CaPiK wrote:oo..ko sekodeng nana ye suicide? kehkehkeh..

    haa???ape???aku di skodeng??tidaaakkkkk.... Razz
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Tue Jun 03, 2008 3:13 pm

    iamalien wrote:
    hazriel wrote:
    getah tu sebenarnya kat luar je...dalam getah tu ada besi... berfungsi untuk mengalirkan cas2 dari body ke bumi... sesuai untuk orang yang banyak dosa, untuk mengelakkan diri dari disambar petir... hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    hah!! tu yg aku pelik tu..nape kat moto ko xde??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    tiba2 rase cam nak pukul orang... tapi kalau pukul orang, kene pasang plak menda tu... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Tue Jun 03, 2008 9:56 pm

    CaPiK wrote:oo..ko sekodeng nana ye suicide? kehkehkeh..

    Skodeng??? Mana ada Capik ....... aku intai jer.... wakakaakakak Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Wed Jun 04, 2008 12:42 am

    SuicideG4 wrote:
    CaPiK wrote:oo..ko sekodeng nana ye suicide? kehkehkeh..

    Skodeng??? Mana ada Capik ....... aku intai jer.... wakakaakakak Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    iye?intai je ek? erm,picture xde ke? up2 la ke sini..kihkihkih..
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Wed Jun 04, 2008 2:36 pm

    CaPiK wrote:
    SuicideG4 wrote:
    CaPiK wrote:oo..ko sekodeng nana ye suicide? kehkehkeh..

    Skodeng??? Mana ada Capik ....... aku intai jer.... wakakaakakak Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    iye?intai je ek? erm,picture xde ke? up2 la ke sini..kihkihkih..

    ade2..kt sini..nk?? Very Mad Very Mad
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Thu Jun 05, 2008 1:39 am

    HEHEHE..tuan empunya bdn sudah marah le pulak suicideG4..hoho..xpe2, kite tgk kat fs die je lah..ade pic die ngan ehem2..haha..hazriel mane? hihi..
    avatar
    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Thu Jun 05, 2008 9:17 am

    CaPiK wrote:HEHEHE..tuan empunya bdn sudah marah le pulak suicideG4..hoho..xpe2, kite tgk kat fs die je lah..ade pic die ngan ehem2..haha..hazriel mane? hihi..

    hazriel tu spare spart je..huahuahua..die bole wat..aku pun bole gak.. Razz Razz
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Thu Jun 05, 2008 6:48 pm

    ooo nana menduakan aku secara tipu2an...

    kita clash la gini... i tak tipu u.. i buat terang2ngan..uwaaaa
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Thu Jun 05, 2008 8:27 pm

    hazriel wrote:ooo nana menduakan aku secara tipu2an...

    kita clash la gini... i tak tipu u.. i buat terang2ngan..uwaaaa

    kah2 terkena gak romeo sorang nih....... tula bak kata pepatah tepuk air dalam dulang nanti terpercik ke muka sendiri LOL LOL LOL
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Thu Jun 05, 2008 8:58 pm

    takpe..dalam dulang tu air mutlak..bleh buat wuduk skali...whoahah
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Thu Jun 05, 2008 9:06 pm

    hazriel wrote:takpe..dalam dulang tu air mutlak..bleh buat wuduk skali...whoahah

    mana ckp syarat... nak wat amek air semayang kena ckp 2 kolah... kalo tak x sah air semayang tuh
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Fri Jun 06, 2008 12:57 am

    hahaha..cian kat ko hazriel..xpe2,fatma masih setia menanti mu di sana..hihi..



    p/s: hazriel,ko mcm marah kat pak lah je..ni mst sebab harga minyak naik kan? ;p
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Fri Jun 06, 2008 1:38 am

    heh..mana ada...aku sayang gile kat paklah dowh... tu pasal aku nak soh dia rehat je...haha
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Fri Jun 06, 2008 2:07 am

    hahaha..ayat makan dalam..hihi..
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Fri Jun 06, 2008 2:09 am

    CaPiK wrote:hahaha..ayat makan dalam..hihi..

    mane ada bagi ayat makan dalam... tak caya ko bitau la PakLah...

    nnt dia reply:

    "Hazriel tak begitu..."

    tapi tu kalau aku menantu dia la kot...hahaha
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Fri Jun 06, 2008 2:23 am

    kihkihkih..layak ke nk rampas jawatan KJ tu? ko ade ke perangai gile pangkat mcm KJ tu hazriel? haha..

    Sponsored content

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Apr 29, 2017 3:54 am