UNiSEL Unofficial Forum


    Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Share

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Tue May 20, 2008 9:53 pm

    Mari la kita tarik lagi ramai lagi join forum nih....... x kan kiter nak senyap jer...... Budak2 SA dah ramai ...... Chaiyok budak2 BJ Suspect Suspect Suspect

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Tue May 20, 2008 10:13 pm

    budak BJ nak surf susah kot...heh heh heh..

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Tue May 20, 2008 10:23 pm

    agaknyerla.... sian diorang..... nasib baek aku duk kat umah.... ulang alik setiap hari.... keh keh

    misznana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : Atas Kerusi Depan PC...
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by misznana on Wed May 21, 2008 2:35 pm

    SuicideG4 wrote:Mari la kita tarik lagi ramai lagi join forum nih....... x kan kiter nak senyap jer...... Budak2 SA dah ramai ...... Chaiyok budak2 BJ Suspect Suspect Suspect

    btul tu..aku tgk bdk2 SA yg rmai..btul gak ckp hazriel..
    agknye bdk2 BJ susah nk surf internet kot..
    nsb nek aku duk umah je..

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Wed May 21, 2008 6:24 pm

    misznana wrote:
    SuicideG4 wrote:Mari la kita tarik lagi ramai lagi join forum nih....... x kan kiter nak senyap jer...... Budak2 SA dah ramai ...... Chaiyok budak2 BJ Suspect Suspect Suspect

    btul tu..aku tgk bdk2 SA yg rmai..btul gak ckp hazriel..
    agknye bdk2 BJ susah nk surf internet kot..
    nsb nek aku duk umah je..

    Huhu rasanyer la kot nana.... ko suh la dak2 umah lama ko join sekali.... kan ada internet umah wan.... kekekekeek Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Scromix on Thu May 22, 2008 12:00 am

    budak BJ rmai main myspace daripada mementingkan forum ....

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Thu May 22, 2008 12:44 am

    Scromix wrote:budak BJ rmai main myspace daripada mementingkan forum ....


    hahaha..ko mcm mengata diri sendiri je Scromix..hikhik.. Very Happy

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Castezar on Thu May 22, 2008 4:28 am

    Jelous gila aku tgk UNiSELian Shah Alam ni.
    Internet senang lenang je nak surf haha..

    Aku kat BJ ni, bukan main susah nak online,
    blok dah ar jauh ke belakang, umah pulak bahagian belakang.
    Memang sekadar di pinggiran jer la orang cakap.
    Nak online pun kena letak laptop kat tingkap.
    Risau jatuh je.. Haha.

    Bilaaaaa lah hotspot ni nak buat satu rumah, satu AP..
    Kan bagos... Tapi kena tunggu CaPiK jadi MPP dulu la.. Evil or Very Mad


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Castezar on Thu May 22, 2008 4:39 am

    Eh baru aku perasan topik ni kat dalam bahagian Fakulti.

    So izinkan aku alih topik ni ke bahagian Bestari Jaya ok? Very Happy

    *** Topik dialihkan ke bahagian Bestari Jaya ***


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Thu May 22, 2008 11:06 am

    Castezar wrote:Jelous gila aku tgk UNiSELian Shah Alam ni.
    Internet senang lenang je nak surf haha..

    Aku kat BJ ni, bukan main susah nak online,
    blok dah ar jauh ke belakang, umah pulak bahagian belakang.
    Memang sekadar di pinggiran jer la orang cakap.
    Nak online pun kena letak laptop kat tingkap.
    Risau jatuh je.. Haha.

    Bilaaaaa lah hotspot ni nak buat satu rumah, satu AP..
    Kan bagos... Tapi kena tunggu CaPiK jadi MPP dulu la.. Evil or Very Mad

    Hoho kalo dia jadi MPP aku rasa bahagia budak2 unisel kot...... law semua tunggang terbalik..... kekekekke

    p/s maaf yer capik..... x pasal2 terkutuk...... lol! lol!

    denq
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 13
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by denq on Fri May 23, 2008 12:24 am

    batang berjuntai la...not "bestari jaya"....x legend langsung...
    klu korang tau history batang berjuntai...mesti korang stuju ngn aku...so rajin2 r kaji pasal tempat yg peno ngn historic value ni....

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by CaPiK on Fri May 23, 2008 1:22 am

    hahaha..oleh kerana aku telah mendapat sokongan penuh castezar & SuicideG4 nampak gaya nye penggal akan datang aku kene bertanding untuk merebut jawatan YDP MPP Unisel la ni..huahuahua..don't worry to all my pren.. aku akan keluor kan manifesto aku pada awal sem depan..sebab sem ni aku extend..hihi..antara manifesto yg aku plan ialah :


    - satu blok,satu AP...
    - nak masuk unisel x yah pakai helmet(sbb aku dok kg,susah je nk letak helmet dlm klas)...
    - student x payah nk hormat kat staff canselori yg kerek-merek tu...
    - menambah mesin ATM...
    - mewujudkan pusat hiburan(karaoke,snuker,jamming)...
    - menyediakan litar khusus bagi mat2 rempit unisel nk berlumba(leh aku join sama)...
    - menyediakan kandang lembu(semak aku tengok taik lembu kat atas jalan dlm unisel nun)...
    - utang pengajian dipotong 50% x termasuk yg dpt senarai dekan...


    wat mase ni tu je yg aku plan..kalo ade sesapa nk memberi cadangan silakan..kompom aku menang kalo macam ni kan?wahahahaha...

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Fri May 23, 2008 1:27 am

    CaPiK wrote:hahaha..oleh kerana aku telah mendapat sokongan penuh castezar & SuicideG4 nampak gaya nye penggal akan datang aku kene bertanding untuk merebut jawatan YDP MPP Unisel la ni..huahuahua..don't worry to all my pren.. aku akan keluor kan manifesto aku pada awal sem depan..sebab sem ni aku extend..hihi..antara manifesto yg aku plan ialah :


    - satu blok,satu AP... - aku tak dok hostel... huhu
    - nak masuk unisel x yah pakai helmet(sbb aku dok kg,susah je nk letak helmet dlm klas)... - aku dah penah kene saman...huhu
    - student x payah nk hormat kat staff canselori yg kerek-merek tu... - cantekkk
    - menambah mesin ATM... - dapat tambah kat setiap fakulti lagi beshh
    - mewujudkan pusat hiburan(karaoke,snuker,jamming)... - pusat urut takde? haha
    - menyediakan litar khusus bagi mat2 rempit unisel nk berlumba(leh aku join sama)... - errrr
    - menyediakan kandang lembu(semak aku tengok taik lembu kat atas jalan dlm unisel nun)... -betol tu betol
    - utang pengajian dipotong 50% x termasuk yg dpt senarai dekan... - salute sama abam capik

    *Bitau kat Abg Long yg kita dah dapat calon MPP yg paling berkaliber dalam sepanjang zaman...haha


    shikin
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-23
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    Location : Kg Melayu Subang, Selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by shikin on Fri May 23, 2008 2:39 pm

    ader je bdk BJ...kita baru je join...hehe Very Happy

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Castezar on Fri May 23, 2008 3:14 pm

    Hehe selamat datang Shikin!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    shikin
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-23
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    Location : Kg Melayu Subang, Selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by shikin on Fri May 23, 2008 3:20 pm

    ello Rolling Eyes

    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by hazriel on Fri May 23, 2008 3:27 pm

    shikin wrote:ello Rolling Eyes

    Replied: ello:roll: LOL

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by X8owners on Fri May 23, 2008 7:09 pm

    elo elo elo...

    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    he

    Post by aby_bakyah on Sat May 24, 2008 2:46 am

    bese r dak SA ske bercerita..aku snd...cr gang bj pun tak nampak..yela..saper la org SA Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by X8owners on Sat May 24, 2008 2:59 am

    elehhhhhh...

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by SuicideG4 on Sat May 24, 2008 7:47 pm

    welcem to shikin and X8owners..... harap korang menceriakan lagi forum nih....

    Lagi 1 Capik kalo ko wat semua manifesto ko tuh.... aku sure akan keluar mengundi kat unisel tuk 1st time (dah 5 taun kat unisel x penah kuar mengundi)....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    shikin
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-23
    Number of posts : 11
    Warning level : 0/3
    Location : Kg Melayu Subang, Selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by shikin on Sat May 24, 2008 10:14 pm

    I love you

    iamalien
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-24
    Number of posts : 103
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by iamalien on Sat May 24, 2008 11:23 pm

    salam
    aku dak baru..
    bukan baru kat unisel
    tp baru kat forum ni hahahaha
    ni sume dak bj ke?

    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Castezar on Sun May 25, 2008 12:21 am

    Salam iamalien.
    Welcome2..
    Kat sini campur dak s.a ngan dak bj..
    Nickname warna hijau semua dak s.a, and nickname warna biru lak dak bj..
    Kalau ko nak tukar warna nickname, sila gi kat forum index, pastu gi bawahh sekali, klik kat yang Legend tu, pilih la kampus ko..
    Lagi satu, kat sebelah kanan post ni ada avatar kan? Kat bawah2 sikit avatar tu ada UNiSELian..
    Situ pun bleh pilih kampus ko.. Nak tukar, pergi kat Profile..
    Very Happy:D


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by X8owners on Sun May 25, 2008 1:32 am

    welcome2...

    a ah betul kata2 encik moderator tu....

    hehehe..

    selamat berforum...

    Sponsored content

    Re: Budak2 BJ mana Ilang!!!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Feb 23, 2017 10:39 am