UNiSEL Unofficial Forum


    UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Share
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by Jawe Escobar on Sat Sep 20, 2008 6:51 am

    sempena hari raya yg bakal menjelang tiba ini mari kita bramai2 mbri ucapan ari raya.

    -ucapan biar lah tulus n ikhlas..
    -mnarik kalau bpantun pun bleh...
    -ringkas supaya x letih nak baca..huhu...

    SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA N PULANGLAH BHARI RAYA DGN SELAMAT....INGAT ORG YG TSAYANG...KPULANGAN MU DNANTI...

    ps: ak mtk maaf pada semua andai tlebih kata..maaf zahir batin Cool
    avatar
    FMAchemist
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-18
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : New Village
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Assalammualaikum

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by FMAchemist on Sat Sep 20, 2008 6:55 am

    Selamat Hari Raya pd sume forumer site ni....walaupun aku newbies kat site,aku nk mohon maaf la kalau ada terkasar bahasa ke ape ker...n Selamat Hari Raya pada all student unisel kat BJ and SA...

    p/s:hehe...padahal raya lambt lg.. Razz
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by Castezar on Sat Sep 20, 2008 7:03 am

    RESERVED!

    Haha aku nak reserve post. Nanti dah nak raye aku bagi cucapan. Very Happy


    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2008
    ...ampun maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki...

    Ditujukan khas untuk semua ahli UNiSEL Online Community Center,
    kepada Scromix, Nazrullah, gerrard sebab pernah bertengkar ngan diorang.
    Lepas raya kita buka buku baru, buku lama dah full haha.

    Tak lupa kepada tuan Admin, para moderators, para supersenior, dan semua yang mengenali, tidak mengenali dan tidak dikenali.
    Satu kesilapan yang telah terlaku, seribu kemaafan ku pinta.

    Yang drive kereta balik kampung,
    drive elok-elok don't belok-belok,
    yang tunggang motor balik kampung,
    tunggang dengan cermat bukan tunggang-langgang.

    Sekian sahaja ucapan rasmi dari saya Castezar (bukan nama sebenar),
    sebab nama sebenar saya Zar al-Qusyairi.

    Okey, balik kampung time!
    Bye
    Assalamualaikum


    Last edited by Castezar on Sun Sep 28, 2008 12:13 pm; edited 1 time in total


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by CaPiK on Sat Sep 20, 2008 8:58 am

    TETT!! TETT!! OT DETECTED!! OT DETECTED!!

    wahahahahaha..aku pun nk simpan gak ar..esok br aku bg ucapan..ngeh3.. ;p


    OTR : Selamat Berpuasa

    dh kire xde le ni..haha..


    Last edited by CaPiK on Sat Oct 04, 2008 3:03 am; edited 1 time in total
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by CaPiK on Thu Sep 25, 2008 6:09 pm

    bulan semakin mengecil,
    timbang semakin berat sebelah,
    roket tidak berlepas lagi,
    hasilnya mata lebam akibat x tido..

    kini,tibalah masa,
    untuk ku bermadah syahdu,
    di hujung bulan Ramadhan ini,
    Meminta ampun & maaf..

    Kepada mak & abah di Kampong Gajah,Perak..opah di Lambor Kanan,Bota..Sahabat2 di kampung..kawan2 sek.men.teknik seri iskandar,soksek dan sek.henry gurney..tidak lupa pada bakal ibu & bapa mertuaku(mcm ade je,hakhak)..user2 di OCC nih..Sempena Syawal yg hampir ini,sy ingin mengucapkn SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI,MAAF ZAHIR SAHAJA & BATIN JIKA ADA..sy tidak dpt pulang berhari raya pada tahun ini kerana tiket kapal terbang sudah SOLD-OUT..


    Ibni Ahmad al-Shafik,
    Oklahoma University,Shibuya,Jepun.
    sekian ucapan dari sy..isk3.. Sad Crying or Very sad
    avatar
    FMAchemist
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-18
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : New Village
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Assalammualaikum

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by FMAchemist on Fri Sep 26, 2008 11:37 am

    Skalai lagi aku nk ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Dan Batin...Kalau Aku ada wat silap korang maafkan la ek....bye...aku blk kg dulu...huhuhuhu
    avatar
    apple juice
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-08-15
    Number of posts : 141
    Warning level : 0/3
    Location : klang-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by apple juice on Fri Sep 26, 2008 8:45 pm

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    2 all my frend....
    raye kang jgn plak melantak @ bedal pe yang korg suke erk...
    kang sakit prut sape ssh...
    korg gak kn...

    skali lg, slamat berhari raye.....
    mf kn aku jike ade tekasa bahasa, sape y tersinggung k spjg kite berforum ni k....

    slamat balik kg....
    slamat jaga diri ...
    slamat bershopping....
    slamat aidilfitri....
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by nia_ixora on Fri Oct 03, 2008 12:33 am

    SaLam... nia NaK uCaPkan SelaMat HaRi RayA to All OCC foRuMerS...
    Nia NaK mOhOn amPun daN MaaF anDai Ade Terkasar BahaSa, TeroVer ke, aTau ada SapE2 yg TerAsA aTi ngan Nia, MaaF ya..

    NiA haRaP seMua fOrumErS haPpY bEraYa.. SaLam AidiLfitri... Smile
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by Castezar on Wed Dec 24, 2008 11:35 am

    TOPIK INI DIKUNCI
    (24/12.2008, 11.24am) - (Tamat tempoh relevan diskusi)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: UcapaN Hari Raya AIdilfitri

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Mar 27, 2017 2:48 am