UNiSEL Unofficial Forum


    Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Share
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Thu Oct 30, 2008 8:46 pm

    Oops aku akan confirmkan bila dah tahu masa dan tempatnya. Smile


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by CaPiK on Thu Oct 30, 2008 8:53 pm

    rabu? ade klas ar geng..pagi ptg lak tu..
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Thu Oct 30, 2008 8:57 pm

    Aku pagi ade kelas, pastu malam ade replacement class.
    Kalau nak wat malam bleh tapi aku dtg lambat sikit la..
    Aku try ajak Admin skali kalo dia belum balik.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by alfiez22 on Thu Oct 30, 2008 8:59 pm

    malam la kot insyallah...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by CaPiK on Thu Oct 30, 2008 9:06 pm

    Castezar wrote:Aku pagi ade kelas, pastu malam ade replacement class.
    Kalau nak wat malam bleh tapi aku dtg lambat sikit la..
    Aku try ajak Admin skali kalo dia belum balik.
    admin? haa,bwk ar die skali..aku nk bahan die lak nti..wakakaka..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Fatma Shada on Thu Oct 30, 2008 9:12 pm

    bkn ape2..sbb alang2 ade yg nak buat..kita teruskan aje la...lgpun lama dh x jumpa korg...


    _________________
    [center]
    avatar
    madster
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-06
    Number of posts : 134
    Warning level : 0/3
    Location : raintown + gotham city
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Get it DONE already!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by madster on Thu Oct 30, 2008 10:20 pm

    oit!! count me in!! nnt aku try contact si gafar.. tp takut dia kerja la..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Fatma Shada on Thu Oct 30, 2008 10:39 pm

    gafar kerja office hour kan...klu x silap la dia btau masa dia dtg SA last week
    1.Fatma Shada
    2. Alfieez
    3. Demetrius
    4. Madster
    5. castezar



    Last edited by Fatma Shada on Fri Oct 31, 2008 2:45 am; edited 1 time in total


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Thu Oct 30, 2008 10:49 pm

    Kalau rabu malam, msuk kn nama aku skli. Tapi aku dtg lmbt skit lepas kelas (abis kul 10 kot).


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by mr on Fri Oct 31, 2008 12:10 am

    ble rumah terbuka occ ni?
    nk buat kt mane?
    kalu sesuai dgn tempat dn mase aku pegi
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by nia_ixora on Fri Oct 31, 2008 2:15 am

    nk tau mase n tmpt dulu...
    if kat SA, x dpt laaa.. kelas sampai kol 7mlm..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Fatma Shada on Fri Oct 31, 2008 2:46 am

    incik dan cik..kt dh terang ckp kt atas n page sblm nyer..kitog nk wat kat BJ, malam & ari Rabu..bg bdk SA yg nk join...transport disediakan...


    _________________
    [center]
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by nia_ixora on Fri Oct 31, 2008 4:03 am

    maap... ampuunnn.. ape2, msg me eh cik fatma shada.. u got my no kan?
    avatar
    demetrius
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 375
    Warning level : 0/3
    Location : Penang, KL, Batang Berjuntai, Shah Alam...
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Express Yourself!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by demetrius on Fri Oct 31, 2008 11:22 am

    op op!!

    Aku xleh nak handle ni sesorang...more volunteer needed...pelis...


    _________________



    Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

    Feel free to check out my blog
    Click here bebeh!!

    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Fatma Shada on Fri Oct 31, 2008 1:34 pm

    xpe..bnda ni masih di bincangka lagi dan kami perlukan masa utk berfikir lagi..takot kalu sambutan kureng hangat..so...maybe...ermm..paham2 je la...


    _________________
    [center]
    avatar
    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by zaty on Fri Oct 31, 2008 5:34 pm

    yes2!!
    akhirnye jd gak..
    kebetulan rabu clas skali ke..
    hehe..
    tp nk g nek ape?
    xde transport la..
    huhu..
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Fri Oct 31, 2008 7:41 pm

    Takpe zaty,
    transport bak kata cik Fatma Shada (kat sini), disediakan..

    Eh tiba-tiba mata aku rasa macam nak jeling-jeling kat Im.. Rolling Eyes


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Sat Nov 01, 2008 12:18 am

    PERHATIAN

    MAJLIS RUMAH TERBUKA OCC SEPERTI YANG DIJADUALKAN BERLANGSUNG PADA HARI RABU, 5 NOVEMBER 2008,
    TERPAKSA DITANGGUH ATAS SEBAB-SEBAB YANG DILUAR JANGKAAN.
    TARIKH, TEMPAT DAN MASA YANG BARU AKAN DIBERITAHU KELAK.

    SEKIAN HARAP MAKLUM


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by mr on Sun Nov 02, 2008 12:09 am

    kalu boleh
    nk uat gath ni
    uat ari sabtu ataw ahad r
    lg cantek sabtu
    ni cadangan aku je
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by nia_ixora on Tue Nov 04, 2008 1:59 am

    insyaAllah if kene mase, ade la nia..
    avatar
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by AreMeRoll on Tue Nov 04, 2008 2:57 am

    nk join gakk!!!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Fatma Shada on Wed Nov 05, 2008 2:25 pm

    tarikh belum ditetapkan..kalau buat lepas final..agak2..berapa hari bulan korang free?


    _________________
    [center]
    avatar
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by AreMeRoll on Wed Nov 05, 2008 6:43 pm

    wt r dlm bln 12..
    kompem free la
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Wed Nov 05, 2008 7:55 pm

    Apa kata kita buat time raya Haji?
    8 Disember kot tak silap aku..
    Petang ke, malam ke tak kisah la.. Pagi tak boleh sebab beraya.

    Lokasi sama macam MBP, kat My Mum's Chicken Rice sect. 7.

    Atau tukar gi Pelaga Cafe, sect. 13.
    Cafe ni ade 2 bhgn tempat makan, Open and Closed.
    Open = Macam kedai2 biasa, kipas siling, boleh smoke etc..
    Closed = Macam exclusive, air conditioned, no-smoking area..
    Nevertheless, harga makanan adalah sama di kedua-dua bahagian (kalau tak silap aku).
    Korang yang kat Shah Alam tu bleh la try test cafe ni dulu.

    Aku nak manage pun tak boleh, sebab aku kat BJ..
    Sabtu Ahad pun aku takde kat umah sgt..
    So aku bajet kita "terjun" je la cafe tu, ada tempat ada la tempat (eh apa aku ckp ni).


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Castezar on Wed Nov 05, 2008 8:08 pm

    Uups!! Correction.
    Takkan la nak buat time hari raya Haji, ye tak?
    Kedai makan manaa la bukak..
    Ye tak ye lak biol gak aku ni..
    Camtu buat Sabtu, 13 Disember la, camne?


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: Rumah Terbuka OCC - Stage 3

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Apr 29, 2017 3:50 am