UNiSEL Unofficial Forum


    Laman web pensyarah2 FITM..

    Share
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Castezar on Tue Aug 26, 2008 4:40 am

    Kepada korang2 yang tahu laman web pensyarah2 FITM, boleh la listkan di sini.
    Tak kira sama ada web ke, blog diorang ke.. Apa2 aje la jenis web yang mereka ada..
    Friendster ngan Myspace pun boleh.

    Okey!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Castezar on Tue Aug 26, 2008 4:44 am

    1. Pn. Nahdatul Akma - BLOG: http://nahdatul.wordpress.com/
    2. En. Izwan Suhadak - BLOG: http://acahmakenon.wordpress.com/
    3. En. Faudzi Ahmad - WEB: http://www.faudzi.com/

    (sambung 1 2 3 tu..)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Scromix on Tue Aug 26, 2008 12:52 pm

    4. Puan Latifah - BLOG: http://moshi2.wordpress.com

    SyAziE
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-01
    Number of posts : 12
    Warning level : 0/3
    Location : Serdang, Selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : I'm new here!!~ HehHe.. (\",)

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by SyAziE on Mon Feb 23, 2009 2:03 am

    5. En.Muhammad bin Hashim - www.t4change.wordpress.com
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Castezar on Mon Feb 23, 2009 11:28 am

    @SyAzIE
    Saye baru je teringat nak letak web encik Muhammad. Tetiba dah ada. Huhu.

    @iQa
    Encik izwan punya web dah letak dah kat atas tu haha.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Admin on Mon Feb 23, 2009 12:19 pm

    6. Encik Faudzi (MySpace): http://www.myspace.com/faudzi


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    iqram 69
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 24
    Joined : 2010-04-30
    Number of posts : 1
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by iqram 69 on Fri Apr 30, 2010 1:46 am

    nak tanya sikit la saya nie org bru nak msuk nanti intak bulan 6
    bagus ke diploma in information technology..

    dia diiktiraf tak? saya kurang paham, tolong terangkan pale
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Admin on Sun May 02, 2010 12:52 am

    @iqram 69
    Diploma in Information Technology memang sudah dapat iktiraf dari MQA.
    Boleh semak di http://www.unisel.edu.my/index.php/top-management/vice-president-dvc-academic-office/accreditation-unit/508-report-status-on-programme-approval-and-status#BJDiploma
    Smile


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================

    Sponsored content

    Re: Laman web pensyarah2 FITM..

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 4:38 am