UNiSEL Unofficial Forum


    forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Share
    avatar
    AreMeRoll
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-06-04
    Number of posts : 547
    Warning level : 0/3
    Location : ArMPunK, kl
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : erppppp!!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by AreMeRoll on Thu Oct 30, 2008 11:21 pm

    Pelawat wrote:Ku nak gtau ckit psl forum ni.

    Mmg ptt kne kutuk skit pun.
    Sbb byk sgt post yg keluar dr topik.
    Mne ciri mahasiswa unvrsti.
    Forum ni da jd cam forum utk borak kosong jerk.
    Mcm xde ape yg mnarik sgt kat dlm forum ni sbb smue borak2 je.
    Byk post "sampah" dr post yg informative.

    Tu je ah ku nak ckp. Kalo nak terime, terime. Taknak tu terpulang.
    Aku ni kalo tak ske aku ckp tak ske, takde nak belok2.

    Tp xpe aku blh trime lg sbb forum ni pn aku tgk baru je brp bulan release.
    Ade time lg nak repair memane yg tak kene tu sblom user korang cecah 1000++ org.

    Chow.

    xpe2..
    kite kne trime pndapat luar..
    think positive k
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Fri Oct 31, 2008 2:40 am

    ok kwn2..jom kita borak yg penting2 je...

    tajuk utama:

    1. macam mana nak capai A++ dalam subject Kokurikulum?
    2. terima kasih ptptn
    3. unisel wajib pemakaian uniform
    4. result 3.5 kebawah akan dibuang pengajian..

    ni baru penting..


    _________________
    [center]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by alfiez22 on Mon Nov 03, 2008 6:39 pm

    Pelawat wrote:Ku nak gtau ckit psl forum ni.

    Mmg ptt kne kutuk skit pun.
    Sbb byk sgt post yg keluar dr topik.
    Mne ciri mahasiswa unvrsti.
    Forum ni da jd cam forum utk borak kosong jerk.
    Mcm xde ape yg mnarik sgt kat dlm forum ni sbb smue borak2 je.
    Byk post "sampah" dr post yg informative.

    Tu je ah ku nak ckp. Kalo nak terime, terime. Taknak tu terpulang.
    Aku ni kalo tak ske aku ckp tak ske, takde nak belok2.

    Tp xpe aku blh trime lg sbb forum ni pn aku tgk baru je brp bulan release.
    Ade time lg nak repair memane yg tak kene tu sblom user korang cecah 1000++ org.

    Chow.

    terima kasih kerana komen anda...

    tapi nak buat macam manakan kalau this the only way some of the students of UNiSEL could get along with each other and enjoy their time...

    bukan kata kami sebagai MOD kat sini menggalakkan Off Topic, tapi If you are a member, u sure know where to look...

    aku tak nafikanlah bahawa mmg banyak OT 'sampah' kat sini, insyallah kami akan perbaiki kelemahan ini...

    yang penting suma happy!


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    garfield
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-09-21
    Number of posts : 22
    Warning level : 0/3
    Location : pLanEt mUsytari
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : LifE iS LikE a bOx Of ChOcOlatE..

    Damn foOL!!!

    Post by garfield on Sun Nov 16, 2008 6:12 am

    alar.. ckp pki air liur jer bOle la..
    sengal la bdk yg ckp tu.. pns btul aku!!
    kalu die bdk senarai dekan x pela..
    pointer pn ckp2 mkn jer baik x yh..
    pndi sgt blajar la kt Oxford saner..
    ko buat la fOrum sndiri aku nk tgk sket.. Very Mad
    avatar
    26KaRatz
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 34
    Joined : 2008-11-13
    Number of posts : 217
    Warning level : 0/3
    Location : Somewhere NEAR...
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Help me OUT!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by 26KaRatz on Sun Nov 16, 2008 6:14 am

    Well, I belive this is a free country, people a free to say whatever they like as long as they know their limits....
    avatar
    garfield
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-09-21
    Number of posts : 22
    Warning level : 0/3
    Location : pLanEt mUsytari
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : LifE iS LikE a bOx Of ChOcOlatE..

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by garfield on Sun Nov 16, 2008 3:47 pm

    x tau la.. bg aku x smestinye fOrum ni nk sembang hal ilmiah jer..
    sometime, we neEd a break.. sO pe salahnye santai sket..
    release tensiOn sket.. leh share pndapat sal satu bnda tu pn
    dh kire Ok.. atleast de gak tmpt nk bncng sal sumtin..

    study smart, nOt study hard Wink
    avatar
    aremasu
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2009-01-06
    Number of posts : 4
    Warning level : 0/3
    Location : KL
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : ===> http://exunisel.ning.com/

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by aremasu on Sat Jan 10, 2009 1:51 pm

    dah biasa dah org kutuk mengutuk nie...
    site aku pun kena jugak...
    bia je dorg nak kutuk...
    yg penting kite wat benda baik...
    tak kesah pun kalu dorg nak join ke tak...
    hak masing2...
    anyway kite tak rugi pape pun...
    hanya suka2 je...
    promote2 pun tak bole...lol!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Wed Jan 14, 2009 1:16 am

    garfield wrote:alar.. ckp pki air liur jer bOle la..
    sengal la bdk yg ckp tu.. pns btul aku!!
    kalu die bdk senarai dekan x pela..
    pointer pn ckp2 mkn jer baik x yh..
    pndi sgt blajar la kt Oxford saner..
    ko buat la fOrum sndiri aku nk tgk sket.. Very Mad

    pehh..Gar, ko ckp macam kenal jer 'Pelawat' tuh?
    Kawan ko eh?


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Castezar on Wed Jan 14, 2009 4:40 am

    Haha relex2, entah2 tu lecturer dow.
    Mane kite tau ntah2 dia nak psycho budak2.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Wed Jan 14, 2009 11:21 am

    Yeke lecturer? Macam tak je?
    hehe..20sen!!


    Alah, pe2..
    Setiap komen tu ada kebaikan nya..
    So, jgn pedulikan sape yang bagi komen,
    asalkan komen yang diberi Bernas dan Masuk Akal.

    So, Enjoy!!


    _________________
    [center]

    Sponsored content

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 6:36 am