UNiSEL Unofficial Forum


    forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Share
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Tue Aug 26, 2008 2:46 pm

    haha..tau xpe..aku rase mcm kurang sesuatu je kalo x bukak OCC nih.. bende ni aku penah lalui dulu tp forum lain la..nama forum tu "crew montot"..yg mane tau tu tau la kn..hehe..
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 26, 2008 5:14 pm

    dpt tau jer sape bdk 2 aku nak p kutuk dia scara bduet dgn capik...
    xde sivik nyer stdnt...
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Wed Aug 27, 2008 7:39 pm

    haha..tp cam fazril x mo cite jer..


    _________________
    [center]
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by mr on Wed Aug 27, 2008 8:45 pm

    occ mmng best
    even still unofficial
    aku ttap berbangge dgn occ nih
    setiap kali on9 musti bukak occ
    even kdang2 aku sorang je on9
    aku cter dgn mmber2 aku sume yg unisel ade forum occ
    bangge gler aku ble bercerita ttng occ nih
    bg yg mengutuk dn x nk support occ nih
    kte biarkn
    atleast kte yg kt occ nih bley communicate
    untuk share mcm2 cter
    gelak same2
    share any info together
    bg yg x nk join, biarkn je
    yg penting kite yg dh ade kt occ ni
    maintain je occ ni sebaek mungkin
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Thu Aug 28, 2008 1:05 am

    iyup..dat's rite mr..although we've never meet,but we're fren rite? =]
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Thu Aug 28, 2008 1:09 am

    of coz my frenz..lap u olz lahh..


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Thu Aug 28, 2008 1:22 am

    thx..I appriciate dat's.. =]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by hazriel on Fri Aug 29, 2008 11:08 pm

    Capeak: wakakaka...aku alergik skit ngan budak bodoh mcmni... bodoh akademik aku tak kesah, tapi tolol yg mcmtu, mmg aku alergik..ahahaha

    Fatma Shada wrote:hehe..aku cam slalu plak tgk hazriel ni ngamuk..haha..

    part yg wat hazriel ngamuk seperti berikut:

    1. harga minyak a.k.a pak lah..haha..

    2. student2 yg suka kutuk unisel (x caya tgk forum frenster)

    3. student yg kutuk OCC (baru update)

    pepun..hazriel..u look cute lah bile marah..wahh(x abes2 skandel..nyampahh..)

    OTR : berbalik kepada topic..aku nk tau jgk sape bdk tu?huahuhau<<<< gelak dalam kemarahan nehh..

    Syg...u ni paham btol kat I..jom kawen..teettt

    OTR: aku tak nak tau pon sape budak tu... takyah invite masuk sini pon takpe...tersebar wabak kang, tak pasal2 je...
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by mr on Sat Aug 30, 2008 2:31 am

    sokong2
    lol! lol!
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Castezar on Sun Aug 31, 2008 12:46 am

    Garang betowl encik hazriel nih. Shooshweet sangat jadi Mod. Hahah. Hihi


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by hazriel on Sun Aug 31, 2008 1:33 am

    Castezar wrote:Garang betowl encik hazriel nih. Shoosh**** ****** **** ***. Hahah. Hihi

    OT sikit: knape aku nampak **** je ye? aku dah picit2 dah screen aku ni... takbleh gak baca...screen lama la katakan...takde crystal brite..hoho...

    OTR: err... nak join, silakan... tapi pastikan anda 18tahun ke atas... maleh aku nak melayan kerenah budak skolah ni...hahaha

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by X8owners on Sun Aug 31, 2008 5:00 pm

    ala mamat tu bkn forumer kot...

    tak pong tak tau berforum hahahaha....
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by nia_ixora on Wed Sep 03, 2008 1:19 am

    dats normal.. mende baik selalu dikutuk.. mende tak baik selalu diikot.. kan?

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by X8owners on Wed Sep 03, 2008 1:26 am

    ooo eehh???

    aku selalu ikut yg baik je...

    hehehe...
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by nia_ixora on Wed Sep 03, 2008 1:46 am

    yelaaa tuu.. hehe.. mane section mari berkenal2 eh? nia nk knal la ngan forumer2..

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by X8owners on Wed Sep 03, 2008 1:54 am

    dulu ade thread tu tp tah mane tah peginye...

    ko g je kat moonbucks cafe...

    pas tu ko g cafe 1...

    ko kenalkan laa diri ko kat situ...

    tak pon bukak thread baru kat situ....

    bleh ke en moderator??
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by nia_ixora on Wed Sep 03, 2008 2:01 am

    hehe.. nnti tibe2.. en moderator marah lak..

    tapi takpe.. nnt nia try ekk..

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by X8owners on Wed Sep 03, 2008 2:04 am

    try je...

    klo ko laa tak de en moderator nak marah...

    syg2 ade laaa...

    huauahahahahaha....
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Wed Sep 03, 2008 3:58 pm

    wahaha..X8owners aka *** dh mula naik daun..hakhak..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Wed Sep 03, 2008 4:53 pm

    nia_ixora wrote:hehe.. nnti tibe2.. en moderator marah lak..

    tapi takpe.. nnt nia try ekk..

    utk pengetahuan cik Nia..thread Sesi Perkenalan mmg ada..silalah wat posting kat sini..

    Salam Perkenalan <<< Klik Di sini..


    lagi satu Cik Nia..kalu nk buka ape2 aje thread..boleh aje..amat dialu2kan..dgn syarat topic yang baru tu belum lagi pernah dibuka oleh mana2 pihak sebelum ni..okeh..


    _________________
    [center]
    avatar
    FMAchemist
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 33
    Joined : 2008-09-18
    Number of posts : 132
    Warning level : 0/3
    Location : New Village
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Assalammualaikum

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by FMAchemist on Thu Sep 18, 2008 8:00 am

    Setiap yang baik kita lakukan org xkn sedar atau nampak.Sume benda dlm dunia ni ada pro n kontra dia.yg dikutuk tu jadikan iktibar utk memperbaiki lagi kelemahan yg ada.
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Thu Sep 18, 2008 8:05 am

    welcome FMAchemist... =]
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by hazriel on Thu Sep 18, 2008 9:11 am

    FMAchemist wrote:Setiap yang baik kita lakukan org xkn sedar atau nampak.Sume benda dlm dunia ni ada pro n kontra dia.yg dikutuk tu jadikan iktibar utk memperbaiki lagi kelemahan yg ada.

    sangat positif... bagus...btw, welcome FMachemist

    X8owners
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 329
    Warning level : 0/3
    Location : P.Gudang-N9-Cheras-ShahAlam-BistariJaya(unisel)
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : JZXrulez

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by X8owners on Thu Sep 18, 2008 11:49 am

    waaah...

    cool...

    welcome...

    Pelawat
    Guest

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Pelawat on Thu Oct 30, 2008 10:45 pm

    Ku nak gtau ckit psl forum ni.

    Mmg ptt kne kutuk skit pun.
    Sbb byk sgt post yg keluar dr topik.
    Mne ciri mahasiswa unvrsti.
    Forum ni da jd cam forum utk borak kosong jerk.
    Mcm xde ape yg mnarik sgt kat dlm forum ni sbb smue borak2 je.
    Byk post "sampah" dr post yg informative.

    Tu je ah ku nak ckp. Kalo nak terime, terime. Taknak tu terpulang.
    Aku ni kalo tak ske aku ckp tak ske, takde nak belok2.

    Tp xpe aku blh trime lg sbb forum ni pn aku tgk baru je brp bulan release.
    Ade time lg nak repair memane yg tak kene tu sblom user korang cecah 1000++ org.

    Chow.

    Sponsored content

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Apr 26, 2017 8:17 am