UNiSEL Unofficial Forum


    forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Share
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by ahmadfazril on Mon Aug 25, 2008 2:29 am

    erm..hari tu..saya ada bg tau ttg forum ini kepada kawan saya,dia mengutuk kata dlm forum ni mcm x gune..mcm kita2 je yg gune forum ni...die kata xde usaha langsung ke nk promote buat flyer ke sume kalau nk bg popular forum ni...


    "aku trus terdiam membisu"lepas kna hentam dgn die...tlg respon Sad
    avatar
    demetrius
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 375
    Warning level : 0/3
    Location : Penang, KL, Batang Berjuntai, Shah Alam...
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Express Yourself!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by demetrius on Mon Aug 25, 2008 2:51 am

    Amboi2...brani kutuk forum nih...sat aku tonyoh mulut dia ngan sambal belacan baghu berakal sket!! Mad

    Flyer ek? Ingat forum ni jualan murah ke? Dari grup frenster yang tak abih2 dok ngumpat ja tapi eksyen xdak lagi bagoih apa forum ni...kalu kiter je gune forum ni (a.k.a x ramai) so what? Remember average people are limitless, but special people are limited...which mean US la....

    Tak gitu, kengkawan?


    _________________



    Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

    Feel free to check out my blog
    Click here bebeh!!

    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Mon Aug 25, 2008 2:56 am

    ala ko ckp jer kat bdak 2 ko nak kutuk ko pnye pasal asalkan kami eppy n leh bincg mcm2 topik..... Cool
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Mon Aug 25, 2008 3:47 am

    demetrius wrote:Amboi2...brani kutuk forum nih...sat aku tonyoh mulut dia ngan sambal belacan baghu berakal sket!! Mad

    Flyer ek? Ingat forum ni jualan murah ke? Dari grup frenster yang tak abih2 dok ngumpat ja tapi eksyen xdak lagi bagoih apa forum ni...kalu kiter je gune forum ni (a.k.a x ramai) so what? Remember average people are limitless, but special people are limited...which mean US la....

    Tak gitu, kengkawan?

    betoi tu wan.. =]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Castezar on Mon Aug 25, 2008 10:19 am

    @ahmadfazril
    Biar je la orang nak kutuk komen..
    Anggap je itu semua "cadangan"..
    Nak kata forum ni tak guna, itu terpulang hak masing2..
    Biasa la forum ni pun baru nak up..
    Dalam dunia ni pasti ade yang tak suka apa yang kita buat..

    Biar forum ni popular slow2, kita bukan pentingkan kepopularitian kot?
    Maybe kawan encik tu just tengok "frontpage" forum ni je..
    Dia tak baca topik, tak join2 posting-memosting lagi kot..
    Tu yang dia rasa tak best..

    Kawan encik ahmadfazril ada cakap forum ni macam "kita2" je yng guna.
    Ape kata respon je kat dia "memang la kita2 je guna, dah kau taknak guna"..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by ahmadfazril on Mon Aug 25, 2008 11:59 am

    aku bengang ar jugak sakit gak telinga dgr....die ada masuk forum ni...pastu...die bg respon die...username die ada...
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by hazriel on Mon Aug 25, 2008 12:39 pm

    ape ke bongok dorang tak paham ke ape yg dimaksudkan dengan UNOFFICIAL... nak edar flyers kang, satu hal nak mintak permission UNISEL... ingat senang nak mintak? ape ke MOD2 dengan ADMIN kita ni tak payah nak stadi ke selain nak pikir pasal forum ni aje? anggap la forum ni tempat riadah, mencarik info secara tak langsung atau ape2 je yg berfaedah... dorang ingat kalau bukak official forum unisel, agak2 dorang ada ke konsep KETERBUKAAN macam ni?

    file sharing? lagi la haram tak buleh kalau dah UNISEL pantau... kem salam idiot kat kawan ko tu ye...bolohh punya olang
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by ahmadfazril on Mon Aug 25, 2008 12:59 pm

    owkey bro...aku pun pening la...huh
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Mon Aug 25, 2008 1:27 pm

    hazriel wrote:ape ke bongok dorang tak paham ke ape yg dimaksudkan dengan UNOFFICIAL... nak edar flyers kang, satu hal nak mintak permission UNISEL... ingat senang nak mintak? ape ke MOD2 dengan ADMIN kita ni tak payah nak stadi ke selain nak pikir pasal forum ni aje? anggap la forum ni tempat riadah, mencarik info secara tak langsung atau ape2 je yg berfaedah... dorang ingat kalau bukak official forum unisel, agak2 dorang ada ke konsep KETERBUKAAN macam ni?

    file sharing? lagi la haram tak buleh kalau dah UNISEL pantau... kem salam idiot kat kawan ko tu ye...bolohh punya olang

    tol 2 bro...ak pnah tnpal poster kat hostel pas 2 jnaniaga npk...dia suruh ak p kat pjbt.j.niaga n bayar 150 u tnpal poster... Cool kalau dah official ingat best ker kng ada jd forum kutuk mgutuk..
    avatar
    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by mr on Mon Aug 25, 2008 1:44 pm

    diaorang lbih suke ym
    dak2 yg aku knal pn ble promote
    dieorang cm x layan je
    myb dieorang x pandai berforum
    so biar r forum ni dikenali secare natural
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Mon Aug 25, 2008 1:48 pm

    kite maintant jer unisel tk kita jer... Cool
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by ahmadfazril on Mon Aug 25, 2008 2:43 pm

    btl2...dorang ni kekadang x dibagi info meluas ttg forum...erm..jarang juga tgk org minat forum ni..adui..nape erk...
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Castezar on Mon Aug 25, 2008 5:27 pm

    Takpe2 maybe diorang memang tak biaser berforum..
    Yang diorang tahu, friendster ngan myspace jer.. Hohoh..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Mon Aug 25, 2008 9:53 pm

    cer cube citer sket sape kwn ko yg kutuk tu? kasi ler hint..


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Tue Aug 26, 2008 12:27 am

    hazriel wrote:ape ke bongok dorang tak paham ke ape yg dimaksudkan dengan UNOFFICIAL... nak edar flyers kang, satu hal nak mintak permission UNISEL... ingat senang nak mintak? ape ke MOD2 dengan ADMIN kita ni tak payah nak stadi ke selain nak pikir pasal forum ni aje? anggap la forum ni tempat riadah, mencarik info secara tak langsung atau ape2 je yg berfaedah... dorang ingat kalau bukak official forum unisel, agak2 dorang ada ke konsep KETERBUKAAN macam ni?

    file sharing? lagi la haram tak buleh kalau dah UNISEL pantau... kem salam idiot kat kawan ko tu ye...bolohh punya olang


    hahaha..caya la hazriel..1st time tgk ko ngamuk..hihi..membe ko tu bkn pe fazril,die tu x reti nk open minded skit kot..otak die terpekung kat myspace je tuh..tu yg jd cmtu tuh..x pun die xde life yg sempurna..haha..
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Tue Aug 26, 2008 12:40 am

    hehe..aku cam slalu plak tgk hazriel ni ngamuk..haha..

    part yg wat hazriel ngamuk seperti berikut:

    1. harga minyak a.k.a pak lah..haha..

    2. student2 yg suka kutuk unisel (x caya tgk forum frenster)

    3. student yg kutuk OCC (baru update)

    pepun..hazriel..u look cute lah bile marah..wahh(x abes2 skandel..nyampahh..)

    OTR : berbalik kepada topic..aku nk tau jgk sape bdk tu?huahuhau<<<< gelak dalam kemarahan nehh..


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Tue Aug 26, 2008 12:52 am

    Fatma Shada wrote:hehe..aku cam slalu plak tgk hazriel ni ngamuk..haha..

    part yg wat hazriel ngamuk seperti berikut:

    1. harga minyak a.k.a pak lah..haha..

    2. student2 yg suka kutuk unisel (x caya tgk forum frenster)

    3. student yg kutuk OCC (baru update)

    pepun..hazriel..u look cute lah bile marah..wahh(x abes2 skandel..nyampahh..)

    OTR : berbalik kepada topic..aku nk tau jgk sape bdk tu?huahuhau<<<< gelak dalam kemarahan nehh..


    eleh..ko mmg la leh tau sume..dh ko ade skendel ngan die lak kn? haha..

    OTR : aku k tau gak sape bdk tu..nk tau gak, nk tau.. =]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by alfiez22 on Tue Aug 26, 2008 1:09 am

    aku rasa budak tuh sengaja busuk ati kot.....

    biarkan ajer la...

    takkan kemana pun, apa la dia boleh buat sgt???

    kepada mamat/minah tuh kalau rasa OCC nih takde guna untuk hang, kami tak paksa hang stay sini pun....

    datang singgah jenguk, kalau best bgtau kawan...

    kalau tak best, kami sebagai MOD di OCC sudi menerima komen anda dengan hati yang terbuka ajer...

    kami nih pun suma student....

    no one is perfect...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Tue Aug 26, 2008 1:15 am

    butui tu incik alfiezz..NO BUDDY PERFECTOS.. =]
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by alfiez22 on Tue Aug 26, 2008 1:33 am

    hmmm...

    maca yang saya cakap tadi...

    kalau rasa ada komen yang boleh membangunkan OCC nih jadi lagi menarik....

    komen la elok2 - kalau nak komen merapu PM terus ajer pada saya...

    takde makna nak post kat sini kang hang juga yang kena bambu serapah dari depa di OCC nih....


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 26, 2008 3:03 am

    sape budk????

    ssedap rase jer nak kutuk2....

    dah best sgt ker???try la jd mod dulu tgk....
    Cool
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Castezar on Tue Aug 26, 2008 4:25 am

    Right2 apa encik alfiez22 cakap..
    Saye sebage mod pun sudi nak menerima kutukan yang boleh membawa kemautan (aka. komen) melalui PM. PiEM!
    -
    Yang penting, sekarang pelajar UNiSEL dah ada inisiatif sendiri untuk buka forum, demi merapatkan kembali
    jurang dan sempadan antara pelajar UNiSEL S.A ngan UNiSEL B.J. Sekarang dah UNiTED.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 26, 2008 11:55 am

    united 4 fight...

    fight 4 your right....



    p/s:fight bkn u gduh2 tp u mmajukan diri... Cool

    peace no war rabbit
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by CaPiK on Tue Aug 26, 2008 2:37 pm

    butui2..forum ni la yg wat aku kenal ngan bdk2
    kampus s.alam dowh.. idak aku ingat mst dak2 s.alam kerek2 je..ye
    la,belajo kat town lak kn..tp sume jangkaan aku itu meleset angkara
    forum ni la..credit to castezar admin sbb wat forum ni..


    CAYALAH!!!!!!!!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Fatma Shada on Tue Aug 26, 2008 2:42 pm

    hahaha..tau xpe..capik...hahha

    klu x..aku pon x knl..sape ah gerangan si CAPIKah ni..wahahah

    OCC la penenang jiwa aku dikala duka..dikala kesunyian..(perghh...)

    klu dh lama x on9..occ la yg aku bukak dulu tau..ade org x sedar..betapa bermaknanyer OCC ni wat kita sume..


    _________________
    [center]

    Sponsored content

    Re: forum ini kena kutuk dengan kawan?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Aug 19, 2017 3:30 pm