UNiSEL Unofficial Forum


    Selamat Hari Jadi Hazriel

    Share
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Fatma Shada on Thu Aug 21, 2008 12:59 am

    Mewakili semua warga OCC saya mengucapkan

    Selamat Hari Jadi ke - 21 pada Hazriel

    moga tahun yang mendatang akan lebih membawa rahmat dan berkat





    p/s : saje wish awal 2 hari..sblm lupe..


    Last edited by Fatma Shada on Sat Aug 23, 2008 2:06 am; edited 1 time in total


    _________________
    [center]
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by aby_bakyah on Thu Aug 21, 2008 1:22 am

    la umur hazriel...22......o...pk mude lg....patut ak se mcm ang dah tua.....

    ap pun slamat ari tua bro....
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Castezar on Thu Aug 21, 2008 4:52 am

    Mana boleh wish awal2 kalo camni aku pun nakk, cepat wish aku sekarang, 4 bulan awal. Cepat.

    Ataupun korang ni ada sekendel? TETTT!!


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by CaPiK on Thu Aug 21, 2008 6:09 am

    uiks! besday hazriel ke? aku nengok kat profile die xde pun tuleh besdayu die bile..hoho..ade skendel ek?haha..
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by alfiez22 on Thu Aug 21, 2008 10:56 am

    hehhehehee...

    aku kembali mengucapkan gak selamat hari jadi kepada kamu jua....


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Fatma Shada on Thu Aug 21, 2008 11:04 am

    CaPiK wrote:uiks! besday hazriel ke? aku nengok kat profile die xde pun tuleh besdayu die bile..hoho..ade skendel ek?haha..

    aku check kat friendter la beb...skandel eh? mana tau neh? abes la..abes la...

    OTR: adiah beli sendiri...


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by CaPiK on Fri Aug 22, 2008 1:57 am

    hoho..aku xde lak fs die..huhu..


    OTR : xpe2,aku bg die cover set br je la utk moto die..haha..
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Jawe Escobar on Fri Aug 22, 2008 8:24 pm

    slamt ari jadi....slmt ari lahir...slmt ari2...

    eppy sokmo deh!!!!!!
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Castezar on Sat Aug 23, 2008 1:09 am

    Selamat Hari Jadi encik Azhazul Azri Mohamad Ali aka. hazriel


    Semoga dipanjangkan umur dan apa-apa yang boleh memanjang, seperti RAMBUT dan sebagainya..

    *** Harap maaf umur anda telah melebihi had sebagai perima hadiah. ***


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by hazriel on Sat Aug 23, 2008 2:02 am

    Fatma
    -tq cayang... bleh je adiah I beli sendiri...tapi meh la dulu duit...takkan nak beli adiah pakai rim moto capik...sistem barter dah takde skang nih..hahaha

    Aby
    -errr..baru 21 sebenarnya...muda gileee.... naseb bek dah dekat bulan pose..klu tak, mau gi clubbing kejap..haha..polis nak tangkap? tangkap la...wakakaka

    Thanks aby

    Capeak
    -aku nak coverset biru... lorong ko tu banyak 125... gi la beli sekenhen kat dorang....pastu tolak kat aku RM15...gerenti aku angkat... Evil or Very Mad

    alfiez
    -tima kasih padamu jua... amcam program realiti anda? lancar? lame gak tak aktif sangat dalam forum ni..huh

    Jawe Escobar
    -terima kasih jadi...terima kasih lahir...terima kasih hari2... terima kasih heppy sokmo dehh... (ape la aku mencarut pagi2 buta ni)

    Castezar
    -Semoga dipanjangkan umur dan apa-apa yang boleh memanjang, seperti RAMBUT dan sebagainya..
    naseb bek otak aku suci...takde la aku pikir bukan2..haha...lu bikin kantoi la kawan.... dah la nampak aku kat masjid taknak tegur... kalau aku pasan ko, aku bawak lari je spek ko aritu..wakakaka...

    *umur aku perlu ditolak setahun dari angka yang tertera di posting pertama...dengan itu, had umur tidak lagi menjadi penghalang untuk menerima hadiah kerana umur yang cukup matang untuk menerima hadiah... Definisi "Matang untuk menerima hadiah" adalah, buleh memanfaatkan hadiah yang diberi secara optimum, menuju kearah wawasan 2020... one more time aku mencarut ape tah malam ni...

    *Ni akibat tekanan tutorial yang diberi secara pukal setiap hari oleh Puan Salwa Hana...terima kasih...uwaaaaa

    TERIMA KASIH KEPADA YANG SEMUA YANG MENG"WISH" SECARA LANGSUNG, PENDAM DALAM HATI, BAKAL TERLIBAT, DAN SEBAGAINYA... jap nak carik tisu jap... touching la katakan... Evil or Very Mad
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Fatma Shada on Sat Aug 23, 2008 2:06 am

    uik..terlebeh setahun kew..jap2 nk edit blk..ni gara2 tiru bulat2 kat frenster lah ni..temah tertipu lew..


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Castezar on Sat Aug 23, 2008 2:15 am

    Oh tolak setahun ye hazriel. Ok2 aku buat koreksyen baru:
    *** Harap maaf, umur anda masih pramatang untuk menerima hadiah ***


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by hazriel on Sat Aug 23, 2008 2:23 am

    Castezar wrote:
    Oh tolak setahun ye hazriel. Ok2 aku buat koreksyen baru:
    *** Harap maaf, umur anda masih pramatang untuk menerima hadiah ***


    adohhh...mane ada istilah 21.5 tahun untuk bergelar matang...hoh... fatma !!! u tengok castezar ni, dia memperkotak katikkan fakta... u kasi flying cubit skit kat dia... Evil or Very Mad
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Castezar on Sat Aug 23, 2008 2:27 am

    hazriel wrote:adohhh...mane ada istilah 21.5 tahun untuk bergelar matang...hoh... fatma !!! u tengok castezar ni, dia memperkotak katikkan fakta... u kasi flying cubit skit kat dia... Evil or Very Mad
    Hahaha.. LOL Tak boleh, nanti aku terbalas flying opocot.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by CaPiK on Sat Aug 23, 2008 2:34 am

    whoaa!! br no on9 ek jiran..haha..mane moto? aku dk nmpk kete BHR tu je..so,epi besday la org tua!! hahaha..
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by hazriel on Sat Aug 23, 2008 2:42 am

    CaPiK wrote:whoaa!! br no on9 ek jiran..haha..mane moto? aku dk nmpk kete BHR tu je..so,epi besday la org tua!! hahaha..

    baru tak baru la jugak... hahaha... sambil nyambil...gile kentang, sume ko nampak...hish... identiti ko yg aku masih ragu2...

    BHR bawak seminggu je... mane bleh tahan seminggu RM70 nak isi minyak...gugur gak rambut aku..whoahaha... tua pon tua laa..haha... awek suka laki tua2 ni...yg dorang tak suke, tua2 kutuk..wakakkaa
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Fatma Shada on Sat Aug 23, 2008 2:44 am

    ape ke bezanya TUA dgn TUA KUTUK incik hazriel?


    _________________
    [center]
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by CaPiK on Sat Aug 23, 2008 2:50 am

    hahaha..kate dpt royalti..RM 70 tu mst small matter je kn..haha..ko x dpt nk kenal aku dowh..aku ni INVISIBLE MAN..hakhak..
    avatar
    zaty
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 27
    Joined : 2008-07-04
    Number of posts : 561
    Warning level : 0/3
    Location : commercial centre
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by zaty on Sun Aug 24, 2008 12:15 am

    slamat hari lahir kpd en.hazriel..
    smoga pnjg umo n murah rzki.. Smile
    avatar
    hazriel
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-02
    Number of posts : 591
    Warning level : 0/3
    Location : 322'31.26
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : -:: I'm RETIRED ::-

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by hazriel on Sun Aug 24, 2008 12:45 am

    Fatma Shada wrote:ape ke bezanya TUA dgn TUA KUTUK incik hazriel?

    tua kutuk tu tua tak sedar diri la..miang nak mampos... tapi biasanya golongan gini lebih laku berbanding jejaka bujang, kerna EPF mereka dah nak kuar...hahaha

    CaPiK wrote:hahaha..kate dpt royalti..RM 70 tu mst small matter je kn..haha..ko x dpt nk kenal aku dowh..aku ni INVISIBLE MAN..hakhak..

    royalti mendanya? aku takde plak cipta lagu ke, jadi penulis buku ke...heran plak aku... ke ko nak cakap rebet sebenarnya ni? hahaha

    zaty wrote:slamat hari lahir kpd en.hazriel..
    smoga pnjg umo n murah rzki.. Smile

    tengkiyuumanymany

    Sponsored content

    Re: Selamat Hari Jadi Hazriel

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Jun 24, 2017 1:06 am