UNiSEL Unofficial Forum


    INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Share
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 19, 2008 1:22 am

    alor2...mjuk la 2....
    alor2..bucuk2.... Hihi
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by aby_bakyah on Tue Aug 19, 2008 1:28 am

    Jawe Escobar wrote:
    aby_bakyah wrote:ye ke....ak tak tau lak...myb pengalaman 3 ari ak kat bj lum cukup lg tu....


    3 ari 2 blum cukup lg cik adik oit....

    mai cini dok sminggu...leh tgk la belang dorg


    ntah la jawa ek.....ak de gak mmber dah fpi....klu ak tanye...msti nak ngelak..yela...myb dia blaja ctu...so tak mau la k rejek tmpat dia tu..

    tp niat ak juz nak ngt kan dia..tp ntah la...

    *ak ni pun bkn bek sangat...klu tegur t...len jd nye.....cme ak jnis yg beringat je.. Cool
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 19, 2008 1:33 am

    bingat sblum kna kan cik aby....
    tp ntah la bdak2 ni dah tgur pun mcm xpaham kita tgur...

    sronk masa skng memang best...tp kalau dah tlajak,tlanjur.tlampau spe yg merana....

    dorg x pikir ke???? Cool
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by aby_bakyah on Tue Aug 19, 2008 1:36 am

    ntah la jawa....ak ni kawan je....bkn ahli family dorang...
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 19, 2008 1:41 am

    kwn tolong kwn....

    xslah kalau kita tgur tp kalau dia dah nak jd gtu nak wat mcm mana lg dah....

    doa jer la supaya dia xjd mcm mana yg dok jd lani....

    sebab bila dah jadi....efek kat pompuan snang nak npk....kat laki nak nmpak per?
    silap2 siap ngorat baru lg Cool
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by aby_bakyah on Tue Aug 19, 2008 2:28 am

    ms ak keje kejab dlu....pastu tambah ak dok hstel ms sek dlu...

    ad kakak2 aja la ak tengok laki.....hehehe.....tp bia d rahsia kan..
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by CaPiK on Tue Aug 19, 2008 9:41 am

    aicheh!!! dh mcm tu lak dh..errr,bgtau la sy cmne cara2 nk tgk laki cik aby..hakhak.. =]
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by aby_bakyah on Tue Aug 19, 2008 11:00 am

    CaPiK wrote:aicheh!!! dh mcm tu lak dh..errr,bgtau la sy cmne cara2 nk tgk laki cik aby..hakhak.. =]



    ai capik......itu ayat kerek org johor kate la....

    nak tau g la cr sendiri....


    (ak tak lah tere menilai org.....tp yg lbh profesional...mcm akak2 yg aja ak lbh pakar menilai)
    avatar
    babyroses85
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-29
    Number of posts : 153
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by babyroses85 on Tue Aug 19, 2008 12:17 pm

    camne care nk tgk laki?cmne tuh cik aby?aja sket..i pon pmpn so jgn

    mlu2 nk cte kat i..ahaks..
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by aby_bakyah on Tue Aug 19, 2008 12:47 pm

    babyroses85 wrote:camne care nk tgk laki?cmne tuh cik aby?aja sket..i pon pmpn so jgn

    mlu2 nk cte kat i..ahaks..

    u ni.....tiap mlm kita besama....asal skang u nak tanye...t mlm kita story2 ea....mlm ni jgn asyik pluk bntal u je tau.. Cool
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Fatma Shada on Tue Aug 19, 2008 3:25 pm

    ni la pe'el nyer bila bdk serumah dh norak kt occ ni..hahaha

    otr: ermm..ape ek? ini sudah lebih ni psl ape ntah...


    _________________
    [center]
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Castezar on Tue Aug 19, 2008 3:29 pm

    Aiyark check post #1 la kalau nak tau apa isunya hahah.


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Jawe Escobar on Tue Aug 19, 2008 11:40 pm

    mnilai org tnpa mgnal ati budi sama mcm....

    mcari jalan tnpa peta.... Cool
    avatar
    durn
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2009-04-14
    Number of posts : 4
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by durn on Thu Apr 16, 2009 8:51 pm

    masyarakat malaysia memang kurang ajar!!! masalahnya tiada perpaduan... semuanye punca dr dasar pecah dan perintah oleh kerajaan ikut parti politik...orang india x hormat azan...orang cina pun mungkin sama..orang melayu suke post gambar lembu mati kena sembelih kat media..i sendiri dah tgok masa skolah rendah dulu...inilah akan jadi kalau duduk satu2nye negara yg ada perkauman di pendidikan,pekerjaan,makanannye, even nak beli rumah pun ada perkauman...tanya diri sendiri...tak pernahke mkan,tidur,lepak, ngan membr kaum lain... confirm xde org yg makn org nye..so?? apa yg buat kita bermusuh..???fikiran kolot dan dgr ckp org bodoh berkepentingn sendiri lar...n satu lagi, sepanjang i berada dlm kelab yg korang kata nk hancurkn org islam n berdasarkn pengalaman jd fessi 6 kali.... sumpah xpernah ada benda camtu... kpada org yg suka mengapi apikn sesama kita... gud luck... suatu hari nanti anda akan jadi salah satu arang dari bangsa mlsia yg binasa...
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Castezar on Sat Apr 18, 2009 10:27 am

    Actually apa yang aku cuba bawa bincang ni tak ada kaitannya dengan isu politik. Isunya adalah hormat-menghormati antara kaum.
    Aku tak pasti siapa bawa isu politik ke sini. Harap lepas ni jangan nak berpolitik je kat semua post.

    Anyway, memandangkan aku telah pun berpindah unit penginapan, maka isu ni dianggap selesai. Tiada lagi kedengaran "bum bang bum bang" dari rumah bawah semasa Azan.

    Cuma sekarang ni ade pulak isu baru, entah mat rempit bodoh mana main throttle time Maghrib. Kepada mat rempit tersebut, mampos la ko kena langgar treler.


    *** TOPIK DIKUNCI DAN DISKUSI DIANGGAP SELESAI ***


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: INI SUDAH LEBIH!!!!!!!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Aug 20, 2017 6:28 am