UNiSEL Unofficial Forum


    cadang buat shouts box

    Share
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    cadang buat shouts box

    Post by ahmadfazril on Wed Jul 16, 2008 11:36 pm

    cadang buat shouts box

    klu blh sy bg cadangan je buat shoutbox...kecik je...kat dpan...blh la sesapa nk chat2 kjap dgn rakan sekomuniti....hehe...cadangan je
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: cadang buat shouts box

    Post by Castezar on Wed Jul 16, 2008 11:39 pm

    Shotbox / Chatbox dah ade, kat forum index, bawah sekali..

    Sekian._


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: cadang buat shouts box

    Post by alfiez22 on Thu Jul 17, 2008 3:11 am

    actually, aku rasa ada baguih nyer gak, tapi shoutbox bukan tempat utk nak chatting walaupun sekejap...

    SHOUTBOX akan hanya digunakan untuk MOD buat pengumuman ringkas...

    kalau para user yang lain nak chat, ah pakat ler reramai CHATBOX yang telah disediakan tuh...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 39
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: cadang buat shouts box

    Post by Admin on Thu Jul 17, 2008 9:30 am

    Oo ye ke. Tapi nanti shoutbox tu bkn boleh direply oleh smua org ke..
    Kalo nak wat pengumuman ringkas post kat Forum Pengumuman, nanti automatic terus dipapar kat portal..


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    ahmadfazril
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 28
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 160
    Warning level : 0/3
    Location : kuala lumpur-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: cadang buat shouts box

    Post by ahmadfazril on Thu Jul 17, 2008 9:15 pm

    a'a...yes mista admin...sbb kebanyakan forum da buat camtu...mmg efisyen

    Sponsored content

    Re: cadang buat shouts box

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Jun 27, 2017 1:21 am