UNiSEL Unofficial Forum


    MPP UNiSEL ape cer?

    Share
    avatar
    BonE
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-07-14
    Number of posts : 109
    Warning level : 0/3
    Location : KL
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by BonE on Sat Jul 26, 2008 1:40 pm

    nk join gak!!!!!cdey ak x djempot... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Sat Jul 26, 2008 1:46 pm

    BonE wrote:nk join gak!!!!!cdey ak x djempot... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

    kalo afi ngan fatma join aku bagi ko join gak... hehehehe LOL LOL LOL
    avatar
    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by alfiez22 on Sat Jul 26, 2008 1:49 pm

    alahai.. aku dah tua la... tak larat nak lari ngan kaki besi nih...

    tercabut besi aku nih, burn RM 3500 aku...

    bertambah lagi jahitan kat badan aku nih - 111 and counting...


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Sat Jul 26, 2008 3:54 pm

    alfiez22 wrote:alahai.. aku dah tua la... tak larat nak lari ngan kaki besi nih...

    tercabut besi aku nih, burn RM 3500 aku...

    bertambah lagi jahitan kat badan aku nih - 111 and counting...

    Kalo camtuh yg sesuai ngan ko main A.E.I.O.U la... senang setakat jadi batu jer.... Razz Razz Razz
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Sat Jul 26, 2008 11:05 pm

    SuicideG4 wrote:
    alfiez22 wrote:alahai.. aku dah tua la... tak larat nak lari ngan kaki besi nih...

    tercabut besi aku nih, burn RM 3500 aku...

    bertambah lagi jahitan kat badan aku nih - 111 and counting...

    Kalo camtuh yg sesuai ngan ko main A.E.I.O.U la... senang setakat jadi batu jer.... Razz Razz Razz

    tak pun paling senag pun la li tam plom....tak pakai kaki pun...tangan jer...atlis tak lah ang rugi pape kan afi.....hehehe
    avatar
    zildjian_82
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-06-28
    Number of posts : 194
    Warning level : 0/3
    Location : lahad datu,sabah - klang,selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by zildjian_82 on Fri Aug 01, 2008 1:41 am

    MPP suck! tu je.. thx..
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Fri Aug 01, 2008 2:06 am

    zildjian_82 wrote:MPP suck! tu je.. thx..

    simple word......gud...im agree...
    avatar
    kryana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 21
    Warning level : 0/3
    Location : usj subang
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by kryana on Sat Aug 02, 2008 1:28 am

    zildjian_82 wrote:semester yg lepas 2/2008/2009 klu ada masih ingat.. UNiSEl ade buat pilihanraya utk MPP yg baru.. macam manifesto oleh pihak bertanding nak meraih undi.. dah satu semester berlalu.. harap akan tindakan2 dari MPP yg membantu pelajar.. yg pasal tajaan pelajar ke jepun tu harap dimansuhkan. perbelanjaan bole guna utk baiki aircond kat library ke.. sistem kutipan sampah ke.. buat satu pam angin tayar motor kat setiap fakulti ke.. ade banyak idea sebenarnya.

    minta MPP jgn terlalu takut untuk bersuara.. janji utk kepentingan dan kebajikan pelajar suarakan je..

    minta tarik balik penguatkuasaan untuk mewajibkan pemakaian formal di luar waktu kuliah dan kaji balik penguatkuasaan saman dan penggunaan helmet di kawasan kampus.. peraturan ini terlalu membebankan dan lemah..

    p/s aku ade satu helmet je.. tapi masalah nyer besar sgt.. mcm nak gi GP sepang je

    errmm...ntah..mpp..
    tak bergune
    huuhuhuhuh
    avatar
    Imran Panchos
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-21
    Number of posts : 240
    Warning level : 0/3
    Location : Kepong & Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : I'm Sorry for everything....

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Imran Panchos on Sat Aug 02, 2008 1:54 am

    haha time nk pilihanraya(konon la) baru la sibok2 berjanji smpai ke hujung panji2....itu la mpp.......time nk pilihanraya tu la nk naikkan muker memasing kt kertas2 poster siap dgn manifesto di setiap celah kampus dan fakulty.......namun biler nama dh naik....org muler kenal......jd anak emas pegawai di unisel terutamanya HEP.......kiter yg student ni maner dier nk pandang......yg pandang hanya kroni dan society sendiri......nk kata dorg ader wat ape2.....student x rase ape pown........lagi isap darah ader laaa.....maksud majlis perwakilan pelajar sepatotnye perlu diubah kepada majlis pendusta pelajar kalo senario ini berlanjutan...... scratch
    avatar
    kryana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 21
    Warning level : 0/3
    Location : usj subang
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by kryana on Sat Aug 02, 2008 2:02 pm

    Imran Panchos wrote:haha time nk pilihanraya(konon la) baru la sibok2 berjanji smpai ke hujung panji2....itu la mpp.......time nk pilihanraya tu la nk naikkan muker memasing kt kertas2 poster siap dgn manifesto di setiap celah kampus dan fakulty.......namun biler nama dh naik....org muler kenal......jd anak emas pegawai di unisel terutamanya HEP.......kiter yg student ni maner dier nk pandang......yg pandang hanya kroni dan society sendiri......nk kata dorg ader wat ape2.....student x rase ape pown........lagi isap darah ader laaa.....maksud majlis perwakilan pelajar sepatotnye perlu diubah kepada majlis pendusta pelajar kalo senario ini berlanjutan...... scratch

    a'aaalaaa...
    betol2...perlu di ubah..
    kalu mpp tak kuat pertahankan pelajar,cmne unisel yg dsygi nak masyukk macm ipts yg lain??
    dalam satu2 univ tu kne la mpp nye kuat, berwawasan n amanah...
    ni tak...tak nmpak lagi ape yg dieorg buat...
    poster je byk...huhuhuhh
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Sat Aug 02, 2008 5:09 pm

    ntah...dah jd lak....muka bangga jer....hampeh punye mpp.......
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Sat Aug 02, 2008 8:47 pm

    hahaha jadi cam aku x pernah vote tuk mpp.... dan tak pernah tau saper yg jadi.... so aku x sakit hati
    avatar
    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Sat Aug 02, 2008 9:12 pm

    SuicideG4 wrote:hahaha jadi cam aku x pernah vote tuk mpp.... dan tak pernah tau saper yg jadi.... so aku x sakit hati

    same la..aku pon x amik tau..siap lecturer aku enibrahim call aku lg..soh aku g ngundi..tp aku x g gak..haha..maleh aku nk terlibat..dr harapkn dorg tlg kita..baik kita je tlg diri sndiri..aku rasa lebih mudah n cepat kot..


    _________________
    [center]
    avatar
    kryana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 21
    Warning level : 0/3
    Location : usj subang
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by kryana on Sat Aug 02, 2008 10:22 pm

    betol tu fatma..
    dieorg ckp je lebey...
    tp nak buat cmne kan...
    manusia, jnji dapat la diberi...
    nak tunaikan tu, susah...
    manusia ni serba serbi kurang...
    tak boleh nak perfect..kte sbg insan, patut meinsafi kekurangan kite..
    jgn pandai je buat jnji..
    buat skadar ape yg mampu.
    ada akal gunela utk berfikir...
    amanah yg diberi, tolong la bertanggungjwb ke atasnye..
    akhirat nnt di tnye oleh yg maha kuasa..( khas utk mPp )
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Sat Aug 02, 2008 11:06 pm

    kryana wrote:betol tu fatma..
    dieorg ckp je lebey...
    tp nak buat cmne kan...
    manusia, jnji dapat la diberi...
    nak tunaikan tu, susah...
    manusia ni serba serbi kurang...
    tak boleh nak perfect..kte sbg insan, patut meinsafi kekurangan kite..
    jgn pandai je buat jnji..
    buat skadar ape yg mampu.
    ada akal gunela utk berfikir...
    amanah yg diberi, tolong la bertanggungjwb ke atasnye..
    akhirat nnt di tnye oleh yg maha kuasa..( khas utk mPp )

    Hahahahah jawab2 jangan x jawab tuh waha MPP sekalian..... soalan bonus tuh... Razz
    avatar
    kryana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 21
    Warning level : 0/3
    Location : usj subang
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by kryana on Sat Aug 02, 2008 11:14 pm

    tpkan G4,mpP ni ade ke masok sini eyh?
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Sat Aug 02, 2008 11:20 pm

    kryana wrote:tpkan G4,mpP ni ade ke masok sini eyh?

    X der kowt.... tp x per nanti kalo ada masa saya cari diorang suh masuk.....

    lagi sekali saya ulang KALAU ADA MASA.... so x berjanji la kan....
    avatar
    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 30
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Sun Aug 03, 2008 2:33 am

    Fatma Shada wrote:
    SuicideG4 wrote:hahaha jadi cam aku x pernah vote tuk mpp.... dan tak pernah tau saper yg jadi.... so aku x sakit hati

    same la..aku pon x amik tau..siap lecturer aku enibrahim call aku lg..soh aku g ngundi..tp aku x g gak..haha..maleh aku nk terlibat..dr harapkn dorg tlg kita..baik kita je tlg diri sndiri..aku rasa lebih mudah n cepat kot..

    ak tau yg dia call ko...pasal dia call c zack...hahahasian tunggu kiter tu....tp sorang pun tak datang... Cool
    avatar
    Imran Panchos
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-21
    Number of posts : 240
    Warning level : 0/3
    Location : Kepong & Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : I'm Sorry for everything....

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Imran Panchos on Wed Aug 06, 2008 2:37 am

    kryana wrote:tpkan G4,mpP ni ade ke masok sini eyh?

    biarkan la kalo mpp join skali forum ni......at least dorg tau aper yg sedang dibincangkan.......well aper yg korg bgtau ni sumer mmg facts.....kalo ader mpp mau bsing so wut?.....dorg nk wat report kt pegawai tggi ke?nk kick kiter dari unisel ke?nk saman ke?well pigs can fly........... Twisted Evil (really sarcasm).......(aku seorg berhaluan kiri hehe pirat )
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by nia_ixora on Wed Sep 03, 2008 12:40 am

    mpp xde masok sni eyh? mpp xwat keje eh? haha.. nia pon xtau..
    avatar
    kryana
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 21
    Warning level : 0/3
    Location : usj subang
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by kryana on Sun Sep 07, 2008 10:23 pm

    huhuhuhu...sgt tak mnarik la mPp..
    aku pon nak jd mPp laa..
    hahahah..cm rilek je..
    wat glmer je lebey kan??
    avatar
    nia_ixora
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-09-03
    Number of posts : 857
    Warning level : 0/3
    Location : Jaybee-BJ
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : p r a k t i k a l . . .

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by nia_ixora on Sun Sep 07, 2008 11:43 pm

    sbb dorg laa gym da dpt gune.. so still bersyukur gak..
    avatar
    Jawe Escobar
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-08-06
    Number of posts : 595
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : R.i.P..(rEsT.In.ProGreSS)

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Jawe Escobar on Sat Sep 20, 2008 6:22 am

    stakat gym dpt dgunakan wat per...MPP spatut nya lebih berani bsuara u pelajar... ni tak bila org mintak tolong u projek dia yg wat keputusan pojek xdluluskn...

    tukar la dr MJLIS PWAKILAN PLAJAR KPd MJLIS PELAJAR PNAKUT....

    sem depan ak calon capik jd MPP
    Cool
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by CaPiK on Sat Sep 20, 2008 9:03 am

    wahahaha..tu dia sorg lagik dh calonkn aku jadik MPP Unisel..ngeh3..mcm kene bukak cite lama je..xpe2,aku kasi manifesto aku yg aritu ek..hihi..
    hahaha..oleh kerana aku telah
    mendapat sokongan penuh castezar & SuicideG4 nampak gaya nye
    penggal akan datang aku kene bertanding untuk merebut jawatan YDP MPP
    Unisel la ni..huahuahua..don't worry to all my pren.. aku akan keluor
    kan manifesto aku pada awal sem depan..sebab sem ni aku
    extend..hihi..antara manifesto yg aku plan ialah :


    - satu blok,satu AP...
    - nak masuk unisel x yah pakai helmet(sbb aku dok kg,susah je nk letak helmet dlm klas)...
    - student x payah nk hormat kat staff canselori yg kerek-merek tu...
    - menambah mesin ATM...
    - mewujudkan pusat hiburan(karaoke,snuker,jamming)...
    - menyediakan litar khusus bagi mat2 rempit unisel nk berlumba(leh aku join sama)...
    - menyediakan kandang lembu(semak aku tengok taik lembu kat atas jalan dlm unisel nun)...
    - utang pengajian dipotong 50% x termasuk yg dpt senarai dekan...


    wat mase ni tu je yg aku plan..kalo ade sesapa nk memberi cadangan silakan..kompom aku menang kalo macam ni kan?wahahahaha...
    amacam?setuju ka tarak setuju?hihi..

    OTR : MPP tolong la..tolong la..tolong la rilek je..x yah penat2.. =]
    avatar
    Imran Panchos
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-21
    Number of posts : 240
    Warning level : 0/3
    Location : Kepong & Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : I'm Sorry for everything....

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Imran Panchos on Sat Sep 20, 2008 5:12 pm

    hurmmmm......giler gak maifesto ko ni...haha..... Laughing

    Sponsored content

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Mar 29, 2017 5:09 pm