UNiSEL Unofficial Forum


    MPP UNiSEL ape cer?

    Share

    zildjian_82
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-06-28
    Number of posts : 194
    Warning level : 0/3
    Location : lahad datu,sabah - klang,selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    MPP UNiSEL ape cer?

    Post by zildjian_82 on Mon Jun 30, 2008 6:36 pm

    semester yg lepas 2/2008/2009 klu ada masih ingat.. UNiSEl ade buat pilihanraya utk MPP yg baru.. macam manifesto oleh pihak bertanding nak meraih undi.. dah satu semester berlalu.. harap akan tindakan2 dari MPP yg membantu pelajar.. yg pasal tajaan pelajar ke jepun tu harap dimansuhkan. perbelanjaan bole guna utk baiki aircond kat library ke.. sistem kutipan sampah ke.. buat satu pam angin tayar motor kat setiap fakulti ke.. ade banyak idea sebenarnya.

    minta MPP jgn terlalu takut untuk bersuara.. janji utk kepentingan dan kebajikan pelajar suarakan je..

    minta tarik balik penguatkuasaan untuk mewajibkan pemakaian formal di luar waktu kuliah dan kaji balik penguatkuasaan saman dan penggunaan helmet di kawasan kampus.. peraturan ini terlalu membebankan dan lemah..

    p/s aku ade satu helmet je.. tapi masalah nyer besar sgt.. mcm nak gi GP sepang je

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by CaPiK on Mon Jun 30, 2008 11:55 pm

    kehkehkeh..helmet? hurm,dh jenuh dh aku bertekak ngan bebudak kat forum unisel frenster tuh..x caya g tgk sendiri..huhu..bosan siot nk pakai helmet dlm kampus..nk bwk ke hulu ke hilir dh mcm ape lagi dh..nk tinggal kat moto lak tkt kene rembat ngan org x pun basah kene ujan.. psl pam angin tu aku x tau ler..hoho..tp nk wat cmne,mende dh ditetapkan..itu kire leh terima lagi ler kene pakai helmet..dpt nye die suruh pakai seat belt dlm kete x kire dpn ke blkg x ke lagi naya.. huahuahua..

    zildjian_82
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-06-28
    Number of posts : 194
    Warning level : 0/3
    Location : lahad datu,sabah - klang,selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by zildjian_82 on Tue Jul 01, 2008 3:21 am

    CaPiK wrote:kehkehkeh..helmet? hurm,dh jenuh dh aku bertekak ngan bebudak kat forum unisel frenster tuh..x caya g tgk sendiri..huhu..bosan siot nk pakai helmet dlm kampus..nk bwk ke hulu ke hilir dh mcm ape lagi dh..nk tinggal kat moto lak tkt kene rembat ngan org x pun basah kene ujan.. psl pam angin tu aku x tau ler..hoho..tp nk wat cmne,mende dh ditetapkan..itu kire leh terima lagi ler kene pakai helmet..dpt nye die suruh pakai seat belt dlm kete x kire dpn ke blkg x ke lagi naya.. huahuahua..
    hahaha.. tu dah skima tahap otromen dapat lampu hijau.. member aku helmet kena rembat 2 kali dalam masas 2 hari.. serius!! nama dia mohd shah bin harun asal jb ;-).. dah la helmet jaga rapi. siap ikat tali bawah seat.. kena rembat jugak!

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by alfiez22 on Tue Jul 01, 2008 12:54 pm

    CaPiK wrote:kehkehkeh..helmet? hurm,dh jenuh dh aku bertekak ngan bebudak kat forum unisel frenster tuh..x caya g tgk sendiri..huhu..bosan siot nk pakai helmet dlm kampus..nk bwk ke hulu ke hilir dh mcm ape lagi dh..nk tinggal kat moto lak tkt kene rembat ngan org x pun basah kene ujan.. psl pam angin tu aku x tau ler..hoho..tp nk wat cmne,mende dh ditetapkan..itu kire leh terima lagi ler kene pakai helmet..dpt nye die suruh pakai seat belt dlm kete x kire dpn ke blkg x ke lagi naya.. huahuahua..

    harga minyak dah naik nih agak nyer diorang suruh kayuh basikal ajer kot.....

    itulah tujuannyer....

    nasib baik la MPP kat Shah Alam nih tak menarut sgt....

    tp aku takut gak tak lama lagi kete aku kene black list....

    sbb selalu angkut awek cun2 ponteng kelas!!!

    whahaha...!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by CaPiK on Wed Jul 02, 2008 8:11 pm

    zildjian_82 wrote:
    hahaha.. tu dah skima tahap otromen dapat lampu hijau.. member aku helmet kena rembat 2 kali dalam masas 2 hari.. serius!! nama dia mohd shah bin harun asal jb ;-).. dah la helmet jaga rapi. siap ikat tali bawah seat.. kena rembat jugak!



    membe ko pun silap..kalo dh tau helmet tu market,x yah la letak kat moto sbb biase nye kelo helmet murah2 org xnk rembat..helmet membe ko tu mesti ARC kn? xpun KHi,tp kalo MS88 je mmg bangang gak la budak yg rembat tuh..huahuahua..senang cite pakai je helmet kontraktor tu..janji helmet kan? hihi..

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by CaPiK on Wed Jul 02, 2008 8:13 pm

    alfiez22 wrote:

    harga minyak dah naik nih agak nyer diorang suruh kayuh basikal ajer kot.....

    itulah tujuannyer....

    nasib baik la MPP kat Shah Alam nih tak menarut sgt....

    tp aku takut gak tak lama lagi kete aku kene black list....

    sbb selalu angkut awek cun2 ponteng kelas!!!

    whahaha...!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    erm,x gak apis..sem lps diorg dh start dh,sblm mnyk naik lagi..huhu..aku ingat kete ko tu kene black list ngan student je kot..ngan pak gad x kot..sbb diorg jeles tgk ko angkut aweks..hahaha..

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Wed Jul 02, 2008 8:17 pm

    sape awek yg cun tu? aku kah? adekah? apekah?

    huahuahua...

    ko angkut awek..kete aku nk angkut sape? pkwe2 unisel SA ni mcm la encem sgt..huuhu..nasib2...


    _________________
    [center]

    alfiez22
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-20
    Number of posts : 1564
    Warning level : 0/3
    Location : Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : Be nice, play nice & have a nice day!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by alfiez22 on Wed Jul 02, 2008 10:31 pm

    CaPiK wrote:
    alfiez22 wrote:

    harga minyak dah naik nih agak nyer diorang suruh kayuh basikal ajer kot.....

    itulah tujuannyer....

    nasib baik la MPP kat Shah Alam nih tak menarut sgt....

    tp aku takut gak tak lama lagi kete aku kene black list....

    sbb selalu angkut awek cun2 ponteng kelas!!!

    whahaha...!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    erm,x gak apis..sem lps diorg dh start dh,sblm mnyk naik lagi..huhu..aku ingat kete ko tu kene black list ngan student je kot..ngan pak gad x kot..sbb diorg jeles tgk ko angkut aweks..hahaha..

    hehehe.... tu yang ko silap capik...

    hang tau tak sbb apa mereka ini dipilih jadi WAKIL PELAJAR??

    pandangan mereka jauh kedepan even before harga minyak naik... afro lol!


    _________________


    You think YOU have what it takes to moderate this site? If you do, YOU are almost welcome to join us soon! Be prepared!

    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by CaPiK on Thu Jul 03, 2008 1:02 am

    kehkehkeh..dh mcm ahli nujum plak diorg ni yerk? huhu..

    zildjian_82
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-06-28
    Number of posts : 194
    Warning level : 0/3
    Location : lahad datu,sabah - klang,selangor
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by zildjian_82 on Thu Jul 03, 2008 4:02 pm

    Fatma Shada wrote:sape awek yg cun tu? aku kah? adekah? apekah?

    huahuahua...

    ko angkut awek..kete aku nk angkut sape? pkwe2 unisel SA ni mcm la encem sgt..huuhu..nasib2...
    bhai2 kat khulafa kan ke ramai.. peace!

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Thu Jul 03, 2008 4:46 pm

    apa barang bai khulafa..aku ada taste maa..huhu..

    xpe..aku tau la nk angkut spe nnt...

    list dh penuh ni..takut x muat kete je nih...


    _________________
    [center]

    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by mr on Thu Jul 03, 2008 4:56 pm

    Fatma Shada wrote:sape awek yg cun tu? aku kah? adekah? apekah?

    huahuahua...

    ko angkut awek..kete aku nk angkut sape? pkwe2 unisel SA ni mcm la encem sgt..huuhu..nasib2...

    x baek hang ckp lagu tu
    kt unisel SA ni
    ramai pe yg encem
    ke ko yg x lawa
    x laku kot
    hahahahahaaha
    Razz Razz


    _________________

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Thu Jul 03, 2008 5:02 pm

    amboi..silap org la ckp x laku....carik psl nih..mr ni..repot k.aida kang...


    _________________
    [center]

    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by mr on Thu Jul 03, 2008 5:13 pm

    kalu report aida
    ape bley uat?

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Thu Jul 03, 2008 5:20 pm

    ade la..nk tau ke? hehehe

    tugguuuuuuu.....


    _________________
    [center]

    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by mr on Thu Jul 03, 2008 5:29 pm

    i'm waiting
    cik fatma
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________

    materz_88
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-07-24
    Number of posts : 6
    Warning level : 0/3
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by materz_88 on Thu Jul 24, 2008 5:45 pm

    yeah idup mr!!!!
    fatma die!!!!
    hahahah..
    man always right!!!

    Fatma Shada
    Global Moderator
    Global Moderator

    Female
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 2138
    Warning level : 0/3
    Location : MAIS City, Shah Alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : N/A

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Fatma Shada on Thu Jul 24, 2008 10:48 pm

    materz_88 wrote:yeah idup mr!!!!
    fatma die!!!!
    hahahah..
    man always right!!!

    pehal lak mamat ni..tetibe..tandoori payat kang...!


    _________________
    [center]

    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Thu Jul 24, 2008 11:48 pm

    zildjian_82 wrote:
    Fatma Shada wrote:sape awek yg cun tu? aku kah? adekah? apekah?

    huahuahua...

    ko angkut awek..kete aku nk angkut sape? pkwe2 unisel SA ni mcm la encem sgt..huuhu..nasib2...
    bhai2 kat khulafa kan ke ramai.. peace!

    kat hakim ramai....uncle2 ensem hahahaha...bkn p dekat ngan umah ak....hahaha

    zaim
    Forumer
    Forumer

    Male
    Joined : 2008-06-14
    Number of posts : 29
    Warning level : 0/3

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by zaim on Fri Jul 25, 2008 10:44 am

    MPP.... Aaku x suke nk cerita pasal ni... tp ape yg aku tau x nmpk pun ape yg mpp buat... rusuhan hari tu pun bukan kalangan MPP yg bersuare...ish3.... aku rase x patut laa klu yg join MPP ni jadikan MPP ni sebagai platform utk belajar... sebab diorang bela name student...

    pasal library ni pun aku bengang.... orang besar2 asyik mai library tapi xde nmpka mcm berita2 nk pulihkan accond je.... panas wooo... lagi pulak cuti ni aku kerje 4 week kat libry.....

    [~fAfAdH~]
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 28
    Joined : 2008-07-25
    Number of posts : 5
    Warning level : 0/3
    Location : sOmEwHErE OvEr tHe rAiNbOw
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by [~fAfAdH~] on Fri Jul 25, 2008 3:31 pm

    manifesto pancing undi,mcam2 ckap..inilah,itulah..
    tp sudahnyer??pe kes??
    jgn mmberi janji lau taw diri xmmpu penuhi janji...
    bukan main lagi manifesto mpp yer?????
    siapa mkn cili,dye trase pdas.. Cool

    mr
    Moderator
    Moderator

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1049
    Warning level : 0/3
    Location : jb-shah alam
    UNiSELian : Shah Alam
    Shoutout : save the human.......u need a miracle

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by mr on Fri Jul 25, 2008 5:17 pm

    pasal mpp nih
    uat x taw je
    kte blaja je elok2
    jgn layan sangt
    yg penting result cun
    lpas grad dpt keje

    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Fri Jul 25, 2008 5:58 pm

    ak pun tak penah undi dorang...pasal ak tau panat undi sokong pun tak penah nak wat keje btul....

    mcm mr kate...kiter blaja jer...grad t..tngok sp yg bejaya..cayok cayok

    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by SuicideG4 on Fri Jul 25, 2008 5:59 pm

    aby_bakyah wrote:ak pun tak penah undi dorang...pasal ak tau panat undi sokong pun tak penah nak wat keje btul....

    mcm mr kate...kiter blaja jer...grad t..tngok sp yg bejaya..cayok cayok

    Sokong cik Aby.... Razz:P:P

    aby_bakyah
    Forumer
    Forumer

    Female
    Age : 29
    Joined : 2008-05-22
    Number of posts : 430
    Warning level : 0/3
    Location : baiduri,shah alam
    UNiSELian : Shah Alam

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by aby_bakyah on Fri Jul 25, 2008 6:19 pm

    tq kat suicide G4...nek sem ni blaja ea rajin...leh dapat dean list mcm fatma syada nagn alfies

    Sponsored content

    Re: MPP UNiSEL ape cer?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Feb 23, 2017 10:38 am