UNiSEL Unofficial Forum


    questionaire bout PM

    Share
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: questionaire bout PM

    Post by SuicideG4 on Thu Jun 12, 2008 2:30 pm

    madster wrote:oi.. dah lari topik nih.. aku nak cari info.. Ghaffar, ambik pm bila? ko dah decide nak buat apa sem depan?

    aku x ingat la amik apa sem depan...... sem depan la citer... huahuahua.... sem ni pown terkapai2 lagi.... wakakakak Razz Razz Razz

    p/s..... kambeng asal ko paparkan nama aku..... abes kantoi kat org.... nanti tiba dpt surat layang lak aku.....
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    wak joul
    Forumer
    Forumer

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-05-21
    Number of posts : 61
    Warning level : 0/3
    Location : Panglima City, Taman Seri Medan
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: questionaire bout PM

    Post by wak joul on Thu Jun 19, 2008 7:09 pm

    huh.. en. ghaffar menarik nama tu.. sepanjang aku keje takder jumpa lagi nama org ghaffar.. kirenyer nama ko nih spesel la...
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 32
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: questionaire bout PM

    Post by SuicideG4 on Sat Jun 21, 2008 5:55 pm

    wak joul wrote:huh.. en. ghaffar menarik nama tu.. sepanjang aku keje takder jumpa lagi nama org ghaffar.. kirenyer nama ko nih spesel la...

    Leh Kata la(bukan bangga diri yer) tapi mmg susah nak cari yang nama cam aku.....lagi 1 dia salah eja tuh.... bukan ghaffar tapi ghafar jer.....
    avatar
    madster
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Joined : 2008-05-06
    Number of posts : 134
    Warning level : 0/3
    Location : raintown + gotham city
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Get it DONE already!!

    Re: questionaire bout PM

    Post by madster on Sun Jun 22, 2008 6:54 pm

    sukati aku la.. hahaha..
    bout pm.. agak2 nyer la kan.. bley tak kalu ahli kumpulan tu dijemput dari luar.. cth 1 budak unisel, 4 budak mmu..

    sebab aku dengar sebelum ni, ader budak yang jemput orang luar untuk join event diorang, tp disaster jadinya coz ada yang tak puas hati and whatsoever..
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: questionaire bout PM

    Post by Castezar on Wed Dec 24, 2008 11:53 am

    TOPIK INI DIKUNCI
    (24/12/2008, 11.53am) - (Diskusi telah selesai)


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE

    Sponsored content

    Re: questionaire bout PM

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 19, 2017 5:00 pm