UNiSEL Unofficial Forum


    wujudkan bahagian request dan share ..

    Share
    avatar
    Castezar
    Global Moderator
    Global Moderator

    Male
    Age : 30
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 1301
    Warning level : 0/3
    Location : I live in Shah Alam, Selangor.
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Seandainya aku jatuh sakit berpunca dari asap rokok mereka, Ya Allah, kau seksalah mereka dengan kesakitan yang tidak tertanggung semasa ajalnya kelak. Sesungguhnya Engkau yang memakbulkan doa orang-orang yang teraniaya. Amin.

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by Castezar on Sat May 31, 2008 1:32 am

    Ha... Amik tu mod dah marah... Pasni Admin plak..
    (Entah2 Scromix ni.......Evil or Very Mad)

    Back to the topic(BTTT):
    Tak silap aku penah nampak Admin cakap, kalo nak share lagu ngan video je dibenarkan secara "posting" dan bersyarat..
    Untuk softwares pulak, kena guna Private Message.. Kalau nak request tu taktau la, boleh kot.. Cuma link je takbleh bagi kat dalam post..


    _________________

    SMOKING IS NOT MY LIFESTYLE
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by CaPiK on Sat May 31, 2008 1:50 am

    oh..mcm tu ek..erm,so sape2 ade tu roger2 la yer.. nanti aku PM le engkorang..
    avatar
    SuicideG4
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 31
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 586
    Warning level : 0/3
    Location : Kapar Klang
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : Kekosongan Membuat Insan Melakukan Kesilapan!!!

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by SuicideG4 on Tue Jun 03, 2008 9:51 pm

    Hoho cam topik aku jer yg dulu.... tp x perla....... admin adalah Castezar....... huhu atau Castezar adalah admin...... Biarlah Rahsia (bak kata Siti)...... Kalo leh ruangan mempirate brg2 atau lagu2 atau video ni ditubuhkan dah lama aku letak banyak2.... kekekkee Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
    avatar
    Admin
    Site Admin
    Site Admin

    Male
    Age : 38
    Joined : 2008-04-29
    Number of posts : 524
    Warning level : 0/3
    Location : Kampus Shah Alam / Kampus Bestari Jaya
    UNiSELian : Alumni
    Shoutout : Pekiktubik:

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by Admin on Tue Jun 03, 2008 10:54 pm

    Admin adalah Castezar,
    Castezar adalah Admin.

    Ye lah ye lah, Castezar pun Castezar lah (boleh ye Castezar)..
    Asalkan they all bahagia hahah.

    BTTT,
    nak buka topik untuk request w@r3z ni boleh, pastikan di bahagian yang berkenaan (mostly should be posted at Perisian),
    BUT, jangan bagi link dalam post, sila berkomunikasi melalui PM.

    Memang agak susah sikit, tapi bukannya apa, memandangkan portal ni saya register under free forum hosting, so kita sama-sama terikat dengan peraturan yang telah mereka tetapkan.

    Sekian,
    - Admin


    _________________


    ===========================================
    =PEMILIHAN KINI BERMULA. BUKTIKAN KEBOLEHAN ANDA!=
    ===========================================
    avatar
    CaPiK
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 29
    Joined : 2008-05-18
    Number of posts : 1375
    Warning level : 0/3
    Location : Kota Raya Metrofulus, Zuhal...
    UNiSELian : Bestari Jaya
    Shoutout : arrrggggghhhhhhh!!!

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by CaPiK on Wed Jun 04, 2008 12:15 am

    ai,ai,chip!!!

    admin ngaku die Castezar?hurm..ape2 aje lah..hihi..


    avatar
    Scromix
    MyUNiSEL.com Super Senior
    MyUNiSEL.com Super Senior

    Male
    Age : 27
    Joined : 2008-05-01
    Number of posts : 115
    Warning level : 0/3
    Location : Malaysia
    UNiSELian : Bestari Jaya

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by Scromix on Wed Jun 11, 2008 11:56 pm

    kalo private susah la castezar...bukan share namanya..

    sharing is caring la ....

    ada bahagian request musti best ..

    Sponsored content

    Re: wujudkan bahagian request dan share ..

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Apr 26, 2017 8:23 am